braza 04.12.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ciutkę przesadzasz już ... ja? ... no co ty przecież jezdem Jezdeś, jezdeś - nareszcie!!! Co słychać, jak się okna mają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.12.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ooooo Braza stronkę pyknęłaś no cóż...okna , a o co chodzi ... dachu nie mam ... wiem, gdzie zamówimy, tylko z kolorem jeszcze się waham wyszło piękne słońce, przywieźli papę, ale Fachowców niet ...tradycyjnie ehhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Eeee z tymi choler... fachowcami Ale że na kolor się nie zdecydowałaś jeszcze to dziwne - te ciemne - drzewo różane - są świetne!! W czym problem - w kolorze elewacji i podbitce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.12.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Brazunia ja to muszę zobaczyć na jakiejś wizualizacji ... Dobrze by było, gdyby okna i podbitka się nie gryzły i dach też Drzewo różane jest świetne, ale macore też jest cudny ... poza tym myślałam o miedzianej dachówce...teraz nie wiem czy nadal chcę miedź ... Ten nieskończony dach spowalnia moje myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 To sobie zrób wizualizację. Taka prymitywna własnej roboty też pomaga, byle proporcje zachować mniej więcej takie, jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Monia spróbuję coś wymyśleć, ale mam ograniczone możliwości programowe Postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Pogoda sie polepszyła. Ruszyło deskowanie? Brazunia jak zwykle robi ciekawe prezentacje. Całkiem spore masz te łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Na elewacji moge polegnąć, nie mam programu - tzn. mam, ale obrazy są w formacie mapy bitowej (Program ArCon) i nie każdy komputer widzi. Zobaczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.12.2007 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Pogoda sie polepszyła. Ruszyło deskowanie? Zamiast 6 chłopa przyszło 2 i strasznie się motają ... czuję, że za dużo nie zrobią ... Braza ja wiem, że tytuł zobowiązuje ale poważnie mówiąc, spróbuję coś pokombinować, tak jak radzi Aga zobaczymy co z tego wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No, zobowiązuje!!!! Ale próbowałam jakoś to ugryźć - nie da się tego zapisać w innym formacie!!! U mnie będę widziała, Ty u siebie za diabła !!! Nie mam Correla!! Ale pokombinuje jeszcze, zobaczę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Niektóre pracownie udostępniaja programiki dzieki którym mozna zmienić elewacje i dach, okna, wykończenia zewnetrzne. Może poszukajcie na stronach pracowni projektowych. Napewno gdy szukałam projektu to trafiłam na cos takiego ale nie pamietam na jakiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ja te swoje rysuneczki pokazałam gdzieś w środku dziennika. To baprawdę żadna filozofia i nie trzeba mieć zdolności Brazy, żeby sobie z tym poradzić. Oczywiście efekt artystyczny też żaden, ale coś widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Moniu, znalazłam taki kolornik na stronie "Dom na horyzoncie". Niestety, jest bardzo mały wybór projektów i nie można wkleić własnego zdjęcia. Ale może na coś się przydahttp://www.domnahoryzoncie.pl/kolornik/sielanka/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 09.12.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Kurna ta cegła aleś mi ,,przywaliła'' jestem fanem takich rzeczy mega fajne pewnie drogie to coś cooooooooo??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.12.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Piekne te kwiatki dostalas - no piekny gest od malza !!!! Gratulowac!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.12.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam wszystkich zaglądających do mnie , dzięki za odwiedziny Z wieści budowlanych tylko tyle, że skończyli deskować i mają zamiar kłaść papę, ale pada, więc nie wiem co z tego wyjdzie ...to się ciągnie jak flaki z olejem Niestety szef robi dach gdzie indziej, a jego ludzie to pracę sobie szanują...w sobote była piękna pogoda, ale co tam, pracowali tylko do 12.30 To nic, że jest grudzień, a nie sierpień...pracują po 5,6 godz. i to w takim tempie, że juz na nich patrzeć nie mogę Z wieści przyjemniejszych, to dajemy garaż do rozrysowania i przy okazji pan wrzuci projekt naszego domu i zrobi elewację w kilku wersjach ...więc zabawę z rysowaniem sobie odpuściłam A poza tym szał ciał sie zrobił, czyli świateczne porządki, pieczenie pierniczków, robienie kartek, szukanie prezentów...ale nie ma problemu, bo to akurat lubię pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 13.12.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dawno tu nie byłem. Ale jestem, pozdrawiam serdecznie i życzę szybkiego uporania sie z dachem i z domkiem. Wszystkiego Dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 No tak, tu już światecznie To najmilsze chwile w roku więc warto o nie odpowiednio zadbać. Ja sobie odpuściłam i gonie z budową zapominajac o światecznej krzątaninie. Ale bedę zagladać do Ciebie by mieć namiastkę świat Proszę o fotkę pierniczków A budowę odłóż do stycznia. Nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts