Daniel6661 28.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Od kilku dni gaśnie mi samoczynnie piec (codziennie). Podawanie jest w porzadku nie przesypuje się z paleniska. Odnoszę wrażenie że piec nie może osiągnąć swojej temperatury 60 stopni. Pompa CO włącza się przy temp 44 stopni, natomiast jeśli przejdę w tryb pracy ręcznej pracuje od razu. Serwisant nie bardzo wie o co chodzi (bez komentarza). Po zakręceniu pompy piec nabiera temperatury 60 stopni, po odkręceniu temperatura bardzo szybko spada (to zrozumiale bo woda jest pompowana do grzejników) do 36 i piec ma problem aby dobić do 60 stopni. Może ktoś z Was miał taki problem?Ps. W domu miałem ustawioną temperaturę na 15 stopni. teraz podwyższyłem do 17. Może coś się zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/70735-hef-mi-ga%C5%9Bnie-codziennie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts