Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

monikach - komentarze i takie tam;)

Recommended Posts

Pewnie, że nie odpuszczaj. Ten dupek właśnie na to liczy! Pewnie inni odpuszczali i się przyzwyczaił. A znasz tych "innych"?

Odwołuj się coraz wyżej, w końcu któraś instancja nie będzie już w "dziurze".

Podam Ci nasz adres, bo nie pamiętam, czy masz, żebyś mogła wysłać skany.

Pismo Andrzej Ci podeśle wieczorkiem.

• Odpowiedzi 922
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Frosia wpadaj częściej i na dłużej :D :D ...

Plucie się przydało, bo dzień był piękny 8) , gorzej z chęciami do pracy :roll: ...

Wczoraj chłopaki segregowali belki, przycinali do odpowiednich wymiarów i nawet kilka przykręcili :wink: ....

Dziś pracowali do 12, bo zaczęło padać...niestety do takiej ekipy jaką miała Kasia z Maciejem duuuużo im brakuje :-? ... ale co tam, ważne, że są :wink: :lol: ...

Aga dostałaś wiadomość?

jestem :D :D :D

tfuuu, tfuuuu...... 8)

Ty się kobieto odwodnisz! U Brazy plujesz, tu plujesz... Może napij się czegoś i wpadnij jeszcze do mnie popluć, tylko solidnie, to jutro totka wyślę - to jedyny sposób, żebyśmy kominek mieli w tej dziesięciolatce...

Odpowiedź poszła.

Odebrałam, dzięki bardzo :D ... W wolnej chwili posiedzę nad tym i odpowiem :wink: ...

Aga, Frosia to dobra kobieta jest 8) jak trza to pluje, że hej :wink: :)

Zmieniając nastrój....

Mam problem ze starszą córką :(

Zeszłej nocy strasznie wymiotowała i tak śmierdząco, sądziłam, że to jakaś niestrawność, bo resztę nocy przespała normalnie. Rano czuła się dobrze, więc poszła do zerówki...niestety po 2 godz. dostałam tel. że znowu czuje się źle :( :( ... Pojechałam z nią do lekarza, w drodze uskarżała się na silny ból brzucha, a tuż przed wejściem znowu zwymiotowała. Lekarz wykluczył wyrostek, ale podejrzewa spętlenie jelit :o ...na wszelki wypadek dostałam skierowanie do chirurga...teraz cała drżę :cry: :cry:

Odpowiedź poszła.

Odebrałam, dzięki bardzo :D ... W wolnej chwili posiedzę nad tym i odpowiem :wink: ...

Aga, Frosia to dobra kobieta jest 8) jak trza to pluje, że hej :wink: :)

Zmieniając nastrój....

Mam problem ze starszą córką :(

Zeszłej nocy strasznie wymiotowała i tak śmierdząco, sądziłam, że to jakaś niestrawność, bo resztę nocy przespała normalnie. Rano czuła się dobrze, więc poszła do zerówki...niestety po 2 godz. dostałam tel. że znowu czuje się źle :( :( ... Pojechałam z nią do lekarza, w drodze uskarżała się na silny ból brzucha, a tuż przed wejściem znowu zwymiotowała. Lekarz wykluczył wyrostek, ale podejrzewa spętlenie jelit :o ...na wszelki wypadek dostałam skierowanie do chirurga...teraz cała drżę :cry: :cry:

:o :o a jak to się mogło stać :o

trzymam kciuki , żeby wszystko skończyło się dobrze

monia mam nadzieje , ze wszystko bedzie ok

i ze to zwykly niegrozny wirus

moj najstarszy w zeszlym roku byl zakazony meningokokami :-?

ot , byl na dyskotece

jeden z kumpli trafil do szpitala

wszystkich zabral sanepid na badania

dosc drogie leczenie przynioslo dobre efekty

wyleczyl je do konca

w przyszlym tygodniu idzie na wymaz gardla ..kontrolnie

niestety jeden z uczestnikow tej dyskoteki ...zmarl w zeszlym tygodniu (22lata) :(

ponoc nie leczyl sie wogole

olal sprawe :evil:

pisze to po to , zeby ostrzec wszystkich

nie bagatelizujmy takich spraw!!!!

moze sie to zle skonczyc :(

buziaczki

Cześć Dziewczyny! :D

U mnie już wszystko dobrze 8) :D ...paskudny wirus grasował w całej okolicy, dzieci sąsiadów też to przechodziły :( ... P. doktor trochę mnie nastraszyła, ale ona jest z tych co to dmuchają na zimne :wink: ...

Frosia Ty to dopiero podżyłaś :o :( ...cieszę się, że wszystko jest już o.k. :D

Wiecie, od wtorku mam już więźbę!!!! 8) :D ... ale nie mam zdjęć :oops: ...może dzisiaj coś pstryknę :roll: :wink: ...