monikach 27.12.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Kochani! raz jeszcze dziekuję za pamięć i życzenia, i za to, że jesteście U nas od rana nerwówka ...23.12 dowiedzieliśmy się o zaplanowanej na dzisiaj konfrontacji z panem, który wyłudził od nas pieniądze. Cóż, spotkanie jak przewidywaliśmy nie było przyjemne, a wręcz żenujące, bo nasz przemiły złodziej, porządnie się przygotował....kłamał jak z nut i zaprzeczał wszystkiemu co powiedzieliśmy. Jestem w szoku! Dla niego to nie pierwszyzna, wie co mówić, jak omijać "niepotrzebne schody" ...a my co?!...boroki...jeszcze nas zamkną za mówienie prawdy ...nie...nie mogę, jestem chora po tym wszystkim...ciąg dalszy w rękach prokuratora. Aga dzięki za nieocenioną pomoc ...mąż od rana studiował (wydrukowane) rady Andrzeja, które bez Twoich tłumaczeń byłyby "czarną magią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Monisiu nie dajcie się!!!! Może to bydle i jest przygotowane i nie pierwszyzna to dla niego, ale wygracie!!!! Na pewno!!!! Trzymajcie się, jesteśmy z Wami!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.12.2007 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Braza dzięki za słowa otuchy i optymizm, który ostatnio u mnie szwankuje Nie damy się na pewno! Nie po to zasypuję pytaniami Agdusiowego Andrzeja, żeby teraz się poddać ...chociaż jak tak dalej pójdzie, to się nie wypłacę Już za sukces uważam to, że ku zdziwieniu prowadzącego dochodzenie, złożyliśmy zażalenie na umorzenie tegoż dochodzenia, które sąd uznał za bezpodstawne. Gdybysmy tego nie zrobili, jak radzili niektórzy już byłoby po ptokach ... Ten cwaniak działa mi na nerwy, ale ja dość cierpliwa jestem...na pieniądze spokojnie poczekam, chcę jednak, żeby został potraktowany jak przestępca, bo robi to z premedytacją. Powaliły mnie jego zeznania, długo musiał nad tym siedzieć, bo takie głupoty gadał, że nóż w kieszeni się otwierał Mówię wam trudno jest słuchać czegoś, co jest totalną nieprawdą, a on idzie w zaparte...niedobrze się robi...i to od razu po świętach...bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Doskonale Cię rozumiem. Mam nadzieję, żemimo wszystko nie odpuscisz mu i bydlak nie będzie kolejny raz się cieszył, że zrobił kogoś w konia i nic mu za to. Daj znać, kiedy dostaniesz jakąś decyzję. W razie czego Andrzej napisze Wam odpowiednie pismo.Trzymamy kciuki i kibicujemy Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/1_pliki/14.gif Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... zyczy Frosia z Froszem http://img205.imageshack.us/img205/1094/grenouilleduzeqh4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Monisiu!!! Na Nowy Rok - oby wszystkie Wasze sprawy zakończyły się po Waszej myśli a domek rósł z każdym dniem aż po sam dach!!!! Szczęścia i pomyślności Wam życzę!!!! http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/2378.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Hej, tak nieśmiało zapytam, co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku ... serdeczne dzięki za życzenia Brazunia sprawy już układają się po naszej myśli ....dziś odebrałam pismo z prokuratury, w którym powiadamiają nas, że do Sądu Rejonowego został przesłany akt oskarżenia przeciwko fagasowi od więźby o popełnienie przestępstwa z art. 286 ...nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem, że do odzyskania kaski jeszcze droga daleka, ale przynajmniej zostanie potraktowany jak przestępca, a nie jak biedny żuczek, który chciał dobrze, ale nie wyszło .... Poza tym mamy dach (pisałam w dzienniku ), pozabijaliśmy otwory okienne i drzwiowe deskami i czekamy na wiosnę .... w tak zwanym wolnym czasie układamy harmonogram prac i umawiamy ekipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Po drodze miałamto i tu zgladam Monikach, malo cie słychac ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Monia, trzymam kciuki za Was Wiem ile nerwów to wszystko cię kosztuje Ale trzymaj się i nie poddawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 wszelki duch .... Dzięki za odwiedziny Verunia ja ostatnio z doskoku ...czytuje, choć nie za wiele ale generalnie wiem co, gdzie i kiedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku ... serdeczne dzięki za życzenia Brazunia sprawy już układają się po naszej myśli ....dziś odebrałam pismo z prokuratury, w którym powiadamiają nas, że do Sądu Rejonowego został przesłany akt oskarżenia przeciwko fagasowi od więźby o popełnienie przestępstwa z art. 286 ...nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! ... A o czym jest ten paragraf? ja też miałam przeboje z więżbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku ... serdeczne dzięki za życzenia Brazunia sprawy już układają się po naszej myśli ....dziś odebrałam pismo z prokuratury, w którym powiadamiają nas, że do Sądu Rejonowego został przesłany akt oskarżenia przeciwko fagasowi od więźby o popełnienie przestępstwa z art. 286 ...nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! ... A o czym jest ten paragraf? ja też miałam przeboje z więżbąto jest nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku ... serdeczne dzięki za życzenia Brazunia sprawy już układają się po naszej myśli ....dziś odebrałam pismo z prokuratury, w którym powiadamiają nas, że do Sądu Rejonowego został przesłany akt oskarżenia przeciwko fagasowi od więźby o popełnienie przestępstwa z art. 286 ...nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! ... A o czym jest ten paragraf? ja też miałam przeboje z więżbąto jest nas więcej Art.286 kodeksu karnego definiuje przestępstwo oszustwa, które polega na osiągnięciu korzyści majątkowej (pieniędzy, wartościowych przedmiotów itp) przez doprowadzenie innej osoby do: - niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem ( sprzedaż, darowizna, pożyczka itp.) za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo - przez wyzyskanie błędu lub - przez wyzyskanie niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku ... serdeczne dzięki za życzenia Brazunia sprawy już układają się po naszej myśli ....dziś odebrałam pismo z prokuratury, w którym powiadamiają nas, że do Sądu Rejonowego został przesłany akt oskarżenia przeciwko fagasowi od więźby o popełnienie przestępstwa z art. 286 ...nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! ... A o czym jest ten paragraf? ja też miałam przeboje z więżbąto jest nas więcej i ja też ale po jakimś czasie się o tym nie pamięta Moniko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 tego ostatniego ja ni w ząb nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku ... serdeczne dzięki za życzenia Brazunia sprawy już układają się po naszej myśli ....dziś odebrałam pismo z prokuratury, w którym powiadamiają nas, że do Sądu Rejonowego został przesłany akt oskarżenia przeciwko fagasowi od więźby o popełnienie przestępstwa z art. 286 ...nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! ... A o czym jest ten paragraf? ja też miałam przeboje z więżbąto jest nas więcej i ja też ale po jakimś czasie się o tym nie pamięta Moniko bedzie dobrze Jak tu nie pamietac jak spierniczona więźbe trzeba było całą rozbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 tego ostatniego ja ni w ząb nie rozumiem nie przejmuj się ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Gratulacje!!! Rzuciłam Andrzejowi pytanie: "co to jest 286", a on natychmiast odrzekł: "oszustwo". Ale i tak nadal twierdzi, że studiowanie prawa nie polega na wkuwaniu paragrafków na pamięć i, że on ich na pamięć wcale nie zna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku ... serdeczne dzięki za życzenia Brazunia sprawy już układają się po naszej myśli ....dziś odebrałam pismo z prokuratury, w którym powiadamiają nas, że do Sądu Rejonowego został przesłany akt oskarżenia przeciwko fagasowi od więźby o popełnienie przestępstwa z art. 286 ...nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! ... A o czym jest ten paragraf? ja też miałam przeboje z więżbąto jest nas więcej i ja też ale po jakimś czasie się o tym nie pamięta Moniko bedzie dobrze Jak tu nie pamietac jak spierniczona więźbe trzeba było całą rozbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts