monikach 15.01.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 na lipiec myślałam, że na wiosnę noooooo tak jakoś wyszło ... ale i tak będzie co robić ...zamierzamy wybudować garaż wolnostojący, położyć dachówke, wstawić okna, docieplić poddasze, zrobić elektrykę, hydraulikę, wod. kan., odkurzacz central. i dopiero tynki...chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Chcę powiedzieć tylko, że jestem ... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.01.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Hej Brazunia! fajniście, że jesteś ...a dzień dobry to chyba nie będzie ...nerwa mam od rana jakiś czas temu małż zalał klawiaturę kawą i niestety tak skutecznie, że nic jej już nie pomogło (tak to jest jak się kawe pije w wiadrze )..nie wspomne o ścianach wczoraj też przyszalał i utopił mi telefon w soku pomarańczowym ... kurza d.pa oszaleć można...do tego 2 podkurzajace rozmowy z paniami urzędniczkami i gotowe! ...muszę coś łyknąć może mi przejdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 na lipiec myślałam, że na wiosnę noooooo tak jakoś wyszło ... ale i tak będzie co robić ...zamierzamy wybudować garaż wolnostojący, położyć dachówke, wstawić okna, docieplić poddasze, zrobić elektrykę, hydraulikę, wod. kan., odkurzacz central. i dopiero tynki...chyba? Ja tez to wszystko musze zrobic a chce się wprowadzic na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Hej Brazunia! fajniście, że jesteś ...a dzień dobry to chyba nie będzie ...nerwa mam od rana jakiś czas temu małż zalał klawiaturę kawą i niestety tak skutecznie, że nic jej już nie pomogło (tak to jest jak się kawe pije w wiadrze )..nie wspomne o ścianach wczoraj też przyszalał i utopił mi telefon w soku pomarańczowym ... kurza d.pa oszaleć można...do tego 2 podkurzajace rozmowy z paniami urzędniczkami i gotowe! ...muszę coś łyknąć może mi przejdzie ... Walerianka ... czy coś mocniejszego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Utop też coś mężowi! Laptopa? Samochód?A biurwy trzeba z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.01.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Frosia Aga nie zależy mi na tym, żeby zarobić, ale jeśli może mu to zepsuć humor i zdjąć ten cwaniacki uśmiech z gęby ,... SUPER DOKALDNIE O TO CHODZI MONIKACH - BARDZO MI SIE PODOBA TEN TEKST - ZDJAC MU TEN CWANIACKI USMIECH Z GEBY !!!!!!!!!!!!!!! BAAAAAAAAAAAAARDZO DOBRZE - I NIECH ZOSTANIE Z TA OTWARTA GEBA PRZEZ DLUGI CZAAAAAAAASSSS I NA ZAWSZE SOBIE ZAPAMIETA !!!! TRZYMAM MOCNO KCIUKI!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.01.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 NO JA OCZywiscie jestem 100 lat za murzynami - ale jakos tak nie mam czasu zeby usiasc i pogadac na biezaco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.01.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 NO JA OCZywiscie jestem 100 lat za murzynami - ale jakos tak nie mam czasu zeby usiasc i pogadac na biezaco!!! mam ten sam problem .... teraz załatwiam wszystkie ważne sprawy, bo 28.01 wyjeżdżam z dzieciakami do sanatorium ...chyba umrę z bezczynności Vercia jak Ci się fachofcy zewrą, to z tym lipcem nie będzie tak źle ...u mnie w lipcu mają wejść z tynkami, a jak nie daj boże się poślizną ...to wiesz ...choinka na wielkanoc Braza obyło się bez ... Aga wiesz taka złośliwa to ja nie jestem ... a biurwy u nas wyjątkowo niekompetentne i nieuprzejme ...tylko ciężko się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 18.01.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 no poczytalam sobie troszke i witam cie serdrcznie .....plany na ten rok mamy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam w południe Mam nadzieję, że humorek dopisuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.01.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 I jak tam persenik pomógł? Mi dzieciaki zdemolowały myszkę ( a taką fajną miałem, bezprzewodowa, optyczna.. ) tak więc... podczas budowy straty muszą być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dzień dobry mówię Kze, jak Ty się odbijesz z takimi stratami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.01.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Cały czas zastanawiam się jak dzieciaki obciążyć kosztamia, ale wyszło mi, że cokolwiek zrobię i tak ... to ja zapłacę za nową myszkę.. A dzieciaki są niestety za małe, by jakoś im to wytłumaczyć. Na szczęscie mam jeszcze służbnowego laptopa z którego mogę "nadawać".. Niestety nie mogę składać filmów na dvd, a mam spore zaległości (jestem dopiero w lipcu 2007r. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.01.2008 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dzień dobry dzień dobry ...choć nieco ponury agaboBIK witam serdecznie fajnie, że zajrzałaś oglądałam zdjęcia Waszego kraba ...prawdę mówisz plany mamy podobne, oby na planach się nie skończyło ...tfu, tfu, tfu Braza humor rzecz nabyta kze zdecydowanie wolę meliskę...czasem trzeba parzyć w wiaderku, ale daje radę Moje dzieci robią straszną demolkę mysz też przerabialiśmy, a jak postraszyłam, że muszą się dorzucić do zakupu, to starsza trochę zbladła, a młodsza sama świnkę przyniosła ... ale taka wiedźma to nie jestem ...darowałam im.... jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 hej Jak tam Monisiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.01.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 hej Jak tam Monisiu? a dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 hej Jak tam Monisiu? a dziękować, dziękować humorek się poprawił super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 hej Jak tam Monisiu? a dziękować, dziękować Fajnie, że się uśmiechasz Witanko poranne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.01.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja też na humor nie narzekam. Z tym więksym zdziwieniem dowiedziałam się, że dzisiaj jest najbardziej dołujący dzień w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts