Snajper7 26.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam . W miejscowym palnie zagospodarowania określono kąt nachylenia dachu na max 45 stopni. Wybrałem projekt z dachem mansardowym gdzie część dachu ma 30 a część 60 stopni. Średnio wychodzi 45 lecz nie jestem pewien czy urzędnik nie "przywali sie" do tych 60 stopni. Czy ktoś z Was przerabiał taki temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 26.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja chciałam dach nam salonem mieć z mniejszym kątem niż wymagany przez plan.W wydziale budownictwa powiedzieli , że nie ma sprawy. Główna połać dachu musi mieć wymagany planem kąt. Z tym, że u ciebie ta główna w sumie chyba ta połać dachu będzie miała 60st.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snajper7 27.01.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Nie. Tech dach jest podzielony mniej więcej 50/50 i nie wiem ci brać pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts