Krystian 24.05.2003 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Najnowszy numer Muratora pobił wszelkie swoje rekordy w różnorodności stron z reklamami, które bardzo skutecznie przeszkadzają w czytaniu i szukaniu danej strony. Wiem,że gazeta żyje z reklam, ale niech nie będą ONE ważniejsze od TREŚCI, bo teraz mam niestety takie wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 27.05.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Krystian. To nie jest "zaleta" tylko Muratora, wszystkie "kolorowe" mają 50% stron z reklamami, ma to jak myślę "krótkie nogi" bo ludzi irytują reklamy ciągłe i napastliwe więc kupują coraz mniej czsopism, skuteczność reklam spada, reklamodawcy rezygnują, "kolorowce" plajtują. Jakoś mi tak rymowo wyszło.Pzdr.PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 29.05.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Krystian, reklamy w czasopismach są i będą. Naprawdę nie wiem po co robić z tego problem. W zyciu trzeba sobie radzić. Robi sie tak: przeglada się strona po stronie i wyrywa te, które są zbędne. Ja tak robię. Numer jest klejony, a nie szyty (ogromna zaleta), wiec cała reszta trzyma się razem. Pozdrawiam, KarolinaP.S. A swoją drogą, jeśli budujesz dom i masz tylko takie problemy to gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.05.2003 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Karolina! Dzięki za świetny pomysł...a reklamy posegreguję tematycznie i do archiwum, może sie przydadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.06.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Mnie tam reklamy aż tak nie przeszkadzają, a wyrywać szkoda mi jednak Muratora, taki powyrywany, to nie to co tygryski lubią najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts