pietrix 28.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Zastanawiam się czy trzeba zrobić wg przepisów ogrodzenie na czas budowy. W tej chwili nie chcę wydawać kasy na ogrodzenie docelowe bo wiadomo że podczas budowy i tak się zniszczy. Wjazd koparek, samochodów z materiałem czy innych pojazdów wykończy ogrodzenie. Natomiast jeśli jest potrzebne to myśle o wkopaniu paru słupków do ziemi i ogrodzieniu placu budowy taśmą ostrzegawczą? Co o tym sądzicie? Jak było w waszych przypadkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.01.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22874 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 28.01.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 zobacz fotki z mojego dziennika budowy tam jest płot na czas budowy od forntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 witam Zobacz kilanaście postów dalej, jest podobny temat. Tam opisałem koszty i budowe mojego tymczasowego ogrodzenia. Osobiscie jestem za tymczasowym ogrodzeniem, byle duży wiazd zrobić dla ciężkiego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MK496 17.04.2020 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Witam,jako wlasciciel juz prawie ukonczonego domu, w ktorym juz mieszkamy, ale jeszcze bedziemy robic podjazd, strukture, ogrod polecam co nastepuje.Najlepsza jest siatka lesna, tania i mozna jednoosobowo ja zdemontowac na duzym obszarze w kazdymm miejscu a potem zalozyc predko i wygodnie, w razie potrzeby wjazdu sprzetu ciezkiego, co ma miejsce bardzo czesto i nie wiadomo kiedy. Jak sie zrobi siatke (panele) docelowa, to jest trudniej. Na koncu mozna kombinowac z docelowym plotem. Aczkolwiek zawsze pewnie mozna zdemontowac ja, ale jest to bardziej upierdliwe .Pozdrawiam, Miro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts