jasabar 19.04.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Mam duży sentyment dla takich wnętrz dlatego bardzo się cieszę, że znalazłam tą galerię. Bardzo też podoba mi się okno w jadalni...takie duże okno na świat...Gratuluję wyczucia i dobrego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 29.06.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Bardzo ladny domek. Ma cieplo, klimacik i dusze ktora wyziera z kazdego kacika. Gratulacje dla pani domu za gust i za konsekwencje w urzadzaniu, napewno wspaniale wam sie w nim mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żabcia1719502227 09.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj Alino! jestem Twoją imienniczką, i co ciekawe moje mieszkanie wypełnione jest antykami, kolekcjonuję również anioły. Piękny dom, jedyne co mnie negatywnie zaskoczyło, to niebieski kolor zastosowany w łazience Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.07.2007 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Alina masz cudowny pełen ciepła dom! Cieszę się, że są jeszcze ludzie dla których "meble z duszą" mają jakieś znaczenie. My z mężem od kilku lat zbieramy antyki (zrobiło się tego nawet zbyt dużo) Narazie składujemy je u tesciów w domu (zajęliśmy już większość pomieszczeń ). Ja po prostu UWIELBIAM eklektyczne domy - każy mebelek ma już swoje przeznaczenie Naprawde wspaniale jest podziwiac takie domy jak TWÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Domek mi sie podoba, jest taki ciepły,rodzinny ,uważam tylko ,ze jest jakby troche przeładowany,troszke rzeczy bym schowała ale to oczywiście tylko moje zdanie,ważne żeby właścicielce dobrze sie tam mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 17.07.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 stworzyłaś niesamowity klimat, bardzo mi się podoba, chociaż to zupełnie nie mój styl, GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 20.07.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Bardzo klimatyczny dom... takich już się nie spotyka. Wyróżniacie sie na forum Unikat, gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 28.12.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 WOW! Piękny dom!!!! Jestem pod wrażeniem. Niewielu ludzi decyduje się na taki swojski styl, ze starociami w tle, ale u ciebie widać konsekwencję na każdym kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 29.12.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Pieknie!!! strasznie mi się podoba taki klimat choc sama pewnie bym nie potrafiła tak wszystkiego dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 29.01.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Piszę bo myslę Alino że Twój dom może zainspirować niejednego budowniczego Sama uwielbiam klasykę bo jest ponadczasowa. W dobie nowoczesności i zimnych wnętrz naprawdę miło jest przenieść się choćby wirtualnie pod Twój dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaja222 25.04.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 WOW.... poprostu mnie zatkało... bardzo orginalne wnętrze, naprawde super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 25.04.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Racja racja oryginalne wnetrze moim zdaniem wnetrza partery musza pasowac do pozostalosci parteru a wnetrza poddasza to indywidualne rozwiazania domownikow ;p wiec lazienneczka na gorze nie psuje innych wnetrz ;p a moze zdjecia domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.04.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 http://img409.imageshack.us/img409/8474/img0366cz7.jpg A ja troche z innej beczki... Gdzie można kupić taki dozownik do płatków śniadaniowych? Bo chyba dobrze myślę, że taką funkcję spełnia to urządzonko po prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogna 1967 31.05.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Bardzo milo i domowo, kredensik sliczny, ale na kolana powalil mnie papier toaletowy nadziany na termostat od kaloryfera w jednej z lazienek . Cudnie poprostu . Bo w normalnym domu nie zawsze buty stoja w rownym szeregu, jak wojsko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.06.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Dotarłam tu przypadkiem i nie żałuje że dotarłam, bo miło zobaczyć dom z duszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts