robertb 29.01.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Niestety przeciekaja mi kominki wentylacyjne zamontowane na dachu (blachodachowka). Cieknie mi na styku kominka z dachem i wlewa sie po rurze do spizarki. Uszczelnialem to juz specjalnym srodkiem z takiej tuby z dziubkiem , ale w lecie srodek ten pod wplywem wysokiej temper. na blachodachowce sie rozpuscil. Pozniej zastosowalem srodek taki jaki sie stosuje do uszczelniania rur w kominku ogrzewajacym dom, ale pod wplywem ujemnej temp sie pokruszyl. Moze znacie jakis dobry srodek do uszczelnienia tych pieprzonych kominkow, bo juz nie mam pomyslu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 29.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Kup kołnierz gumowo-ołowiany nałóż na komini i przyklej do blachy.cała filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertb 29.01.2007 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 A czym to przykleic do dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertb 29.01.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 A czym to przykleic do dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 29.01.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 W wiekszości są one posmarowane klejem z jednej strony, odklejasz papier i przyklejasz jak naklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts