Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

proponuje kupować już materiały na wiosnne budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z budową ruszam dopiero w sierpniu ale presja drożejących materiałów nie pozwala mi spać .Zrobiłem rozeznanie w terenie:

-pth25--5,8zł

-pth11,5--5zł

-pth50--7,15zł

-pth44--6,4zł

-styr.FS15--4cm--158 za m#

Praktycznie ceny ceramiki są nieaktualne bo cała produkcja została sprzedana na pniu a nowe dostawy w nowych cenach w marcu po ok.0,5zł na sztuce więcej.Piszę o sytuacji w Honoratce.

Skończyło się to tak ze mam się przypominać i w razie jak by naprawdę miały drożec to odłożą dla mnie płyty po starej cenie z rabatem.

Mam cenę 21zł za białą knaufa z dostawą do domku

i dobrze, taka samą cena mam i ja za te płyty i tego samego producenta tylko mógłbyś kolego w końcu napisać z jakich rewirów pochodzisz bo to gra role, często czytam Twoje posty "że po taniości"...ok tylko kwestia gdzie,a nie che mi się całej Twojej twórczości przeglądać, jedyne co wiem o Tobie to to, czego nie powinnam w sumie wiedzieć i nie jest związane z tym forum 8)

http://www.allegro.pl/item163158676_termo_organika_styropian_baza_mur_129_00_zl_m3.html

Drukujesz to z allegro i idziesz do swojego składu i mówisz że jak da po tyle a najlepiej taniej to bierrzesz u niego.

Zawsze do tej pory mi to działa i dostaje jeszcze taniej niż w internecie.

tak ale to jest styro bez frezu i: Współczynnik przewodzenia ciepła λdekl≤0,045 (W/mK).

ja kupiłem wczoraj za 135zł za m3

a co do płyt GK to białem mam po 18zł w Toruniu bez vat