Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

drzwi wew. inter door

agnieszkakusi

Recommended Posts

My sobie wymyśliliśmy jak najbardziej proste, pełne drzwi, więc niby nic trudnego, ale w takich prostych formach niestety wszelkie niedoróbki wyglądają jak drzwi ze szpitala, czyli nędznie. Więc szukam czegoś co byłoby maxymalnie proste w formie, ale nadal ładne.... i masz tu babo placek, nic mi nie pasuje.... Może fornir lub drewno?

poradźce coś

pozdr

Witam,

my od 5 lat mamy jedne drzwi InterDoor i do naszego domu na pewno drzwi tej firmy nie kupimy, zraziliśmy się. Może teraz robią lepsze drzwi. Nasze jednak to jeden wielki bubel, do tego drogi - wtedy, czyli 5 lat temu drzwi z ościeżnicą w okleinie drewnopodobnej kosztowały ponad 1000 złotych. I fakt przez pierwszy rok, dwa wyglądały ok. Potem zaczęła się odklejać okleina, najpierw nieznacznie, teraz to już cały środek jest odklejony. Nic nam sie nie chce już z nimi robić i tak czekamy, kiedy wreszcie nie będziemy musieli na nie patrzeć. Jak próbowałam sie czegoś dowiedzieć niedawno w salonie firmowym, czym podkleić to paskudztwo, to pan niewiele mi mógł pomóc. Stwierdził natomiast, że faktycznie jakiś czas temu były problemy z klejem w niektórych drzwiach...

Może teraz nie ma takich problemów, może jakość jest lepsza...

My jednak InterDooru nie polecamy.

Pozdrawiam i życzę udanych decyzji :)

M.

porównywaliśmy tak "na oko" jakość drzwi porty, wołomin, dre, inter door. Najwięcej plusów dla inter door. Nadodatek sa tam drzwi, które nam się bardzo podobają i to w niesamowitej okleinie, której nigdzie nie mogliśmy spotkać. Dlatego coraz bardziej myslimy o tych drzwiach. Czy będą dobre okazę się za jakieś 2,3 lata jak będą intensywnie użytkowane. Wtedy będę mogła napisać czy dokonaliśmy trafnego wyboru :wink:

ja też stoję przed tym dylematem, interdoor czy dre, za dre przemawia cena, a za interdoor duży wybór oklein i jakość, porty w ogóle nie biorę pod uwagę, bo sam sprzedawca żalił się na ilość skarg jakie do niego wpłynęły. Nie wiem na ile dają gwarancję, pewnie tak jest wyliczone, że zaczną się psuć po jej upływie:/

pzdr