agnieszkakusi 27.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 czy ktoś ma drzwi wew. Inter Door? Jakieś fotki? Jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.01.2007 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 nie wierzę, nikt nie ma takich drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Trochę drogie - nie stac mnie - mam drzwi DRE. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.01.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Sebo, mam możliwość zmaówienia ich z rabatem 20% i odliczyć cały vat, bo wezme na firme taty. Dlatego tak na nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 29.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Powiem tylko, że mnie też się marzą. łączę się w podziwie. Poza tym dobra jakość zawsze się opłaca szczerze popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.01.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 interesują nas drzwi, prestige kent z szybkami w kształcie rombu. Okleina gruszka. Czy ktoś ma takie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhab13 30.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 "Trochę drogie - nie stac mnie - mam drzwi DRE. Sebo8877 " Sebo, powiedz cos o DRE, też się nad nimi zastanaiwam, ale widziałam może jedne i jakość była mocno średnia.Ale też fason mi nie odpowiadał, może dlatego byłam taka czepliwa jak Twoje opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Marhab, ja również oglądałm drzwi dre i nie mogłam nic dobrać. Miałam jakąś wizję i dlatego ciężko było mi dopasować coś z innych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhab13 31.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 My sobie wymyśliliśmy jak najbardziej proste, pełne drzwi, więc niby nic trudnego, ale w takich prostych formach niestety wszelkie niedoróbki wyglądają jak drzwi ze szpitala, czyli nędznie. Więc szukam czegoś co byłoby maxymalnie proste w formie, ale nadal ładne.... i masz tu babo placek, nic mi nie pasuje.... Może fornir lub drewno?poradźce cośpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 31.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Mi ostatnio podobaja sie drzwi urzedowskich i cal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 31.01.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam, my od 5 lat mamy jedne drzwi InterDoor i do naszego domu na pewno drzwi tej firmy nie kupimy, zraziliśmy się. Może teraz robią lepsze drzwi. Nasze jednak to jeden wielki bubel, do tego drogi - wtedy, czyli 5 lat temu drzwi z ościeżnicą w okleinie drewnopodobnej kosztowały ponad 1000 złotych. I fakt przez pierwszy rok, dwa wyglądały ok. Potem zaczęła się odklejać okleina, najpierw nieznacznie, teraz to już cały środek jest odklejony. Nic nam sie nie chce już z nimi robić i tak czekamy, kiedy wreszcie nie będziemy musieli na nie patrzeć. Jak próbowałam sie czegoś dowiedzieć niedawno w salonie firmowym, czym podkleić to paskudztwo, to pan niewiele mi mógł pomóc. Stwierdził natomiast, że faktycznie jakiś czas temu były problemy z klejem w niektórych drzwiach... Może teraz nie ma takich problemów, może jakość jest lepsza... My jednak InterDooru nie polecamy. Pozdrawiam i życzę udanych decyzji M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhab13 31.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Oferta Interdooru faktycznie dość droga, ale niestety o Porcie też słyszałam różne opinie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.02.2007 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 porównywaliśmy tak "na oko" jakość drzwi porty, wołomin, dre, inter door. Najwięcej plusów dla inter door. Nadodatek sa tam drzwi, które nam się bardzo podobają i to w niesamowitej okleinie, której nigdzie nie mogliśmy spotkać. Dlatego coraz bardziej myslimy o tych drzwiach. Czy będą dobre okazę się za jakieś 2,3 lata jak będą intensywnie użytkowane. Wtedy będę mogła napisać czy dokonaliśmy trafnego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta147 01.02.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja też stoję przed tym dylematem, interdoor czy dre, za dre przemawia cena, a za interdoor duży wybór oklein i jakość, porty w ogóle nie biorę pod uwagę, bo sam sprzedawca żalił się na ilość skarg jakie do niego wpłynęły. Nie wiem na ile dają gwarancję, pewnie tak jest wyliczone, że zaczną się psuć po jej upływie:/pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts