Majka 23.05.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Czy Wy również widzicie to co ja, czy mam juz omamy wzrokowe z przepracowania Mozecie się wpisywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 23.05.2003 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 ja też mam omamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 23.05.2003 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Nic z tego nie rozumiem, co jest z forum. Dostałam powiadomienie na e-mail o nowych wiadomościach w moim wątku, a tam nie dość że nie ma nowej wiadomości, to brakuje tych które wpisywałam wczoraj. O co tu chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.05.2003 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Nie masz Majko przywidzeń na chwilę uruchomino stare Forum Miło znowu wrócić na "stare śmieci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.05.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Nie ma, nie ma, nie ma!!!! Lelum polelum, tyle pisaniny i na nic! Oj, Redakcjo!! "Nie ma róży bez ognia": (Fedorowicz) - A najśmieszniejsze, że on to robi legalnie. (Dobrowolski) - Tak tak, to jest właśnie najśmieszniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 23.05.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 a było tak fajnie, tyle zachwytu i dyskusji o nowej szacie i zwyczajach - i wszystko na marne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.05.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 I logować się trzeba za każdym razem... Znalazłem cosik.... *murator - złodziej włamujący się przez mur *dom/domek - 1.posterunek policji; 2.grób; 3.sąd *sieć- kradzież w tramwaju w tłoku [Klemens Stępniak "Słownik tajemnych gwar przestepczych"]Ojejku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 23.05.2003 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Przynajmniej wróciły "zgubione" wątki.Teraz znikam do poniedziałku i mam nadzieję, że w nowym tygodniu będzie NOWE FORUM z WSZYSTKIMI wątkami.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 23.05.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 I w dodatku we wszystkich wątkach oznacza, że są nowe wiadomości od ostatniej wizyty, co jest oczywiście nieprawdą. A już polubiłam nowy wygląd forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts