Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

monikach - komentarze i takie tam;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 922
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

faktycznie monika macie problem . ja przestałem juz wierzyć w sprawiedliwosc na tym swiecie , bezradność policji - ktora potrafi tylko łapać gości którzy przechodzą przez tory , a tych co powinni naprawdę łapać to jakoś im to nie wychodzi . tez mam kupę żalu do nich .

jednak bądzcie dobrej myśli i nie odpuszczajcie . trzymam kciuki za was

pozdrawiam maanmy

Cześć Monikach. Kciukasy trzymam mocno zaciśnięte. Z takimi swołoczami jak ten "pan" (tfu) powinno się rozmawiać krótko i zwięźle - albo pieniądze albo w p....ol. Prawo w naszym kraju niestety zazwyczaj chroni przestępców :evil: Nawet jeśli nic nie da się zrobić temu złodziejowi to nie dajcie się zgnębić, nie traćcie radości życia bo to jedna z najgorszych rzeczy jak może się przytrafić uczciwym ludziom. O rany, ale epistoła :lol:

A tak z przymrużeniem oka - bardzo gustowne ogrodzonko stoi przy Waszej działeczce :wink: Mam nadzieję, że już się do niego przyzwyczailiście :D

Dziewczynki są śliczne :D

Pozdrawiam :D

Maanmy, Braza dzieki za kciuki :) ...choć myślę, że w tym przypadku pięści były by najodpowiedniejsze :-? :evil: :lol: :lol: ...no niestety w naszym kraju do takich spraw podchodzi się dość "specyficznie", więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać :roll: ... Napewno nie odpuścimy...nie ma takiej możliwości... :wink: :D

A co do ogrodzenia, to dręczy mnie od samego początku :x ... niestety stały tam pustaki i nie dało się nic z tym zrobić, ale mam zamiar porządnie obsadzić TO zieleniną :wink: :D ...

Braza dzięki :oops: :wink: ...za komplementa :D

Stało się...stało się...to, co miało się stać :wink: :D :lol: ...

Drzewo różane

http://www.avante.com.pl/kolory/drzeworozane.jpg

Przy tym kolorze wymiękłam :D Podoba mi się jak nie wiem co :lol:

Szukając inspiracji ceglanych natknęłam się na takie cóś ... może coś zgapię :roll: :wink: :) ...

http://nelissen-polska.pl/storage/1153427069_wnetrza27.jpg

http://nelissen-polska.pl/storage/1153211982_wnetrza0.jpg

Cegła będzie na pewno...został problem rozmieszczenia... :roll: ... jak dobrze, że mamy jeszcze trochę czasu :wink: :) ...

Haloo...miłośnicy cegły wypowiedzcie się :) ...

Nie przepadam za ceglanymi ścianami, ale takiemu akcentowi i właśnie w tej kolorystyce mówię zdecydowane TAK :D

Sprężajcie się, proszę, bo chciałabym już zobaczyć efekt końcowy :wink: :D

Kciuki trzymam. Moge je nawet zacisnąć w pięści, a jak by trzeba było, to ta pięść może mi tak przypadkiem gdzieś wylądować :wink:

Zieleninka będzie dobra :lol:

Nie komplementa tylko prawda :D

Sprężajcie się, proszę, bo chciałabym już zobaczyć efekt końcowy :wink: :D

Kciuki trzymam. Moge je nawet zacisnąć w pięści, a jak by trzeba było, to ta pięść może mi tak przypadkiem gdzieś wylądować :wink:

Zieleninka będzie dobra :lol:

Nie komplementa tylko prawda :D

Kurcze ...włosy muszę suszyć, bo zaraz jadę do MIASTA 8) :D :wink:...ale brazunia się odezwała, więc trza odpisać :wink: ...

Sprężajcie się ...wymyśliła :roll: :wink: :lol: ... Na efekty trzeba będzie poczekać (długo i namiętnie :roll: ) :wink: ...aaaa i nie wiadomo czy do tego czasu koncepcje nie ulegną zmianie :roll: :lol: :lol: .... Mnie osobiście cegiełka baaardzo się podoba, ale nadmiar męczy, więc jeśli będzie to w takiej formie jak na zdjątkach :D ... a drzewo różane jest the best :lol: :lol: ...

Wiesz, że załapałaś się na last minut? :roll: Usunęłam niektóre zdjęcia :oops: :(...

Kurcze ...włosy muszę suszyć, bo zaraz jadę do MIASTA 8) :D :wink:...ale brazunia się odezwała, więc trza odpisać :wink: ...

Twoje słowa są jak balsam :oops: Następną razą :wink: rób spkojnie co masz robić, bo się rozwydrzę (tak to się pisze :-? ) dokumentnie :wink:

Dzięki Monikach :lol:

Sprężajcie się ...wymyśliła :roll: :wink: :lol: ... Na efekty trzeba będzie poczekać (długo i namiętnie :roll: ) :wink: ...aaaa i nie wiadomo czy do tego czasu koncepcje nie ulegną zmianie :roll: :lol: :lol: .... Mnie osobiście cegiełka baaardzo się podoba, ale nadmiar męczy, więc jeśli będzie to w takiej formie jak na zdjątkach :D ... a drzewo różane jest the best :lol: :lol: ...

Wiesz, że załapałaś się na last minut? :roll: Usunęłam niektóre zdjęcia :oops: :(...

Jakie długo i namiętnie :o To już tuż tuż :D Zobaczysz, jak zleci :D A koncepcje to zawsze się zmieniają, normalka. Taki ceglany akcencik - może być :lol:

Co Cię wzięło na usuwanie :o Zostaw trochę, dla przyszłych pokoleń. Kobieto, pomyśl o tych co za Tobą :roll:

Zobaczyliśmy Avante ...i w zasadzie nigdzie indziej nie musieliśmy się udawać, ale tak jak mówiłam dla świętego spokoju zajrzeliśmy do innych salonów ...

Skąd ja to znam...... :roll: :roll: :roll:

Dzisiaj mieliśmy identyczną sytuację z drzwiami - chcieliśmy pojechać w kilka miejsc pooglądać, ale wizyta w pierwszym salonie okazała się strzałem w dziesiątkę i dokładnie tak jak piszesz dla świętego spokoju obejrzeliśmy jeszcze inne........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dużo kasy na ten dach musicie wydać :roll: - też muszę policzyć ile dokładnie u nas wyjdzie z każdym gwoździem i podkładką :-?

Pozdróweczka

kasia

Braza zleci, zleci...tylko kiedy :roll: :-? :wink: ...wiem, wiem...damy radę 8) :D :lol: ...

Kasia czy Ty spać nie możesz? :o ...i co Zosia na to :-? :wink: ...

Oczywiście żartowałam :p ...fajnie że zajrzałaś :D ...

...a święty spokój ważna "rzecz" :wink: :lol:

Kurcze nie wiem jak się odnieść do tego dachu :roll: ...generalnie dużo, ale tam jest już wszystko...nawet o 2 okna za dużo :roll: - czyli 2 tys. można odjąć :lol: :lol: ...

Dam do wyceny innym hurtowniom...będę zdrowsza :wink: :D ...

Pozdrowionka! :D

Monika please wklej fotki Twoich chwaściorów , może jednak się zdecyduję na zamianę :D :D

pozdrawiam maanmy

ps

tak odnośnie dachu niby górala skurkowaniec w miare tanio się wycenił to teraz ciągnie kasę na dodatkach , i jeszcze gada że robi łachę robiąc dach , :evil: :evil: :evil: :evil: - został zjeeeeetegowany trochę się obraził , kurcze człowiek myśli że trfił na człowieka , a to jest zwykła gnida dworska :evil: :evil:

Maanmy normalnie idę zrobić zdjęcie tych chwaściorów, co byś nie podupadał na duchu :wink: :lol: :lol: ...

A co do wykonafców to niestety ciężko się z nimi dogadać :roll: :( ... Kurcze nie można se bezstresowo tych domów budować?! :-? :x :evil:... Ja rozumię, że adrenalina jest do życia potrzebna, ale bez przesady :evil: ... aaaaa szkoda gadać :( ...

Nooo, te doświetlacze wyglądają imponująco! Pierwszy raz widzę takie ustrojstwo, ale też i nie było potrzeby, w moim przypadku, interesować się owym czymś w ogóle :wink:

Aha. Czy ja nie doczytałam, czy nie macie jeszcze rozwiązanego problemu wyglądu zewnętrznego? Bo to co zaproponował architekt to .. tego .. delikatnie mówiąc .. nie bardzo :-?

:o :o :o

Braza miałaś córkę "dopuścić" do kompa :wink: :p :lol: ...nie wytrzymałaś :wink: :lol: ...

..taaa doświetla są fajne 8) :D ...mam skromne 130m piwnic, to se je doświetlę :roll: :wink: ...

Widać, że czytasz ze zrozumieniem :wink: :lol: ...wciąż czekam na propozycję, jednego baaaardzo zapracowanego architekta :roll: ...chyba się nie doczekam :( ...

:o :o :o

Braza miałaś córkę "dopuścić" do kompa :wink: :p :lol: ...nie wytrzymałaś :wink: :lol: ...

...wciąż czekam na propozycję, jednego baaaardzo zapracowanego architekta :roll: ...chyba się nie doczekam :( ...

:D :D Córcia pobiegła na dwór :o w taką pogodę :o Lekcji nie dużo to co sobie będziemy obie żałować :wink:

A sami nie możecie zaproponować jakiejś kolorystyki?