monikach 20.08.2007 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Harmonogram podobny...z tym, że u Ciebie coś się dzieje , a ja nadal czekam, aż zacznie się dziać, bo końca nie widać ... ...a pogoda dopisze, bo my dobre ludzie som ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 23.08.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Zaproponuję przewrotnie może zamienimy się Ty fugujesz ja wyrywam chwasty , co ty na to???????? pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Cześć Monikach. Wpadłam na chwilę się przywitać i zaraz lecę czytać dokładnie Twój dziennik. Ciekawie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Harmonogram podobny...z tym, że u Ciebie coś się dzieje , a ja nadal czekam, aż zacznie się dziać, bo końca nie widać ... ...a pogoda dopisze, bo my dobre ludzie som ... taaa najlepsze ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.08.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Maanmy zapewniam Cię, że po ujrzeniu tych wszystkich chwaściorów fugowanie pokochałbyś natychmiast ... Ja tam cierpliwa jestem mogę fugować ... Braza miło mi, że zajrzałaś...zostań na dłużej ... Kasia no co?.... to świente słowa som ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 29.08.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 faktycznie monika macie problem . ja przestałem juz wierzyć w sprawiedliwosc na tym swiecie , bezradność policji - ktora potrafi tylko łapać gości którzy przechodzą przez tory , a tych co powinni naprawdę łapać to jakoś im to nie wychodzi . tez mam kupę żalu do nich . jednak bądzcie dobrej myśli i nie odpuszczajcie . trzymam kciuki za was pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Cześć Monikach. Kciukasy trzymam mocno zaciśnięte. Z takimi swołoczami jak ten "pan" (tfu) powinno się rozmawiać krótko i zwięźle - albo pieniądze albo w p....ol. Prawo w naszym kraju niestety zazwyczaj chroni przestępców Nawet jeśli nic nie da się zrobić temu złodziejowi to nie dajcie się zgnębić, nie traćcie radości życia bo to jedna z najgorszych rzeczy jak może się przytrafić uczciwym ludziom. O rany, ale epistoła A tak z przymrużeniem oka - bardzo gustowne ogrodzonko stoi przy Waszej działeczce Mam nadzieję, że już się do niego przyzwyczailiście Dziewczynki są śliczne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.08.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Maanmy, Braza dzieki za kciuki ...choć myślę, że w tym przypadku pięści były by najodpowiedniejsze ...no niestety w naszym kraju do takich spraw podchodzi się dość "specyficznie", więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać ... Napewno nie odpuścimy...nie ma takiej możliwości... A co do ogrodzenia, to dręczy mnie od samego początku ... niestety stały tam pustaki i nie dało się nic z tym zrobić, ale mam zamiar porządnie obsadzić TO zieleniną ... Braza dzięki ...za komplementa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Stało się...stało się...to, co miało się stać ... Drzewo różane http://www.avante.com.pl/kolory/drzeworozane.jpg Przy tym kolorze wymiękłam Podoba mi się jak nie wiem co Szukając inspiracji ceglanych natknęłam się na takie cóś ... może coś zgapię ... http://nelissen-polska.pl/storage/1153427069_wnetrza27.jpg http://nelissen-polska.pl/storage/1153211982_wnetrza0.jpg Cegła będzie na pewno...został problem rozmieszczenia... ... jak dobrze, że mamy jeszcze trochę czasu ... Haloo...miłośnicy cegły wypowiedzcie się ... Nie przepadam za ceglanymi ścianami, ale takiemu akcentowi i właśnie w tej kolorystyce mówię zdecydowane TAK Sprężajcie się, proszę, bo chciałabym już zobaczyć efekt końcowy Kciuki trzymam. Moge je nawet zacisnąć w pięści, a jak by trzeba było, to ta pięść może mi tak przypadkiem gdzieś wylądować Zieleninka będzie dobra Nie komplementa tylko prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.08.2007 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Sprężajcie się, proszę, bo chciałabym już zobaczyć efekt końcowy Kciuki trzymam. Moge je nawet zacisnąć w pięści, a jak by trzeba było, to ta pięść może mi tak przypadkiem gdzieś wylądować Zieleninka będzie dobra Nie komplementa tylko prawda Kurcze ...włosy muszę suszyć, bo zaraz jadę do MIASTA ...ale brazunia się odezwała, więc trza odpisać ... Sprężajcie się ...wymyśliła ... Na efekty trzeba będzie poczekać (długo i namiętnie ) ...aaaa i nie wiadomo czy do tego czasu koncepcje nie ulegną zmianie .... Mnie osobiście cegiełka baaardzo się podoba, ale nadmiar męczy, więc jeśli będzie to w takiej formie jak na zdjątkach ... a drzewo różane jest the best ... Wiesz, że załapałaś się na last minut? Usunęłam niektóre zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Kurcze ...włosy muszę suszyć, bo zaraz jadę do MIASTA ...ale brazunia się odezwała, więc trza odpisać ... Twoje słowa są jak balsam Następną razą rób spkojnie co masz robić, bo się rozwydrzę (tak to się pisze ) dokumentnie Dzięki Monikach Sprężajcie się ...wymyśliła ... Na efekty trzeba będzie poczekać (długo i namiętnie ) ...aaaa i nie wiadomo czy do tego czasu koncepcje nie ulegną zmianie .... Mnie osobiście cegiełka baaardzo się podoba, ale nadmiar męczy, więc jeśli będzie to w takiej formie jak na zdjątkach ... a drzewo różane jest the best ... Wiesz, że załapałaś się na last minut? Usunęłam niektóre zdjęcia ... Jakie długo i namiętnie To już tuż tuż Zobaczysz, jak zleci A koncepcje to zawsze się zmieniają, normalka. Taki ceglany akcencik - może być Co Cię wzięło na usuwanie Zostaw trochę, dla przyszłych pokoleń. Kobieto, pomyśl o tych co za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 31.08.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Zobaczyliśmy Avante ...i w zasadzie nigdzie indziej nie musieliśmy się udawać, ale tak jak mówiłam dla świętego spokoju zajrzeliśmy do innych salonów ... Skąd ja to znam...... Dzisiaj mieliśmy identyczną sytuację z drzwiami - chcieliśmy pojechać w kilka miejsc pooglądać, ale wizyta w pierwszym salonie okazała się strzałem w dziesiątkę i dokładnie tak jak piszesz dla świętego spokoju obejrzeliśmy jeszcze inne........ Dużo kasy na ten dach musicie wydać - też muszę policzyć ile dokładnie u nas wyjdzie z każdym gwoździem i podkładką Pozdróweczka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.08.2007 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Braza zleci, zleci...tylko kiedy ...wiem, wiem...damy radę ... Kasia czy Ty spać nie możesz? ...i co Zosia na to ... Oczywiście żartowałam ...fajnie że zajrzałaś ... ...a święty spokój ważna "rzecz" Kurcze nie wiem jak się odnieść do tego dachu ...generalnie dużo, ale tam jest już wszystko...nawet o 2 okna za dużo - czyli 2 tys. można odjąć ... Dam do wyceny innym hurtowniom...będę zdrowsza ... Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Braza zleci, zleci...tylko kiedy ...wiem, wiem...damy radę ... PEWNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 01.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Monika please wklej fotki Twoich chwaściorów , może jednak się zdecyduję na zamianę pozdrawiam maanmy ps tak odnośnie dachu niby górala skurkowaniec w miare tanio się wycenił to teraz ciągnie kasę na dodatkach , i jeszcze gada że robi łachę robiąc dach , - został zjeeeeetegowany trochę się obraził , kurcze człowiek myśli że trfił na człowieka , a to jest zwykła gnida dworska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Maanmy normalnie idę zrobić zdjęcie tych chwaściorów, co byś nie podupadał na duchu ... A co do wykonafców to niestety ciężko się z nimi dogadać ... Kurcze nie można se bezstresowo tych domów budować?! ... Ja rozumię, że adrenalina jest do życia potrzebna, ale bez przesady ... aaaaa szkoda gadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Nooo, te doświetlacze wyglądają imponująco! Pierwszy raz widzę takie ustrojstwo, ale też i nie było potrzeby, w moim przypadku, interesować się owym czymś w ogóle Aha. Czy ja nie doczytałam, czy nie macie jeszcze rozwiązanego problemu wyglądu zewnętrznego? Bo to co zaproponował architekt to .. tego .. delikatnie mówiąc .. nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.09.2007 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Braza miałaś córkę "dopuścić" do kompa ...nie wytrzymałaś ... ..taaa doświetla są fajne ...mam skromne 130m piwnic, to se je doświetlę ... Widać, że czytasz ze zrozumieniem ...wciąż czekam na propozycję, jednego baaaardzo zapracowanego architekta ...chyba się nie doczekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.09.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 U mnie w bloku mamy takie doswietlacze w piwnicach, pralni i suszarni.... sprawa jak najbardziej polecana, bo to i w dzien troche widac, nie trzeba po omacku kontaktu szukac a co najwazniejsze, mozna piwnice przewietrzyc, w suszarni wszystko schnie piorunem, nie ma wilgoci i zaduchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Braza miałaś córkę "dopuścić" do kompa ...nie wytrzymałaś ... ...wciąż czekam na propozycję, jednego baaaardzo zapracowanego architekta ...chyba się nie doczekam ... Córcia pobiegła na dwór w taką pogodę Lekcji nie dużo to co sobie będziemy obie żałować A sami nie możecie zaproponować jakiejś kolorystyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts