Agduś 08.11.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Pewnie, że nie odpuszczaj. Ten dupek właśnie na to liczy! Pewnie inni odpuszczali i się przyzwyczaił. A znasz tych "innych"?Odwołuj się coraz wyżej, w końcu któraś instancja nie będzie już w "dziurze".Podam Ci nasz adres, bo nie pamiętam, czy masz, żebyś mogła wysłać skany.Pismo Andrzej Ci podeśle wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 monia wpadlam na chwilke popluc profilaktycznie tfuu, ftuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.11.2007 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Frosia wpadaj częściej i na dłużej ... Plucie się przydało, bo dzień był piękny , gorzej z chęciami do pracy ... Wczoraj chłopaki segregowali belki, przycinali do odpowiednich wymiarów i nawet kilka przykręcili .... Dziś pracowali do 12, bo zaczęło padać...niestety do takiej ekipy jaką miała Kasia z Maciejem duuuużo im brakuje ... ale co tam, ważne, że są ... Aga dostałaś wiadomość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Dostałam. Jeżeli uda mi się namówić Andrzeja, żeby nie zabierał się od razu do czegośtam (nie wiem, co ma w planach), to przeczyta i odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Odpowiedź poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 jestem tfuuu, tfuuuu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 jestem tfuuu, tfuuuu...... Ty się kobieto odwodnisz! U Brazy plujesz, tu plujesz... Może napij się czegoś i wpadnij jeszcze do mnie popluć, tylko solidnie, to jutro totka wyślę - to jedyny sposób, żebyśmy kominek mieli w tej dziesięciolatce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.11.2007 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Odpowiedź poszła. Odebrałam, dzięki bardzo ... W wolnej chwili posiedzę nad tym i odpowiem ... Aga, Frosia to dobra kobieta jest jak trza to pluje, że hej Zmieniając nastrój.... Mam problem ze starszą córką Zeszłej nocy strasznie wymiotowała i tak śmierdząco, sądziłam, że to jakaś niestrawność, bo resztę nocy przespała normalnie. Rano czuła się dobrze, więc poszła do zerówki...niestety po 2 godz. dostałam tel. że znowu czuje się źle ... Pojechałam z nią do lekarza, w drodze uskarżała się na silny ból brzucha, a tuż przed wejściem znowu zwymiotowała. Lekarz wykluczył wyrostek, ale podejrzewa spętlenie jelit ...na wszelki wypadek dostałam skierowanie do chirurga...teraz cała drżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 No to trzymam kciuki, żeby to jednak było tylko jakieś banalne zatrucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 No qurczę Minika ja też kciuka sy trzymam za małą, oby to tylko jakaś pierdółka była. Daj znać, jak się czegoś dowiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.11.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Odpowiedź poszła. Odebrałam, dzięki bardzo ... W wolnej chwili posiedzę nad tym i odpowiem ... Aga, Frosia to dobra kobieta jest jak trza to pluje, że hej Zmieniając nastrój.... Mam problem ze starszą córką Zeszłej nocy strasznie wymiotowała i tak śmierdząco, sądziłam, że to jakaś niestrawność, bo resztę nocy przespała normalnie. Rano czuła się dobrze, więc poszła do zerówki...niestety po 2 godz. dostałam tel. że znowu czuje się źle ... Pojechałam z nią do lekarza, w drodze uskarżała się na silny ból brzucha, a tuż przed wejściem znowu zwymiotowała. Lekarz wykluczył wyrostek, ale podejrzewa spętlenie jelit ...na wszelki wypadek dostałam skierowanie do chirurga...teraz cała drżę a jak to się mogło stać trzymam kciuki , żeby wszystko skończyło się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 monisia wspolczuje Majeczce wysciskaj ja od cioci Frosi (nie za mocno jednak brzuszek sciskaj ) powiedz jej .....albo nie.....sama jej powiem moja Olka juz 2x razy miala taki atak , kiedy podejrzewano wyrostek smieje sie , ze do 3x sztuka wszystko konczylo sie jednak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.11.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kciukasy pomogły ... przeszło na młodszą ... wychodzi na to, że mieliśmy kontakt z jakimś "przemiłym" wirusem ...a nie spętleniem jelit ale co podżyłam to moje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Szczerze mówiąc mam mieszane uczucia, bo nie wiem czy się cieszyć, że to nie jelita, czy martwić, że teraz młodsza Grunt, że to zwykły wirus!!! Trzymaj się Monia i uściskaj córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.11.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Brazunia ja się cieszę, bo mała znosi to dzielnie , a starsza uniknęła skalpela ... Lekarz też mi powiedział, że jak dostanie biegunki to będzie super ...chyba wie co mówi ?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 To gratulacje z powodu... biegunki ! Cieszę się, że to był tylko strach, co ma wielkie oczy . A że swoje przeżyłaś - to Ci wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Lekarz też mi powiedział, że jak dostanie biegunki to będzie super ...chyba wie co mówi ?? ... No, to pod tę biegunkę ... Mam nadzieję, że już najgorsze minęło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Uffff bardzo sie cieszę, ze to fałszywy alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 monia mam nadzieje , ze wszystko bedzie ok i ze to zwykly niegrozny wirus moj najstarszy w zeszlym roku byl zakazony meningokokami ot , byl na dyskotece jeden z kumpli trafil do szpitala wszystkich zabral sanepid na badania dosc drogie leczenie przynioslo dobre efekty wyleczyl je do konca w przyszlym tygodniu idzie na wymaz gardla ..kontrolnie niestety jeden z uczestnikow tej dyskoteki ...zmarl w zeszlym tygodniu (22lata) ponoc nie leczyl sie wogole olal sprawe pisze to po to , zeby ostrzec wszystkich nie bagatelizujmy takich spraw!!!! moze sie to zle skonczyc buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.11.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Cześć Dziewczyny! U mnie już wszystko dobrze ...paskudny wirus grasował w całej okolicy, dzieci sąsiadów też to przechodziły ... P. doktor trochę mnie nastraszyła, ale ona jest z tych co to dmuchają na zimne ... Frosia Ty to dopiero podżyłaś ...cieszę się, że wszystko jest już o.k. Wiecie, od wtorku mam już więźbę!!!! ... ale nie mam zdjęć ...może dzisiaj coś pstryknę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts