Sonika 05.02.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 To migają światełka na choince , ale fakt najwyższa pora ją rozebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KG 11.02.2007 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Przepraszam, nie było mnie trochę więc nie miałam szans przeczytać ani odpisać. Niestety, u mnie te ślady nie są proste. To raczej plamy w wielu miejscach kafla, raczej okrągłe, występują tak w rogach jak i na środku kafla, prawie na wszystkich kaflach i wyglądają, jak im się lepiej przyjrzeć, jak takie kółka. Cytrynowy środek niestety nie pomógł (ale dziękuję bardzo za jego polecenie, pewnie normlanie by pomógł ) Nie mam pojecia co teraz robić. Zrywać te 60 m? A jaką mam pewność że to się znowu nie powtórzy? Czy ktoś miał taką sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 23.03.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja mam cos takiego, sam nie wiem co z tym robic, kupowalem te płytki w fimie BOMAR 2 w Krakowie, jako firma są beznajdziejni. Reklamacje odrazu odrzucili, napisz do mnie na prv albo odzewij sie na GG 1658925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 23.03.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Co to za proszek z TESCO?Prosze o dokladna nazwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Co to za proszek z TESCO?Prosze o dokladna nazwe. Taki: http://images21.fotosik.pl/112/4c51f7c3aab24997med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.03.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Do usuwania impregnatu,czyszcenia fug itp jest świetny środek o nazwie Betoni produkcji fińskiej.Nie trzeba szorować,wystarczy nanieść.Usuwa błyskawicznie nawet impregnat.Proponuję rozcieńczać nie 1:2 jak na etykiecie (wtedy przeżera rękawice gumowe) a 1:5.Potem kilka razy mopem samą wodą i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 nie widzę zdjęcia proszku z Tesco Proszę o pełną nazwę żebym nie kupiła czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 nadal nie widzę czy mogę prosić o nazwę? justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ja tamto zdjęcie usunęłam Justo, ale nic się nie martw - wkleję jak tylko je znajdę (tylko gdzie ja je mam ? ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.11.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Znalazłam http://images33.fotosik.pl/54/c495d92bd6c61438med.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 24.11.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 tak sobie czytam wasz post i chciałabym przy okazji o coś zapytać: u mnie na podłodze leży cięta dachówka polerowana. Była impregnowana raz przed fugowaniem zwykłym uni gruntem, ale niestety później mieliśmy jeszcze raz przelecieć i ... nie udało się zdążyć przed kolejnymi fachowcami. Teraz już mieszkamy i podłoga wygląda beznadziejnie z tłustymi plamami (koty kradną jedzenie ze stołu i noszą, które zatłuszcza podłogę). Powoli załamuję się, że nie uda mi się tego usunąć żadną miarą. Znajomy poradził m,i polerką przejechać i potem od razu zaimpregnować to czymś. Ktoś ma jakiś pomysł, jak bez polerowania mechanicznego usunąć tłuste plamy ?Dajcie znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk99 22.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Można fotkę tego proszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts