Zochna 02.02.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 czy moglabyś przyblizyc "trasę kaszubską "ale numerami drog krajowych czy wojewodzkich bo Kaszuby spore są i trudno mi się domyslec a w necie jakoś nie trafilem na to okreslenie pozdro no tak, ja to myslalam ze Kaszuby i Koleczkowo to w centrum leza wg projektu gddkia to jest korytarz S6 (dk 6 )biegnacy wzdluz tzw Trasy Hanzeatyckiej (Trójmiasto - Słupsk - Koszalin - Szczecin) - czyli korytarz dla min tranzytu Niemcy- kraje nadbaltyckie... planowana trasa przebiega przez rezerwaty przyrody, parki kraj i ich otuliny, tereny obj ochrona konserwatora zabytkow i archeologiczna tereny turystyczno-rekreacyjne ..itd... Mam nadzieje, ze jednak nie bedzie kasy. dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 02.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 planowana trasa przebiega przez rezerwaty przyrody, parki kraj i ich otuliny, tereny obj ochrona konserwatora zabytkow i archeologiczna tereny turystyczno-rekreacyjne ..itd... Mam nadzieje, ze jednak nie bedzie kasy. Jesli budowa tej trasy ma byc finansowana ze srodkow UE , to mozesz byc spokojna (choc nie do konca) o rezerwaty , parki , otuliny ..itp. UE nawet centa nie da na taka inwestycje. Nawet chyba kary moze nalozyc. No ale nasza zbiurokratyzowana administracja nie takie rzeczy wymyslala. Przyklad - obwodnica Augustowa przez Doline Rospudy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 03.02.2007 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Szanowny Panie Piechocinski Bardzo prosze o zalozenie odrebnego watku poswieconego infrastrukturze Krakowa i okolic. Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 a co to, koncert zyczen ? wlasnie o to "nie do konca" chodzi gddkia wydaje kase na projekty kolejnych odcinkow tej drogi - czyli cos jest "na rzeczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechocinski 03.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Polecam Biaą Księgę procesow inwestycyjnych na polskich drogach i liniach kolejowych tam jest bardzo duzo szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 14.05.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Kim jest Piechocinski Czy to taki wewatkowy zart? Nie sledze uwaznie, ale co wejde do Zapalencow - wszedzie Piechocinski Wszzechobecny czy jak? Aby zrozumieć Piechocińskiego trzeba poznać boski plan względem niego. A było to mniej więcej tak... ...Pan Bóg wezwał wszystkie anioły-stróże bez przydziału i mówi: - Słuchajcie moi mili, sprawa jest poważna. Na ziemi - a szczególnie w Europie - rodzi się coraz mniej dzieci. A w tym samym czasie niebo pęka w szwach od nienarodzonych. Musimy szybko działać aby ten stan rzeczy zmienić. Europejczycy nie chcą dzieci, bo boją się mieć zwykłe potomstwo: chcą mieć kogoś. Dlatego każdemu nienarodzonemu damy jeden talent, który zdradzimy jego rodzicom. Zarazem jednak dla równowagi musimy nienarodzonego napiętnować, więc damy mu jeden zakaz i tylko dzieciak będzie o nim wiedział. Jeżeli go złamie, będzie to powodem wielu nieszczęść. Dzięki temu rodzice będą mieli wymarzone dzieci a dzieci będą musiały postępować roztropnie. Rzekłem i tak się stanie. Amen. I anioły-stróże zabrały się ostro do roboty. Pierwszego dnia przyprowadzają do Boga dziewczynkę. - Kim jest ten niebieskooki aniołek? - Boże ojcze to jest wymarzona córka księżnej i księcia Walii. Na imię będzie mieć Diana. - Dobrze. A czego oczekują od niej rodzice? - Że pomnoży dobra i przywileje rodowe. - Co to znaczy? - Chcą korzystnie wydać ją za mąż. - Hmmm...... A więc damy jej dar zdobywania ludzkich serc. - A jaki zakaz? - Nie może odejść od męża. - Amen. Drugiego dnia przyprowadzają do Boga chłopczyka. - A co to za maleństwo? - Boże ojcze to wymarzony synek państwa Lenon. Na imię będzie mieć John. - Dobrze. Jaki talent ma mieć ich syn? - Chcą aby był artystą, w życiu zbyt cieżko nie pracował ale aby żył dostatnio. - Hmmm....... A więc dam mu talent muzyczny. - A jaki zakaz Boże ojcze? - Musi unikać kobiet z kraju samurajów. - Amen. Trzeciego dnia przyprowadzają do Boga chłopczyka. - A co to za łobuziaczek? - Boże ojcze to wymarzony synek państwa Piechocińskich. Na imię będzie mieć Janusz. - Dobrze. Czego oczekują jego rodzice? - Chcą aby był wykładowcą, ministrem, posłem, radnym, chcą żeby zawsze podziwiali go inni ludzie. - Hmmm....... A więc damy mu komputer. - A jaki zakaz? - Bez dostępu do internetu... . Amen.. Reasumując: O ile w dwóch pierwszych przypadkach trupem padli łamacze zakazów, to w wypadku złamania zakazu przez Piechocińskiego... ...trupem padniemy my wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.05.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 - A jaki zakaz? - Bez dostępu do internetu... . podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.05.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 - A jaki zakaz? - Bez dostępu do internetu... . Absolutnie wykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechocinski 19.05.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 dzięki za bajeczkę chyba zeskanuję nad łożem powieszę popatrze dla Ciebie o Nobla w literaturze wystapię ,błogo sielsko i anielsko pozdrawiam czekam na kolejne wierszyki,opowiadania ,pleciugi i inne gatunki tworzenia ,inspirujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts