Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

monikach - komentarze i takie tam;)

Recommended Posts

na lipiec :o myślałam, że na wiosnę :roll:

:roll: :-?

noooooo tak jakoś wyszło :oops: :( ...

ale i tak będzie co robić :wink: ...zamierzamy wybudować garaż wolnostojący, położyć dachówke, wstawić okna, docieplić poddasze, zrobić elektrykę, hydraulikę, wod. kan., odkurzacz central. i dopiero tynki...chyba? :roll:

• Odpowiedzi 922
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Brazunia! :D fajniście, że jesteś :p

...a dzień dobry to chyba nie będzie :roll: :-? ...nerwa mam od rana :x

jakiś czas temu małż zalał klawiaturę kawą i niestety tak skutecznie, że nic jej już nie pomogło (tak to jest jak się kawe pije w wiadrze :roll: )..nie wspomne o ścianach :-?

wczoraj też przyszalał i utopił mi telefon w soku pomarańczowym :o :evil: ... kurza d.pa oszaleć można...do tego 2 podkurzajace rozmowy z paniami urzędniczkami i gotowe! :evil: :evil:

...muszę coś łyknąć :roll: może mi przejdzie :wink: :lol: :lol: ...

na lipiec :o myślałam, że na wiosnę :roll:

:roll: :-?

noooooo tak jakoś wyszło :oops: :( ...

ale i tak będzie co robić :wink: ...zamierzamy wybudować garaż wolnostojący, położyć dachówke, wstawić okna, docieplić poddasze, zrobić elektrykę, hydraulikę, wod. kan., odkurzacz central. i dopiero tynki...chyba? :roll:

Ja tez to wszystko musze zrobic a chce się wprowadzic na lipiec :roll:

Hej Brazunia! :D fajniście, że jesteś :p

...a dzień dobry to chyba nie będzie :roll: :-? ...nerwa mam od rana :x

jakiś czas temu małż zalał klawiaturę kawą i niestety tak skutecznie, że nic jej już nie pomogło (tak to jest jak się kawe pije w wiadrze :roll: )..nie wspomne o ścianach :-?

wczoraj też przyszalał i utopił mi telefon w soku pomarańczowym :o :evil: ... kurza d.pa oszaleć można...do tego 2 podkurzajace rozmowy z paniami urzędniczkami i gotowe! :evil: :evil:

...muszę coś łyknąć :roll: może mi przejdzie :wink: :lol: :lol: ...

Walerianka ... czy coś mocniejszego ...

Frosia Aga nie zależy mi na tym, żeby

zarobić, ale jeśli może mu to zepsuć humor i zdjąć ten cwaniacki uśmiech z gęby :x ,...

SUPER DOKALDNIE O TO CHODZI MONIKACH - BARDZO MI SIE PODOBA TEN TEKST - ZDJAC MU TEN CWANIACKI USMIECH Z GEBY !!!!!!!!!!!!!!! BAAAAAAAAAAAAARDZO DOBRZE - I NIECH ZOSTANIE Z TA OTWARTA GEBA PRZEZ DLUGI CZAAAAAAAASSSS I NA ZAWSZE SOBIE ZAPAMIETA !!!! TRZYMAM MOCNO KCIUKI!!!!!!!!!!

NO JA OCZywiscie jestem 100 lat za murzynami - ale jakos tak nie mam czasu zeby usiasc i pogadac na biezaco!!! :cry: :cry:

mam ten sam problem :oops: :oops: :( :( ....

teraz załatwiam wszystkie ważne sprawy, bo 28.01 wyjeżdżam z dzieciakami do sanatorium :roll: ...chyba umrę z bezczynności :cry: :cry:

Vercia jak Ci się fachofcy zewrą, to z tym lipcem nie będzie tak źle :wink: :D ...u mnie w lipcu mają wejść z tynkami, a jak nie daj boże się poślizną :-? ...to wiesz :( :( ...choinka na wielkanoc :roll:

Braza obyło się bez ... :wink: :lol: :lol:

Aga wiesz taka złośliwa to ja nie jestem :wink: :lol: ... a biurwy u nas wyjątkowo niekompetentne i nieuprzejme :x :x ...tylko ciężko się przyzwyczaić :roll: :wink: :lol: :lol:

Cały czas zastanawiam się jak dzieciaki obciążyć kosztamia, ale wyszło mi, że cokolwiek zrobię i tak ... to ja zapłacę za nową myszkę.. :evil: A dzieciaki są niestety za małe, by jakoś im to wytłumaczyć. Na szczęscie mam jeszcze służbnowego laptopa z którego mogę "nadawać".. :wink: Niestety nie mogę składać filmów na dvd, a mam spore zaległości (jestem dopiero w lipcu 2007r. :oops:)

Dzień dobry dzień dobry :D ...choć nieco ponury :roll: :(

agaboBIK witam serdecznie :D fajnie, że zajrzałaś :D

oglądałam zdjęcia Waszego kraba 8) :D ...prawdę mówisz :wink: plany mamy podobne, oby na planach się nie skończyło :roll: :wink: :lol: ...tfu, tfu, tfu

Braza humor rzecz nabyta :wink: :lol: :lol:

kze zdecydowanie wolę meliskę...czasem trzeba parzyć w wiaderku, ale daje radę :wink: :lol: :lol:

Moje dzieci robią straszną demolkę :-? mysz też przerabialiśmy, a jak postraszyłam, że muszą się dorzucić do zakupu, to starsza trochę zbladła, a młodsza sama świnkę przyniosła :o ... ale taka wiedźma to nie jestem :wink: :lol: :lol:...darowałam im.... jak zwykle :roll: :-?