monikach 04.09.2007 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 U mnie w bloku mamy takie doswietlacze w piwnicach, pralni i suszarni.... sprawa jak najbardziej polecana, bo to i w dzien troche widac, nie trzeba po omacku kontaktu szukac a co najwazniejsze, mozna piwnice przewietrzyc, w suszarni wszystko schnie piorunem, nie ma wilgoci i zaduchu. Witaj Mohag w moich skromnych progach ... Cóż...mieliśmy dać normalne okna z murkami oporowymi, ale że dom stoi 4 m od betonowego płotu sąsiada, który muszę koniecznie czymś obsadzić (co zmniejszy odległość od domu) i jeszcze przejeżdżać tamtędy samochodem, więc to rozwiązanie wydaje się całkiem niezłe ... W piwnicy nie zamierzam spędzać zbyt dużo czasu.... chyba, że zrobimy tam pokój hobby ... Braza oczywiście że mamy wizję tej kolorystyki, ale chciałam to zobaczyć na wizualizacji ...wymyślata jestem, nie? ...poza tym dom już w trakcie budowy został "ulepszony" i dość mocno odbiega od tej wcześniejszej wersji ...choćby dlatego dobrze byłoby to zobaczyć w całości... Co by bardziej to zobrazować wkleję dom Zuzy naszej forumowiczki (chyba się nie obrazi)... http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/dziennik/12896e07.jpg Przód będzie baaaardzo podobny z tym, że bez garażu ... Nawet dachówka ta sama ...Zuza już mieszka i jej elewacja nabrała charakteru - jest piękna ... Nam się marzy połączenie drewna i kamienia ...może się nie pogryzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Braza oczywiście że mamy wizję tej kolorystyki, ale chciałam to zobaczyć na wizualizacji ...wymyślata jestem, nie? ...poza tym dom już w trakcie budowy został "ulepszony" i dość mocno odbiega od tej wcześniejszej wersji ...choćby dlatego dobrze byłoby to zobaczyć w całości... Co by bardziej to zobrazować wkleję dom Zuzy naszej forumowiczki (chyba się nie obrazi)... http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/dziennik/12896e07.jpg Przód będzie baaaardzo podobny z tym, że bez garażu ... Nawet dachówka ta sama ...Zuza już mieszka i jej elewacja nabrała charakteru - jest piękna ... Nam się marzy połączenie drewna i kamienia ...może się nie pogryzą ... Nie powinny się pogryźć. Postaram się wyszukać jakieś przykładowe, może się uda. Wchodziłaś na http://www.bolix.pl ? Tam podobno można właśnie pomalować swój dom. Nie sprawdzałam jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.09.2007 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Braza fenkju baaardzo ....zaraz oblukam stronę bolixa - może coś fajnego tam mają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 12.09.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Monika wklej te chwaśiory możę mi to pomoże ochłonąc , wyleję na nie całą złośc i zwiędną i nigdy nie wyrosną !!!!!!!!!!!! pozdrawiam ,,wsciekły'' maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.09.2007 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Maanmy kurza d.pa tak mi przykro z powodu dachu ... Jest nadzieja, że to poprawią?? ... Nie chciałabym być w Twoim zasięgu ...iskry aż tu się sypią ... Ponoć niedobrze jest tłumić emocje w sobie ...Maanmy specjalnie dla Ciebie ... http://images23.fotosik.pl/80/1a19b0fc438aa6eam.jpg http://images29.fotosik.pl/80/3ba3d7d90c18be91m.jpg http://images30.fotosik.pl/80/22d8c8e95624f1d6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 oj monia, piekne chwasciki , pieeeeeeeeeeekne ...!!!!!!!!!! chcesz? pozycze ci kose spalinowa i...grabie moze byc z obsluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.09.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ...no wiedziałam, że chwasty zrobią furrorę ... Frosia wstyd się przyznać...od 2 miesięcy wybieramy się po jakieś ustrojstwo do tych badyli, bo zwykłą kosiarką nie da rady ... Widziałam Bodzia w akcji ...a jakie efekty ... Możecie nam Coś polecić? Jakąś sprawdzoną firmę? Z utęsknieniem czekam na koniec prac budowlanych, aby móc te hałdy ziemi wyrównać ...nie mogę już na nie patrzeć, bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.09.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Na wzrok mi padło ... Froscha grabie mam, kosę kupię....poproszę obsługę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ...no wiedziałam, że chwasty zrobią furrorę ... Frosia wstyd się przyznać...od 2 miesięcy wybieramy się po jakieś ustrojstwo do tych badyli, bo zwykłą kosiarką nie da rady ... Widziałam Bodzia w akcji ...a jakie efekty ... Możecie nam Coś polecić? Jakąś sprawdzoną firmę? Z utęsknieniem czekam na koniec prac budowlanych, aby móc te hałdy ziemi wyrównać ...nie mogę już na nie patrzeć, bleeee jakbys wpadla na grilla , moglabys podpatrzec chetnie pozycze ci sprzet moge spytac B. kiedy ma wolne terminy , moze do was wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Na wzrok mi padło ... Froscha grabie mam, kosę kupię....poproszę obsługę ... zapytam szefa , co on na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Cześć Monikach Chwasty są bardzo pociągające. Ale Ty Waćpani chwastami się wymigasz, napisz co się tam u Was dzieje więcej Ciągle szukam jakichś propozycji elewacji z połączeniem drewna i kamienia, ale efektów niet Może mi podpowiesz bardziej szczegółowo, czego oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 13.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ojej ale się wyzyłem chyba z 1000 brzydkich słów pod ich adresem poszło jestem lzejzy na duszy a one pewnie nizsz o 10 cm pozdrawiam maanmy ps kurcze samo zycie niech to cholera , otoczyć murem i zalać wodą partaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekP787 15.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 My też chcieliśmy okna drewniane, ale wybito nam je z głowy...Też patrzyliśmy avante. Rozaważamy oknoplast m&s i avante. Spośród tych trzech avante najdroższe i nie jesteśmy pewni czy wiemy za co płacimy. Chcemy złoty dąb jednak. Ms -u dąb wydaje nam się za blady. Z kolei w katalogu avante widać, że kolory inne niż w realu - bardziej nasycone czerwienią a tak w rzeczywistości nie wyglądają. Naprawdę nie wiemy co zrobić, bo w przyszłym tygodniu chcieliśmy już zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Monika W chwastach się zaplątałaś, że tak długo się nie odzywasz Może trzeba na pomoc, to jakby co, jakoś daj znać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.09.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Luuuudzie wróciłam !!!! Jesuuuu....internet mi zabrali ....a tak na poważnie, to w piątek przyjechali panowie, coś pogrzebali (akurat mnie nie było ) stwierdzili, że to wina antywirusa, którego posiadamy...odłączyli program i pojechali... Niestety wieczorem już było po bombkach, aż do dzisiaj ... Chyba zmienimy operatora ... Poza tym weekend mieliśmy baaardzo pracowity...i jakby tego było mało dziewczyny nam się pochorowały ... Froscha zapraszam, zapraszam ...niekoniecznie do roboty ...może być na kawkę Braza chwasty były dla Maanmyego , bo mnie to strasznie wstyd, że takie porosły ... Niestety nasz budowa odeszła na drugi plan ...a elewacja to już w ogóle Ciągle szukam jakiś inspiracji Zerknęłam też na stronę Bolixa, ale nic fajnego nie znalazłam ...Pozostajemy przy miedzianym dachu, drewnianych dodatkach i piaskowcu, albo wapieniu ... Maanmy ...niższe tylko o 10 cm???!!! ...toż to szok ... ale co tam....cieszę się, że jest Ci lżej ... TomekP787 witam u mnie O oknach niewiele mogę powiedzieć ...byliśmy w kilku salonach i tak naprawdę spośród tych kilku ofert avante najbardziej przypadły nam do gustu. Mieliśmy okazję zobaczenia tych okien, a nie tylko kawałków profili i naprawdę jakość wykonania i kolor rewelacja! Obsługa świetna, kompetentna...uzyskaliśmy wiele informacji, które spowodowały zmianę w wyborze niektórych rozwiązań (raczej na niekorzyść firmy, bo na tańsze). Generalnie w naszym przypadku nie było firmy, która mogłaby konkurować z awante, a różnica w cenie to ok. 3-4 tys. ... Ciekawa jestem na co padnie wasz wybór . Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Złodzieji netu po łapach A chwasrty to co, tylko dla Maanmy Ja też chętnie je obejrzałam. Fajoskie są, co Ty chcesz od nich A co z budową, czemu na dalszym planie Możesz napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.09.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Hej Braza Niestety internet nadal szwankuje...musimy zerwać umowę, bo to jest bezsensu ... Budowa jak widzisz straaasznie jest rozciągnięta w czasie ...końca nie widać ... i to zaczyna nas już dołować ...poza tym mieszkanie na kupie właśnie osiągnęło taki punkt, że ....szkoda gadać, trzeba przeczekać , a nie jest łatwo ...Zaczynam żałować, że nie wzięliśmy kredytu, pewnie już mieszkalibyśmy u siebie ... aaaaaaaaaaaa nie będę przynudzać ... Właśnie córka krzyczy, że z pralki wypłyneła cała woda ....no to mam co robić ...pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Kobieto, spokojnie. Taki dół dopada każdego, nie tylko budującego. Cokolwiek robisz przez dłuższy czas w pewnym momencie dopada Cię "wielka jama" i woła, że to co robisz jest bez sensu. Ale to nie prawda!!! Pomyślcie, może jednak wziąć ten kredyt i pewne rzeczy przyspieszyć. Nie znam sytuacji, ale na wzięcie kredytu podobno nigdy nie jest za późno. Pozdrawiam i mocno trzymam kciuki za Twój dobry humor i powrót optymizmu, bo on gdzieś bliziutko Ciebie siedzi tylko się dopchać nie może Daj mu szansę. A pralka Te france mają to do siebie, że lubią pokazywać jakie są ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 jaki dół? przecież ty masz blisko góry? wskakuj na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 19.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 monikach i ja do Ciebie zajrzałam przeboje na budowie, że ho ho życzę Ci wspaniałego efektu, później będziesz w ramach żartów wspominać perypetie na drodze do własnego domku wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts