ave 06.02.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mój mąż jest zachwycony Twoim domem - piszę na jego prosbę - fajne jest to, że możemy swoje domy urządzać w takim stylu jaki nam sie podoba i ... dobrze się w nim czuć. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alina Lozowska 07.02.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 mój mąż jest zachwycony Twoim domem - piszę na jego prosbę - fajne jest to, że możemy swoje domy urządzać w takim stylu jaki nam sie podoba i ... dobrze się w nim czuć. gratulacje Dziękuję, serdeczne pozdrowienia dla męża Atmosfera mojego domu sprawia, że bardzo chętnie do niego wracam. A chyba to jest najważniejsze,żeby stworzyć sobie taki azyl, jedyne miejsce na świecie. Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paullina 07.02.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Bardzo piękny i ciepły dom. Szczerze gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 07.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Bardzo piękny i ciepły dom. Szczerze gratuluje Nie zawsze grubość stropianu wpływa na to czy dom jest ciepły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 07.02.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Alinko piękne te twoje łazieneczki i ta drewniana szafka jest super.Dzięki za odpowiedzi,mam jeszcze jedno pytanko.Czy Twoje okna mają poszerzane ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alina Lozowska 08.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Domyślam się,że chodzi Tobie o profil, tak jest szerszy, ale jak dużo nie wiem.O ile pamiętam , to gdy je kupowałam tylko Urzędowski miał takie szerokie.pozdrawiamAlina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alina Lozowska 11.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Z wielką radością widzę,że grono odwiedzających moją stronkę rośnie z dnia na dzień i w ciągu blisko dwóch tygodni osiągnęło pokaźną ilość. Bardzo wszystkim tym , którzy napisali miłe słowa dziękuję. Dla tych , którzy śledzą temat i nic nie piszą mam nadzieję ,że moje pomysły staną się inspiracją. Wszystkich pozdrawiam serdecznie Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 11.02.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Pięknie To też mój styl może tylko mam mniej "bibelotów". Aż się dziwię, że dopiero teraz tu dotarłam...ale będę wracać i podglądać. Super, jakże innaczej niż w innych domach. Jestem ciekawa jak wygląda sypialnia. Masz jakieś fotki? Piękny jest ten kredens w kuchni i krzesła - a do tego bawełaniana serwetka....ślicznie Ta sciana w kuchni, to jest cegła czy płytki? Pytam bo też rozważam taki element. Jeszcze raz ....wyrazy podziwu i uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys-ch 11.02.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 BARDZO ŁADNIE URZĄDZONY DOM, GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_zaj 14.02.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Atmosfera w twoim domu jak w Antykwariacie.Gratuluje i wiem,ze w nim nie masz kiedy sie nudzic.Sprzatanie i odkurzanie to napewno codziennosc. . W moim obecnym domu mam podobne klimaty,ale w nastepnym chce troche odpoczac.Mniej bibelotow i wiecej nowoczesnosci.Byc moze z wiekiem to przychodzi. Moja znajoma mi kiedys powiedziala,ze w antykach czuje sie starzej.Chyba cos w tym jest. . Widze,ze masz kociaki,czyli bratnia dusza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.02.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Alina! Pięknie, pięknie. Te nowoczesne sterylne niczym laboratoia łązienki i kuchnie są po prostu nieludzkie. A u ciebie od razu widać, że mieszkają ludzie. Bardzo mi się podoba. I od razu mam dwa pytania: czy sprawdza się zlewozmywak w rogu i z jakiego drewna masz schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 15.02.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Bardzo ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alina Lozowska 16.02.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Alina! Pięknie, pięknie. Te nowoczesne sterylne niczym laboratoia łązienki i kuchnie są po prostu nieludzkie. A u ciebie od razu widać, że mieszkają ludzie. Bardzo mi się podoba. I od razu mam dwa pytania: czy sprawdza się zlewozmywak w rogu i z jakiego drewna masz schody? Zlewozmywak jest ok. Nie przeszkadza w niczym, ale ja częściej korzystam ze zmywarki Jeżeli chodzi o schody to podobnie jak parkiet w salonie są wykonane z dębu czerwonego, pomalowane lakierem wodnym, który spowodował,że nabrały ciepłego koloru. pozdrawiam serdecznie Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 17.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam Ladny domke z "klimatem" teraz startuje z swoja budowa mam nadzieje ze uda mi sie osiaganc conajmniej tyle co u was. A mozna prosci o jakeis zdjecia elewacji pzodr. i przyjedmosci z mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 21.02.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 dom, do ktorego chciałoby się codziennie wpaśc na herbatę i miejsce dla sierściucha się znalazło... mmmmm...jak miło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 22.02.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam.Bardzo lubię ogladać galerie zdjęć i wreszcie znalazłam coś w moim stylu.Gustujemy z mężem w takich bibelotach w mieszkaniu mamy tego pełno, coraz więcej ale mąż mówi że jak już zbudujemy dom to wszystko znajdzie swoje miejsce. Ostatni nasz zakup to biblioteczka dębowa do przyszłego gabinetu i waga która stanie na parapecie tak jak u ciebie w domu. Mąż prawie wszystko kupuje w komisach, bazarach, straganach zresztą chyba wiesz o czym mówie. Znajomi którzy przychodza do nas i mieszkają nowoczesnie śmieją się z nas że mamy graciarnie. Ale często kiedy ktoś przychodzi do nas pierwszy raz to mówi że nasze mieszkanie jest ciepłe i ma duszę. Mam nadzieję że mój dom bedzie własnie taki. Pozdrawiam. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alina Lozowska 20.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam po długiej przerwie. Wiosennie się robi, więc zrobie obiecane zdjęcia elewacji zewnętrznej naszego domku i załączę do postu. Póki co pozdrawiam wszystkich odwiedzających tę stronkę Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 23.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zajebisie tam u ciebie. Skad ty masz tyle tych pierdulek???? I maszyne do szcia stara chyba widzialam....Pozdrawiam serdecznie z domku z bali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 SUPER DOM!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo mi sie podoba, sielski-anielski, cudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 07.04.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Gratulacje. Fantastyczny dom. Nasze (moje+męża) klimaty. Strasznie nie lubię nowoczesnych wnętrz, zimnych, bezosobowych, i do tego wszyscy mają niemal takie same wnętrza. Sama mieszkam w "starym stylu" i najlepiej się w nim czuję. A starocia są ponadczasowe i zawsze modne, mają duszę, historię, można o nich opowiadać. Zyczę milego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts