Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

monikach - komentarze i takie tam;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 922
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Brazunia ja to muszę zobaczyć na jakiejś wizualizacji :oops: :oops: ...

Dobrze by było, gdyby okna i podbitka się nie gryzły :wink: i dach też :roll:

Drzewo różane jest świetne, ale macore też jest cudny 8) ... poza tym myślałam o miedzianej dachówce...teraz nie wiem czy nadal chcę miedź :roll: :oops: ...

Ten nieskończony dach spowalnia moje myślenie :roll: :wink: :lol:

Niektóre pracownie udostępniaja programiki dzieki którym mozna zmienić elewacje i dach, okna, wykończenia zewnetrzne. Może poszukajcie na stronach pracowni projektowych.

Napewno gdy szukałam projektu to trafiłam na cos takiego ale nie pamietam na jakiej stronie :(

Witam wszystkich zaglądających do mnie :D, dzięki za odwiedziny 8)

Z wieści budowlanych tylko tyle, że skończyli deskować i mają zamiar kłaść papę, ale pada, więc nie wiem co z tego wyjdzie :roll: :-? ...to się ciągnie jak flaki z olejem :evil: :evil: Niestety szef robi dach gdzie indziej, a jego ludzie to pracę sobie szanują...w sobote była piękna pogoda, ale co tam, pracowali tylko do 12.30 :-? To nic, że jest grudzień, a nie sierpień...pracują po 5,6 godz. i to w takim tempie, że juz na nich patrzeć nie mogę :evil: :evil:

Z wieści przyjemniejszych, to dajemy garaż do rozrysowania i przy okazji pan wrzuci projekt naszego domu i zrobi elewację w kilku wersjach :) ...więc zabawę z rysowaniem sobie odpuściłam :wink: :D

A poza tym szał ciał sie zrobił, czyli świateczne porządki, pieczenie pierniczków, robienie kartek, szukanie prezentów...ale nie ma problemu, bo to akurat lubię 8) :wink: :lol:

pozdrowionka!

No tak, tu już światecznie :lol: To najmilsze chwile w roku więc warto o nie odpowiednio zadbać. Ja sobie odpuściłam i gonie z budową zapominajac o światecznej krzątaninie. Ale bedę zagladać do Ciebie by mieć namiastkę świat :lol: Proszę o fotkę pierniczków :lol:

A budowę odłóż do stycznia. Nie ucieknie :wink:

http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg

Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie.