jabko 07.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Siakos tak cena stoi w miejscu od 2 tygodni. Mozliwe że jeszcze w lutym spadnie ale możliwe też że po stoi jeszcze do końca lutego i później ... boom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 07.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Z budową ruszam dopiero w sierpniu ale presja drożejących materiałów nie pozwala mi spać .Zrobiłem rozeznanie w terenie:-pth25--5,8zł-pth11,5--5zł-pth50--7,15zł-pth44--6,4zł-styr.FS15--4cm--158 za m# Praktycznie ceny ceramiki są nieaktualne bo cała produkcja została sprzedana na pniu a nowe dostawy w nowych cenach w marcu po ok.0,5zł na sztuce więcej.Piszę o sytuacji w Honoratce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maudi 07.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 a co z jakoscia tego styropianu BAZA mur ??? ktos wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 07.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Skończyło się to tak ze mam się przypominać i w razie jak by naprawdę miały drożec to odłożą dla mnie płyty po starej cenie z rabatem. Mam cenę 21zł za białą knaufa z dostawą do domku i dobrze, taka samą cena mam i ja za te płyty i tego samego producenta tylko mógłbyś kolego w końcu napisać z jakich rewirów pochodzisz bo to gra role, często czytam Twoje posty "że po taniości"...ok tylko kwestia gdzie,a nie che mi się całej Twojej twórczości przeglądać, jedyne co wiem o Tobie to to, czego nie powinnam w sumie wiedzieć i nie jest związane z tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 07.02.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/item163158676_termo_organika_styropian_baza_mur_129_00_zl_m3.html Drukujesz to z allegro i idziesz do swojego składu i mówisz że jak da po tyle a najlepiej taniej to bierrzesz u niego. Zawsze do tej pory mi to działa i dostaje jeszcze taniej niż w internecie. tak ale to jest styro bez frezu i: Współczynnik przewodzenia ciepła λdekl≤0,045 (W/mK). ja kupiłem wczoraj za 135zł za m3 a co do płyt GK to białem mam po 18zł w Toruniu bez vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts