frosch 21.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Jak żonie wytłumaczyć, że to porzyteczny zwierzaczek, miły, sympatyczny, mądry i takie tam tak sobie wlasnie pomyslalam , ze wystarczy ja poznac ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.02.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Jak żonie wytłumaczyć, że to porzyteczny zwierzaczek, miły, sympatyczny, mądry i takie tam tak sobie wlasnie pomyslalam , ze wystarczy ja poznac ze mna ........... i taka młoda ta ropuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Jak żonie wytłumaczyć, że to porzyteczny zwierzaczek, miły, sympatyczny, mądry i takie tam tak sobie wlasnie pomyslalam , ze wystarczy ja poznac ze mna ........... i taka młoda ta ropuszka mloda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.02.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 A co nie trafiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 A co nie trafiłem? trafiles , trafiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.02.2007 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Wszystkie żabki są ok. Nic tylko całowac i patrzeć co "wyrośnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Wszystkie żabki są ok. Nic tylko całowac i patrzeć co "wyrośnie" mnie jeden taki calowal i..... zamienil sie w zabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.02.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ja bym chętnie wycałował jakąś żabcie, ale obawiam się, że trafię na niepełnoletnią I co wtedy? Prokurator?!!!!!!! Jak pozanać wiek? Po oczach? Im dalej oczy dalej od płetw tylnych tym starsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.02.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja bym chętnie wycałował jakąś żabcie, ale obawiam się, że trafię na niepełnoletnią I co wtedy? Prokurator?!!!!!!! Jak pozanać wiek? Po oczach? Im dalej oczy dalej od płetw tylnych tym starsza? tak , po oczach im bardziej wylupiaste , tym starsza a tak na powaznie , sadze , ze po wielkosci : im starsza , tym wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2007 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Większa ma wiekszy apetyt- same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.12.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Z nudów szperałem w archiwum.......... Ale znalazłem starego, swojego temata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.01.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Na działce mojej mamy jest dużo żabek.....strasznie mi ich szkoda bo sa takie bezbronne i łatwo niestety przez nieuwage je uszkodzić. A ta Twoja zabka na zdjęciu...sliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.01.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Na działce mojej mamy jest dużo żabek.....strasznie mi ich szkoda bo sa takie bezbronne i łatwo niestety przez nieuwage je uszkodzić. A ta Twoja zabka na zdjęciu...sliczna jest Mi też się podoba Tylko żona ucieka na ich widok!!!!!!!!!!!1 Nawet zdjęcia bała się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 uwielbiam żabki...są superaśne na budowie mamy także myszkę którą dokarmiam (przeca małymi łapkami se jedzenia spod śniegu nie wygrzebie ), mieliśmy ptaszki kopciuszki w kotłowni latem -ale odchowały młode i odleciały, mieliśmy też tajemniczego gościa który zrobił podkop pod blaszakiem i systematycznie rozrzucał nam śmieci po całym garażu i wyjadał resztki ...do dziś nie wiemy co to było jedyne czego cholernie się boję to owady... pająki i inne robale lepiej niech mnie omijają szerokim łukiem bo dla nich litości nie mam...ale to ze strachu chociaż podobał mi się wilelki żuk chodzący a trawce na budowie - do czasu kiedy nie przewrócił się na plecy i zaczął wierzgać odnóżami... bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 jedyne czego cholernie się boję to owady... pająki i inne robale A to się tak czepne z przymrużeniem oka Pająk nie jest owadem tylko pajęczakiem Może lepsza znajomość tematu pozwoli Ci zwalczyć obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.01.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 to w takim razie obawiam się , że pajęczaków nie lubie jeszcze bardziej, niż owadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.01.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ... podobał mi się wilelki żuk chodzący a trawce na budowie - do czasu kiedy nie przewrócił się na plecy i zaczął wierzgać odnóżami... bleeee to trzeba było mu pomóc - paluszkiem przewrócić - byłby wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 02.01.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 u mnie też cała masa ropuszek takich małych jak na zdjęciu siedzą sobie pod kamieniami, którymi obłożyłam dom, wprowadziły się w ciągu 1 weekendu, jak nasypałam piachu i położyłam kamienie. pewnie mają tam ciepło i zacisznie ... jak tylko uchylam kamień to patrzą na mnie słodkie są a skoro lubią w miarę czyste środowisko to tylko radość, że są. ale pająków nie lubię, za to one uwielbiają mój dom. właściwie się nie wyprowadzają nawet jak im to tłumaczę .... a propos ... ostatnio widzieliśmy nad działką orła bielika! wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts