kubaimycha 09.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Od kilku lat mam zabudowaną nad piekarnikiem z kratką wywiewną u dołu...Wygląda estetycznie i nie wyobrażam sobie bez niej codziennego funkcjonowania, chociaż służy zwykle do podgrzewania,rozmrażania i robienia zapiekanek...Ma w sobie funkcje piekarnika i grila, co przydaje się czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.05.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 A ja właśnie dostaje kota jeśli chodzi o wybór mikrofali...Nie wiem na jakie funkcje zwracać uwagę, nigdy nie użytkowaliśmy mikrofali ale teraz się zdecydowaliśmy sobie ją sprawić...Chcemy mieć ją w zabudowie...Ale jaka firma...funkcje??, moc??Może ktoś z was mnie oświeci z własnego doświadczenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.05.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 A mi było szkoda wydawac 2 tys na kuchenke do zabudowy. Wcale nie musiałeś tyle wydawać i mieć zabudowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts