dominikams 28.01.2007 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Dziewczyny, ale super przewodnik! Kochane jesteście! NS - nie mam, palce mi jednak potrzebne No to.... siiiiiiiii, fiiiiiiii, ziiiiiiiii....kurna, nie wychodzi, a już cała broda mokra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Dziewczyny, ale super przewodnik! Kochane jesteście! NS - nie mam, palce mi jednak potrzebne No to.... siiiiiiiii, fiiiiiiii, ziiiiiiiii....kurna, nie wychodzi, a już cała broda mokra może tak z raz ...Kochane jesteście! kochany jesteś chłopczyku NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.01.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Pogłaskać mam cię? No dobra, to masz: BAAARDZO KOCHANY JESTEŚ CHŁOPCZYKU! Poprawiłam ci humor, lepiej już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A umiesz gwizdać na 10 palcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A umiesz gwizdać na 10 palcach? Od stup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.01.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Pogłaskać mam cię? No dobra, to masz: BAAARDZO KOCHANY JESTEŚ CHŁOPCZYKU! Poprawiłam ci humor, lepiej już? Jak Cie lubie ostanio....... całusek. Jasne ,że poprawiło: a z tym głaskaniem to tylko sobie tak wymyśliłaś na podorędziu?? żebym nie mógł spać w nocy?dobra jak mi sie coś stanie będą Ciebie winić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.01.2007 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Pogłaskać mam cię? No dobra, to masz: BAAARDZO KOCHANY JESTEŚ CHŁOPCZYKU! Poprawiłam ci humor, lepiej już? Jak Cie lubie ostanio....... całusek. Jasne ,że poprawiło: a z tym głaskaniem to tylko sobie tak wymyśliłaś na podorędziu?? żebym nie mógł spać w nocy?dobra jak mi sie coś stanie będą Ciebie winić. To dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.01.2007 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 la la la la la Umiem gwizdać na palcach! Dziś spróbowałam według zapodanych instrukcji ani i Ew-ki i sukces! Co prawda jeszcze nie za każdym razem, ale już ogromny postęp. W ogóle to bardzo się zdziwiłam, jak mi wyszło pierwszy raz - spojrzałam na córkę (razem ćwiczyłyśmy) i mówię: "to ja?!" Dzięki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 30.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Bravo, bravissimo!!! http://www.clicksmilies.com/s1106/aktion/action-smiley-033.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 la la la la la Umiem gwizdać na palcach! Dziś spróbowałam według zapodanych instrukcji ani i Ew-ki i sukces! ! BRAWO ...... to na Zjeździe Forum ogłosimy zawody na najgłośniejszy gwizd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.01.2007 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 eeee..... to ja muszę chyba dużo ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.01.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Gratuluje Ja dalej nie umiem Nie ćwiczyłem ostatnio Kupię gwizdek lub zasune od czajnika! Też ładnie gwiżdże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts