Lord Goring 28.01.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam!!Poszukuję uzbrojonej działki budowlanej w Dąbrowie Górniczej - dzielnica Błędów.Powierzchnia od 1000m2 wzwyż. Jeśli ktoś coś może pomóc, proszę o kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 29.01.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 niestety nie pomogę ci jeśli chodzi o namiary na jakąś działkę ale uważam że od błędowa ładniejsze jest chechło (tuż za laskiem ) albo skałbania a dokładniej tereny za źródełkiem. jak tam podjedziesz i spytasz to każdy ci wskaże. wiem tylko tyle że można tam kupić śliczniutką działeczkę. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lord Goring 30.01.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam Cie Problem polega na tym, że w Chechle nie ma kanalizacji a mnie dosyć mocny na niej zależy. Ale też słyszałem, że Chechło i okolice to piękny teren. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts