kolia 30.01.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 zalezało mi natym , aby piekarnik i mikrofala wygladały podobnie Były to jedyne 2 sprzety pasujace do siebie których suma cen wychodziła najniższa. Prezentują się bardzo ładnie to jeszcze jedno krótkie pytanko - Czy piekarnik ma prowadnice teleskopowe, bo tego nie wyczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 zalezało mi natym , aby piekarnik i mikrofala wygladały podobnie Były to jedyne 2 sprzety pasujace do siebie których suma cen wychodziła najniższa. Prezentują się bardzo ładnie to jeszcze jedno krótkie pytanko - Czy piekarnik ma prowadnice teleskopowe, bo tego nie wyczytałam... nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 30.01.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mam w slupku i ladnie wyglada i polecam w slupku http://img145.imageshack.us/img145/7576/kuchnia4na9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 30.01.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Nie neguję wyglądy mikrofali w słupku, powiem więcej bardzo mi się podoba, gdyby nie cena takiego sprzętu Jak na coś co jak dla mnie będzie podgrzewać tylko mleko to kosztuje dużo za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 30.01.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Hehe moja mikrowela podgrzewa, rozmraza gotuje, rilluje, sterylizuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 30.01.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Wiem, że te urządzonka mają dużo różnych funkcji, ale ja i tak podgrzewam tylko mleko No ja będzie mały to będę sterylizować butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.01.2007 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Własnie mi się też bardzo podobają te mikrofale w słupku, ale ceny ... kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.01.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ja mam obecnie tak zrobione, sprawdza sie idealnie, a poniewaz szafka gdzie znajduje sie mikrofala jest opuszczona nizej niz pozostale to stoi pod nia chlebak (szykowac pod nia byloby niewygodnie). Mikrofala kosztowala mnie trzysta pare zlotych. http://images12.fotosik.pl/28/8f0cc85c69a3a372med.jpg Właśnie ten pomysł też mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.01.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mikrofalówkę dałbym w prezencie wrogowi . (w słupku prezentuje się bardzo ładnie ) Zabija wszystkie witaminy i świetnienie sterylizuje nasze wiktuały,i organizm. Jemy coś co nam wypełnia żołądek Nie mam i nigdy nie bedę używał. Nawet za darmo najbardziej wypasioną brrr. Pozrd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mikrofalówkę dałbym w prezencie wrogowi . (w słupku prezentuje się bardzo ładnie ) Zabija wszystkie witaminy i świetnienie sterylizuje nasze wiktuały,i organizm. Jemy coś co nam wypełnia żołądek Nie mam i nigdy nie bedę używał. Nawet za darmo najbardziej wypasioną brrr. Pozrd. Zabija witaminy? Pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Zabija wszystkie witaminy Ciekawe jak... Witaminy chyba nie są żyjątkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.01.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 kolia mikrofala jest firmy samsung ale symbolu nie pamietam. Dodam jeszcze, ze podwieszajac zwykla mikrofale musi ona miec z kazdej strony troche luzu. Ja ten luz wykorzystuje (chociaz wiem, ze zle robie ) na upychanie biezacych rachunkow i teczek zwiazanych z budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.02.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 verunia JoShi Może i żle napisałem o zabijaniu witamin ,ale wiem że jedzenie z mikrofali nie jest zdrowe i niewskazane dla nas ludzi.I podtrzymuję, że mikrofalówkę to tylko wrogowi w prezencie . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Może i żle napisałem o zabijaniu witamin ,ale wiem że jedzenie z mikrofali nie jest zdrowe i niewskazane dla nas ludzi. Dałeś sobie wmówić, że jest napromieniowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 02.02.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 jest na pewno nie smaczne ja uzywam mikrofali tylko do rozmrażania, jedzenia w tym nie przygotowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 02.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ja zrobiłam w szafce narożnej, trochę obniżyłam,mikrofala nie jest zabudowanahttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/5/8/9/22046120_d.jpgpozdrawiam,Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 jest na pewno nie smaczne Nigdy nie próbowałam ugotować posiłku w mikrofali od początku do końca, no poza warzywami... Odgrzewane w mikrofali na pewno smaku nie traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winkiel 02.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Wracając do głównego wątku, to uważam, że wydawanie 2500 zł na mikrofalę do zabudowy jest lekką przesadą. Rozwiązanie z szafką nad piekarnikiem to świetny pomysł tylko tyle, że otwarte drzwiczki mogą być uciążliwe i niebezpieczne dla głowy. Jest na to kilka rozwiązań. Drzwi chowają się w korpus szafki. http://www.blum.pl/poland/pl/03/04/01/index.jsp;jsessionid=0000jecElu_8BMXf_1jELMsZ-U2:-1 Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.02.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Są systemy okuć, dzieki którym otwierane drzwiczki lekko odsuwają sie od korpusu, a potem przesuwają sie do góry równolegle do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKOG 06.02.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 A mi było szkoda wydawac 2 tys na kuchenke do zabudowy. Kupiłem więc niemiecką bezfirmówkę za 150 zł która ma grila programy tajmery bajery rozmrazania i jest w inoxie i zabudowałem ją w barku (który jest jeszcze do wykończenia i poprawki). http://www.karaokeshow.com.pl/km1.jpghttp://www.karaokeshow.com.pl/km2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts