Gość 23.05.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Z nowego forum wyrzucono Anonimowych. Może to ostatnia okazja, żeby sobie trochę poszaleć?"Anonimowi z wszystkich forów łączcie się!"A jakże- Anonimowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.05.2003 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Daremne żale,próżny trud, bezsilne złorzeczenia... Anonimusy poszły już w odmenty zapomnienia... [ Ta wiadomość była edytowana przez: Krystian dnia 2003-05-24 00:27 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Niby nas nie lubią ale jak nas zabrakło to wszyscy płakali! Anonimuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Jeszcze pokażemy wszystkim zarejestrowanym na co nas stać!!! Bój to jest nasz ostatni... ANONIMUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Guzik warte te wasze nicki, mozna rownie dobrze pozostac anonimowym uzywajac kilku nickow. Cala ta zabawa muratora w budowanie na forum mnie smieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 I mnie też śmieszy, a zwłaszcza autorytatywne wypowiedzi kogoś, kto dopiero planuje budowę a już zna się absolutnie na wszystkim (ponad 1000 postów)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2003 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Wypowiedzialem sie kiedys na forum jako uzytkownik pewnego systemu, odpowiadajac przy tym na szereg pytan na priva jednego z forumowiczow, ktory slabo sie orientowal w zagadnieniu., Po jego kilku kolejnych postach na forum to on wlasnie zaczal uchodzic na eksperta :smile: Powtorze dlatego ponownie: kupa smiechu to forum muratora i juz. I nie bierzcie do siebie tych wszystkich "wskazowek" i dyskusji, zapytajcie lepiej fachowcow, bledy drogo kosztuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Wypowiedzialem sie kiedys na forum jako uzytkownik pewnego systemu, odpowiadajac przy tym na szereg pytan na priva jednego z forumowiczow, ktory slabo sie orientowal w zagadnieniu., Po jego kilku kolejnych postach na forum to on wlasnie zaczal uchodzic na eksperta :smile: Powtorze dlatego ponownie: kupa smiechu to forum muratora i juz. I nie bierzcie do siebie tych wszystkich "wskazowek" i dyskusji, zapytajcie lepiej fachowcow, bledy drogo kosztuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2003 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Facet w jednym wątku pisze, że stara się o kredyt żeby ruszyć z budową (własnych środków nie ma wcale!) a w drugim wątku wymądrza się, że zainstaluje rekuperator i zastanawia się nad pompą ciepła!Ekspert, że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2003 macie racjeale nie w 100 % to forum ma jednak pewnien stopien przydatnoscijest ono dobre zeby sie wgryzc w tematjednak macie racje jesli chodzi o zaawansowana wiedze, to mozecie sobei darowaczauwazylem, ze niestety brak tu prawdziwych fachowcowzreszta wcale sie nie dziwietacy nie maja czasu ani ochoty siedziec na forumtutaj przesiaduja tylko napalency, ktorzy wymieniaja sie "ich widzimisie"i to wszystkoma to pewna wartoscale nie szukalbym tu odpowiedzi na wazne pytania w ich koncowej fazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 25.05.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2003 Mnie szkoda anonimów, niektórzy całkiem mądrze piszą. A że wstydzą się siebie - no, tam, takie kompleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2003 Dla mnie pozostajesz i tak anonimowy, w twoim profilu cale g...onapisales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wienczyslaw nieszczegolny 25.05.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2003 nie narzekajcie nie jest zleto forum jest jakie jesti zadne pieprzenie tego nie zmieni czasami sa fajne tematy i wtedy mi sie podoba i uczestnicze a czasami przez cale tygodnie nikt nei poruszy mnei interesujacych tematow tak to juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Wszyscy politycy wiedzą że prwdziwe poparcie sprawdza się w głosowaniu anonimowym, coś w tym jest że prawdziwe poglądy duża część ludzi woli podawać anonimowo to dlaczego tego nie wykorzstać? Na tym forum wypowiada się też sporo polonistów, których interesuje wyłącznie poprawność języka polskiego co się im chwali, tylko że tym sposobem zniechęcają ludzi, którzy popełniają literówki, robia błędy gramatyczne i ortograficzne często nie zamierzone a nikt nie chce być pulicznie wyśmianym chociaż pod swoim nickiem. Druga sprawa to poczta nie zawsze pożądana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Karol2 gdzieś jest czyżby zaszkodziły Ci jarzyny z ledwo przerobionej lodówki albo umieściłeś ją nieopacznie koło rekuperatora w nowej piwnicy wybudowanej ponizej wód gruntowych i teraz wypompowujesz wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Karol2 rób cóś samo sie nic nie zrobi a temat jest "jak ukręcić wole oko na budowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 26.05.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 "I mnie też śmieszy, a zwłaszcza autorytatywne wypowiedzi kogoś, kto dopiero planuje budowę a już zna się absolutnie na wszystkim (ponad 1000 postów)..." możliwe, Anonimie,że pijesz do mnie , ale zwróć uwagę na: 1 - ilość postów świadczy o aktywności, a nie o doświadczeniu, choć jakieś przełożenie na pewno istnieje 2 - równie często pytam, jak udzielam odpowiedzi 3 - pytam by zdobyć wiedzę 4 - odpowiadam, gdy już ją posiądę 5 - nigdy nie robię tego autorytarnie 6 - istotnie w tematach o których 3 miesiące temu jeszcze niewiele wiedziałem dziś mogę uchodzić za cenne źródło wiedzy, ponieważ pytam, szukam i czytam więcej opracowań fachowych tygodniowo, niż większość z tych co zbudowali w czasie całej budowy 7 - ideą forum jest poznanie różnych opcji, dyskusja merytoryczna i wyciąganie z tego wszystkiego tego co ważne i cenne. Każdy wyciągnie co innego. pisz, szukaj, pytaj i nie bądź malkontentem. Bartt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 27.05.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Budowa domu to z reguły spore wyzwanie i wiele niewiadomych.Budowałem systemem gospodarczym i początkowo dopóki nie trafiłem na ekipę, która się na tym znała kosztowało to nas sporo nerwów i pieniędzy. Każda informacja o sposobach budowania, kłopotach iwestorów, nowych technologiach na naszym nieustabilizowanym rynku budowlanym była cenna i pomogła podjąć pewne decyzje.Z perspektywy czasu stwierdzam że podstawą sukcesu w budowie domu jest dobra ekipa fachowców, inwestor oczywiście jest najważnieszy ale najlepszy to pewnie w swoim fachu a nie w budowie domu.PWM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Och Karol_2 co się z Tobą dzieje, czyż byś rzeczywiście przejął sie budową, a tu takie piękne tematy latają "ile wizyt komornika na budowie", "błędy fotograficzne", "szambo czy płot betonowy szczelny", chłopie rób cóś. Wiem że i tak jest dostatecznie gorąco ale "ludzie na coś czekajo" (dla niewtajemczonych z lat 80'), i mogą przestać i co wtedy. Początek miałeś że cho...cho i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts