pati83 28.01.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam, dopiero co się tu zarejestrowałam, no i w ziązku z tym mam mnóstwo pytań. Chcę położyć panele na podłodze, na której teraz jest parkiet. Czy można położyc je na parkiet, czy należy go zerwac? I co otem jakaś nowa wylewka? Może ktoś mi napisze co zrobić aby zamienic parkiet na panele? I jeszcze pytanie na temat ogrzewania podłogowego w mieszkaniu. Czy wystarczą maty czy wodne? Jakaś zgoda jest wymagana i jaki jest koszt takiego ogrzewania? Materiał i robocizna? pozdrawiam i z góry zaznaczam że nie znam się na niczym związanym z remontami stąd też moje pytania, a mąż w tej chwili za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.01.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam. Napisz w innym dziale, w w"wymienie doswiadczen" lub "wnetrzach" bedzie wiekszy odzew , ja bym nie kladla paneli tylko odnowila parkiet . Ale oczywiscie jest mozliwe polozenie paneli na parkiet widzialam takie rozwiazanie na zywo i sie sprawdzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati83 29.01.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 dziękuje za informacje, spróbuję napisać również na tamtych "działach"pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joosephoslav 04.03.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 ło jezusiczku... parkiet przykrywac panelami a po co jak mozna wiedziec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thoma 05.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Widziałeś kiedyś stary parkiem w bloku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati83 05.03.2007 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no właśnie parkiet ten pamięta czasy mojego dziadka a święcący i wyceklinowany wogle mi się nie podoba, taki oto powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joosephoslav 07.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 hmmm no coz, taki byl kiedys program na Euronews - "No comment" sie zwal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati83 07.03.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ale my jesteśmy w Polsce - więc chyba nie potrzebne takie komentarze typu MAX KOLONKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joosephoslav 07.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Kolonko to jo mom pod zlewem nie ma sie co denerwowac droga uzytkowniczko forum kazdy ma to co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thoma 20.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Nie kłócić mi się tu! Joosephoslav i inni może znacie jakieś sposoby na odnowienie starego parkietu, chodzi mi dokładnie o likwidacje szczelin?Jeżeli możecie i gdzieś są to prosze o zdjęcie takiej zregenerowanej podłogi. Osobiście sądze że lepiej i taniej byłoby położyć panele na stary parkiet.Ten głos "Deska to deska" nie daje mi spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts