JoShi 29.01.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Tak przy okazji. Zauważyłam, że jak zainteresuję się jakimś 'gorącym tematem' i się w nim wypowiem a tym samym włączę sobie śledzenie wątku, to zdarza się, że mi się to śledzenie jakoś samo wyłącza. Też tak macie ? Zastanawia mnie, czy to jakiś błąd skryptu, czy może Redakcja wyłącza to śledzenie, i liczy na to, że co gorętsze głowy o sprawie zapomną ? Dodam tylko, że nigdy nie zniknęło mi śledzenie w wątku, innym niż te kontrowersyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.01.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 A teraz na przykład dostałam powiadomienie, ze dostałam prywatną wiadomość a żadnej wiadomości nie mam. Przyznać się. Kto do mnie pisał ? Kto skasował tę wiadomość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jeńki, ludzie....co tu się dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.01.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Temat został oczyszczony i przywrócony na forum. Kiedyś mieliśmy z dwójką forumowiczów problem, który teraz zdaje się jest problemem forum Gazety. Z Joshi i Sloneczko też sobie poradzimy. Spoko, to jakiś kamuflaż jest. Nadal mogę Wam pomagać A przy okazji, Droga Redakcjo, skoro tu zaglądasz a tam nie: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39529&start=840, czyli co z moją propozycją nadania tytułu Najlepszego Doradcy w sprawach prawnych dla dusi2006? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.01.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Spoko, to jakiś kamuflaż jest. Nadal mogę Wam pomagać Nie wiem, czy po Twoich wystepach na FG, ktoś jeszcze będzie miał ochotę na Twoją pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.01.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Nie wiem, czy po Twoich wystepach na FG, ktoś jeszcze będzie miał ochotę na Twoją pomoc. Hmm... Ja tam jestem od lat, a Ty?.... Ile z Tobą wytrzymali? 1 dzień? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Hmm... Ja tam jestem od lat, a Ty? Skoro tak cię tam lubią, to idx im doradzać... Ile z Tobą wytrzymali? 1 dzień? :D Krótko. Zaczęliście mnie obrzucać wyzwiskami. Potem, nie mogąc się doprosić odpowiedzi poszłam sobie, a potem sie dowiedziałam, ze mam bana... Tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Krótko. Zaczęliście mnie obrzucać wyzwiskami. Na GW banuje się tych, którzy nie umieją się zachować... A wyzwiska przyszły niestety stąd (też). A poza tym, dążysz do zamknięcia i tego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2007 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A wyzwiska przyszły niestety stąd (też). Jesteś gołósłowna i nie masz nic na poparcie tej tezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Mam. Wątek wciąż jest na swoim miejscu, ale nie chcę ciągnąć tego tematu. Czy to wreszcie do Ciebie dotrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Mam. Wątek wciąż jest na swoim miejscu, ale nie chcę ciągnąć tego tematu. Czy to wreszcie do Ciebie dotrze? To nie ciągnij... A na poparcie swoich słów nie masz, bo jak napisałaś wątek ciągle wisi i można sobie poczytać, kto stosował wyzwiska, a kto nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 01.02.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 DO REDAKCJI...proszę o stworzenie działu "POMYJE". tam niech się wszyscy bluzgają ile wlezie. wiem że są tacy ludzie którzy jak nie ubliżą innym to źle się czują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Przepraszam. Jednak pozwolę sobie zauważyć, że nie bluzgam na nikogo... Proszę mnie nie obrażać. Temat brzmi "granice hipokryzji" i dotyczy użytkowników forum, których poglądy zmieniają się w zależności od tego pod jakim nickiem sie logują. To trudny temat, ale jestem przekonana, że da się o nim rozmawiać kulturalnie. W każdym razie ja się staram i nie ubliżam nikomu, oraz nie łamię regulaminu. Po prostu uważam to za niestosowne, że osoba, która na to forum i na jego użytkowników wieszała psy uchodzi tu za porządnego forumowicza. Uważam też, że mam prawo wyrazić taki pogląd, tym bardziej, że nie jest on bezpodstawny a więc nie ubliża nikomu. Jeśli Tobie puszczają nerwy, to trudno... Natomiast pomysł na utworzenia działu z pomyjami uważam za nietrafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.02.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Powiesiłam na Tobie jednego (ale solidnego, bo nie potrafiłaś godnie reprezentować swojego macierzystego FM na obcym Ci terenie...) Na szczęście Ty nie jesteś całym Forum Muratora, a tylko jego ziarnkiem piasku... A ja podpieram się Muratorem na Gazecie, gdy jest okazja: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,638,27757334,49582795.html?f=638&w=27757334&a=49582795 http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,41067516,41661455.html?f=35&w=41067516&a=41661455 http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,41067516,41661455.html?f=35&w=41067516&a=41661455 http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,28442759,28456353.html?f=35&w=28442759&a=28456353 http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,22396234,22469326.html?f=35&w=22396234&a=22469326 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=20619961&a=20639167 P.S. Swoich wypowiedzi raczej nie pokazuj I jeśli nadal będziesz strzelać do mnie, poproszę Cię o oddanie avatara, co i tak będzie pisaniem na Berdyczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ludzie, ja Was bardzo proszę. Pokłódźcie się tutaj, a nie walcie się na oślep na innych forach.Ta prośba jest skierowana nie do joshi i słoneczka /bo one tutaj się dogadają/, ale do tych "innszych" co pozmieniali nicki, podaja prawdziwe nazwiska przeciwników i ogólnie bardzo niefajnie się zachowują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.02.2007 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Majka... Ja nie wiem co masz na myśli, bo nie śledzę, ale wszystko w myśl: "jeśli wlazłeś między wrony to kracz tak jak one". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.02.2007 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ..... ale wszystko w myśl: "jeśli wlazłeś między wrony to kracz tak jak one". No niestety wielu wyznaje ten poglad. Na szczescie nie trzeba sie podporzadkowywac. Poza tym to tylko forum , mozna sobie pisac albo nie , mozna starac sie trzymac dystans , pojsc na spacer ...itp Bawi mnie bardzo , ze wystarczy tylko "wazelina" aby idealizowac chama i kretyna ...... No ale to chyba taka "uroda" forum , troche jak w zyciu , tylko moze bardziej w jaskrawych barwach. A jesli chodzi o hipokryzje , to mam problem - jeden z forumowiczow kilka razy mnie o nia oskarzal .... w moim odczuciu bezpodstawnie. No ale teraz cos mi zaswitalo ....moze chodzi mu o wielonickowosc Dobra , to mam jeszcze 2-3 nicki. Lew Stary - kilkanascie postow Dwa Baty Dla Ciebie - kilka postow Fidel WyCastro - zero postow ( nawet nie mam pewnosci czy go zarejestrowalem). Pomimo tych nickow , za hipokryte sie nie uwazam , w kazdym badz razie staram sie nie byc hipokryta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dokładna definicja hipokryty mówi ,że to człowiek dwulicowy,fałszywy,obłudnik.Idąc dalej za ciosem ,jest nieszczery i udaje. Dla mnie bomba.Charakterystyczne dla takiej postawy nazwe to forumowej jest to ,że ów hipokryta ma na dodatek (w tym konkretnym przypadku) trzy oblicza i trzy strony moralne. To ja przepraszam rozmawiając zgmp..raz jestem chamem po to by za chwile rozmawiać z LS i zaskarbić sobie jego np.zaufanie,wzgledy. Gdzie jest granica hipokryzji?A właśnie tu gdzie zaczyna się i kończy dwulicowość. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 12.02.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dokładna definicja hipokryty mówi ,że to człowiek dwulicowy,fałszywy,obłudnik.Idąc dalej za ciosem ,jest nieszczery i udaje. Dla mnie bomba.Charakterystyczne dla takiej postawy nazwe to forumowej jest to ,że ów hipokryta ma na dodatek (w tym konkretnym przypadku) trzy oblicza i trzy strony moralne. To ja przepraszam rozmawiając zgmp..raz jestem chamem po to by za chwile rozmawiać z LS i zaskarbić sobie jego np.zaufanie,wzgledy. Gdzie jest granica hipokryzji?A właśnie tu gdzie zaczyna się i kończy dwulicowość. pozdrawiam NS , widze ze sie starasz , ale moze jeszcze nie bierz sie za trudne slowa , ktorych znaczenia do konca nie rozumiesz. PS Z "reanimacja" lepiej ci poszlo , wylozyles sie tylko na zbyt doslownej interpretacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.02.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Dokładna definicja hipokryty mówi ,że to człowiek dwulicowy,fałszywy,obłudnik.Idąc dalej za ciosem ,jest nieszczery i udaje. Dla mnie bomba.Charakterystyczne dla takiej postawy nazwe to forumowej jest to ,że ów hipokryta ma na dodatek (w tym konkretnym przypadku) trzy oblicza i trzy strony moralne. To ja przepraszam rozmawiając zgmp..raz jestem chamem po to by za chwile rozmawiać z LS i zaskarbić sobie jego np.zaufanie,wzgledy. Gdzie jest granica hipokryzji?A właśnie tu gdzie zaczyna się i kończy dwulicowość. pozdrawiam NS , widze ze sie starasz , ale moze jeszcze nie bierz sie za trudne slowa , ktorych znaczenia do konca nie rozumiesz. PS Z "reanimacja" lepiej ci poszlo , wylozyles sie tylko na zbyt doslownej interpretacji Drogi Panie profesorze goni mnie miodek bo taki nock chyba niedługo zobaczymy. Piszac do mnie temi słowa, zapominasz o tym ,żeby cokolwiek interpretowac potrzeba taktu i konkretow.Tobie drogi profesorzegoni mnie miodek brakuje i tego i tego. Zaskoczył mnie pan ale nadal twierdze ,że jest pan hipokryta na co dowody sam pan przedstawił na tym forum i w tym watku. Definiowanie moich wypowiedzi pod katem tematu zostawiam do głebszej analizy.Prosze nie wyrazać opini których pan nie zrozumiał, no chyba ,że tu i teraz podwazy pan formuły zawarte w ksiazkach autorow o wiekszych autorytetach. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts