mk1719501284 26.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 pytanie jak w temacie, chce zawrzec na wszelki wypadek juz teraz umowe z gazownia, bo zastrzegaja sobie 23 tygodnie na wykonanie przylacza, pozniej daja nam 30 dni na gotowosc do odbierania gazu. Jezeli nie zdarzymy - mamy im zwracac rownowartosc straconego zysku. Pytanie brzmi, jaki jest zysk za m3 i ile minimalnie mamy pobierac na dobe (okreslony mam tylko maksymalny pobor - 4 m3 / godzine).. czy ktos wie jakie to sa stawki miesiecznie?!? z gory dziekuje! m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 03.02.2007 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 jezeli kogos bedzie ten temat interesowal, najlepiej cgyba dowiadywac sie regionalnie, nam powiedziano - okolo 1.000 zl w skali roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusieńka 03.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Ja narazie zrezygnowałam z doprowadzenia gazu. Odpowiedź z PGNiG, " brak warunków ekonomicznych podłączenia ". Zaznaczyli, że trzeba zmodernizować sieć ,materiał, robocizna, około 100mb, wynik około 20 tyś.zł. a w ciągu roku nie zużyję na tę kwotę. Jestem pierwsza, będę czekać, jeszcze nie buduję, ale wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts