Zuzza 20.02.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Hej Monika ! Nie poddawaj się - będzie dobrze Rzeczywiście Wasz domek jest bardzo podobny do mojego Balkony nad tymi wystającymi częściami domu to dobry pomysł - ja tego nie mam i już widze ze elewacja dobrze deszczu nie znosi... Zmieniłabym trochę scianki na poddaszu ten róg łazience na przeciwko wejścia nie będzie dobrze wyglądał... Zaczyna się w środku drzwi... Wejście do garderoby zrobiłabym z pokoju - tak byłoby dużo wygodniej. No i oczywiście te okna na jednej elewacji... Zgroza Ten architekt artystą wielkim nie był... Dobrze, ze to zmieniliscie... Ciekawa jestem jak Wam wyjdzie zadaszenie tarasu - my teżcoś takiego będziemy robic i to już niebawem - pewnie w kwietniu. Czyli zapraszam do oglądania Pozdrowienia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.02.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 kasia w Witam serdecznie:)! Schody będą do rozbiórki - decyzja podjęta . A zdjęcia już wkrótce ... Zuzza Bardzo się cieszę, że znalazłaś chwilkę, aby do mnie zajrzeć ! Sądziłam, że zapomnisz ... Naprawdę mile mnie zaskoczyłaś . Zmieniłabym trochę scianki na poddaszu ten róg łazience na przeciwko wejścia nie będzie dobrze wyglądał... Zaczyna się w środku drzwi... Wiesz, że dopiero teraz to zauważyłam ... Masz rację! ten róg będzie wyglądał koszmarnie! Trzeba będzie to zmienić. Zastanawiam się też nad ścięciem tego rogu w pok. 16, aby nie było "korytarzyków klitek". Natomiast co do garderoby, to chcemy ją powiększyć kosztem sypialni, aby była ogólno dostępna z korytarza - chyba, że w międzyczasie coś innego się urodzi . W każdym bądź razie DZIĘKUJĘ za wszelkie uwagi i sugestie Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 20.02.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 pomysł ze ścięciem rogu w pokoju 16 wg mnie bardzo fajny, korytarz byłby przestronniejszy, a dziewczynki śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.02.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dziewczynki prześliczne Teraz czekamy na zdjęcia reszty rodzinki Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.02.2007 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 pineska co do tego korytarza mam takie same odczucia - będzie przestronniejszy . A dziewczynki.. dziękować, dziękować . kasia w z tymi pozostałymi zdjęciami nie będę ryzykować.. Twój Piotruś też jest śliczniutki . Może kiedyś wkleję mojego "Piotrusia", ale nie wiem czy się zmieści...ma prawie 2 metry ...(jedyny facet w naszej rodzince) . pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.02.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Twój Piotruś też jest śliczniutki . Może kiedyś wkleję mojego "Piotrusia", ale nie wiem czy się zmieści...ma prawie 2 metry ...(jedyny facet w naszej rodzince) . pozdrowionka! No ja mam nadzieję, że nie będę jedyną kobitką w naszej rodzince A zdjęcia wklejaj. Raz się żyje... Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 27.02.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witamy Cie! Domek wygląda na przytulny i bardzo nam się podoba Czy mozesz podać wymiary pomieszczeń, bo jesteśmy z żonką niezmiernie ciekawi Trzymamy za Was kciuki i Pozdrawiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 No hej ! Właśnie wpadłam na twój dziennik i... powiem, że niczego sobie. Jesteśmy na podobnym etapie budowy! My w tamtym roku zakończyliśmy stan zerowy a w tym (najpewniej kwiecień) ciągniemy dalej ! Zapraszam do mnie , będziemy wymieniać się doświadczeniami! Mamy coś wspólnego... 2+2 tylko płeć nie ta (ale ci zazdroszczę : kobitki górą!! ), i kredyt na wykończanie ! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.02.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 _Robert_K witam ! Dziękuję za miłe słowa . Co do pomieszczeń, to na parterze mamy: 2 pok. (gabinet i gościnny), które mają po 11,5 m2, łazienka i spiżarnia po 4 m2, kuchnia z jadalnią 23m2, a salon 35m2. Natomiast na poddaszu największa jest nasza sypialnia 29m2, ale chcemy COŚ z niej wykroić, aby powiększyć garderobę, która w tej chwili ma 6m2. Ponadto pokój nr 14 ma 21 m2, pok. nr 16 25m2, a łazienka nr 17 16m2. Myśleliśmy o czymś niedużym, ale po dodaniu kilku dodatkowych metrów, domek "trochę" się rozrósł ... Pozdrawiam i zapraszam częściej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 A ja ? mnie nie zauważyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.02.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 mikopiko witam Cię baaardzo serdecznie i cieszę się, że zajrzałaś do mojego dziennika . A ja ? mnie nie zauważyłaś? Jak mogłam nie zauważyć?! Mnie cieszy każdy wpis , ale niestety musiałam na chwilę odejść od komputera, bo moja młodsza córcia jest chora i trzeba było podać lekarstwa. Tak więc najmocniej przepraszam ... Ucieszył mnie również ten tekst :Mamy coś wspólnego... 2+2 tylko płeć nie ta (ale ci zazdroszczę : kobitki górą!! ), i kredyt na wykończanie ! Lubię to forum, choć po przejrzeniu wątku o tym jak NAS na innym forum obgadują zrobiło mi się jakoś "dziwnie" i mam wątpliwości czy nadal prowadzić ten dziennik .. Poza tym fajnie jest się wymieniać doświadczeniami ...czy radami, bo co kilka głów to nie jedna . U mnie cisza, u Ciebie zresztą też (byłam na Twojej budowie ) i jakoś tak nie ma o czym pisać - mam nadzieję, że już niedługo TO się zmieni .. - chyba, że nie będzie z czego budować..tfu, tfu... Pozdrawiam cieplutko! Zapraszam częściej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.03.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ludzie! Ja już chcę budować!!!!!! Moniczka Ja też!!!!!!!! Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 02.03.2007 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ludzie! Ja już chcę budować!!!!!! Moniczka Ja też!!!!!!!! Pozdrawiam kasia Kasiu to jesteśmy już dwie !!! W kupie raźniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ludzie! Ja już chcę budować!!!!!! Moniczka Ja też!!!!!!!! Pozdrawiam kasia Kasiu to jesteśmy już dwie !!! W kupie raźniej ... witam! jesteśmy trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 02.03.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ludzie! Ja już chcę budować!!!!!! Moniczka Ja też!!!!!!!! Pozdrawiam kasia Kasiu to jesteśmy już dwie !!! W kupie raźniej ... witam! jesteśmy trzy Witajcie a ja mogę być jako czwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 02.03.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 WOW ....już NAS cała CZWÓRKA, ale faaajnie !!! Ciekawe, kto pierwszy z nas ruszy ... u mnie na budowie zima ... ...jakby co będziemy dopingować :D!!! Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 02.03.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zajrzałem ,przeczytałem ,pokiwałem głową :zuch dziewczyna , buduj tak jak opisujesz , głowa do góry . pozdrowienia . maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 WOW ....już NAS cała CZWÓRKA, ale faaajnie !!! Ciekawe, kto pierwszy z nas ruszy ... u mnie na budowie zima ... ...jakby co będziemy dopingować :D!!! Pozdrawiam cieplutko ! A pomyślcie jak to będzie fajnie za rok może dwa ..... Będziemy rozmawiać o kolorach, kafelkach.... aż nie mogę się doczekać!!!! a wy? Jest jeszcze ktoś czy wszyscyście się pospali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Nie piszę, bo i nie ma za bardzo o czym ... Czekamy...nie na wiosnę, bo ona w tym roku zdaje się wcale nie odeszła , czekamy na Majstrów.... ... Z przyjemnych rzeczy - udało nam się zarezerwować trochę materiałów - w bardzo rozsądnej cenie .. max - 2,70 akerman "18" - 1,85 cegła k2 - 0,80 Czy ja dobrze zrozumiałam ? teraz to się wam udało zarezerwować czy wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.03.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 maanmy Witam u mnie !! Fajnie, że zajrzałeś .... mikopiko napisała: Czy ja dobrze zrozumiałam ? teraz to się wam udało zarezerwować czy wcześniej? Materiały "zaklepaliśmy" w styczniu. Natomiast wczoraj pytaliśmy czy cena jest nadal aktualna i dostaliśmy potwierdzenie, że mimo iż ceny materiałów wzrosły, te odłożone dla nas są w starej cenie ... BOMBA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts