Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

monikach - komentarze i takie tam;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 922
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A u nas też była niedawno ospa i najmłodsza, mimo że nie chorowała jeszcze, nie złapała jej. Starsze już mają za sobą. Madzia miała 2 miesiące i jedną krostkę na pupie, czteroletnią wtedy Weronikę zdrowo wysypało. Za to ja złapałam ospę będąc na studiach i leżałam przez tydzień jak skóra z diabła. Z tego wniosek, że młodą trzeba jak najszybciej zarazić.

Zdaje się, że to faktycznie "sezon ospowy" :roll: ...wszystkie dzieci w okolicy chorują, a moja córcia w dniu kiedy zauważyłam, że ma wysypkę była na meczu koszykówki :roll: :-? ...mąż ją okrzyczał, że niepotrzebnie przyjechali skoro jej się nudzi, a ją już rozkładało :oops: :oops: ... teraz czekamy aż młodsza załapie :roll: ...

Manmy pracy mamy opór :roll: więc kciuki trzymaj mocno...bo jeśli coś nie wypali będzie na ciebie :wink: :lol: :lol:

• 2 weeks później...

Jestem, jestem :oops: :oops: :wink:

Tym razem prędkość internetu wyleczyła mnie z forum :x :x ... podobno to chwilowe, ale jednak :roll: :-? ...

Co do dzieci to starsza kończy ospę (3,5 tyg.), a młodszą właśnie wysypało i muszę powiedzieć, że pierwsze dni i noce były bardzo ciężkie...płacz, marudzenie i drapanie, teraz jest już znośnie, tylko to drapanie :roll: :( ...

Miałam nadzieję, że młodsza będzie mniej obsypana...niestety stało się zupełnie odwrotnie :( :( :( ...martwię się o jej buźkę :cry: :cry: :cry:...

No i co z tym paskudnikiem od zaliczki?

Kurczę, mogłam tam, gdzie niedawno byłam, poszukać jakichś speców od odzyskiwania długów i poprosić ich o wizytówki (dla Ciebie i dla Brazy po jednej). Ponoć potrafią przekonać...

Mogłam .... mogłam .... :-? Trza było .... teraz po ptokach ... no, chyba że stdiów psychologicznych nie mieli, to i dobrze się stało :wink:

Jakby co, to jakieś kontakty tam mam... Mogę poprosić...

Kurczę, jakieś bydlę łazi mi po klawiaturze i mruczy jak głupie. Co zdejmę, to wraca!

Idź spać ... zmęczona jesteś ... kota z bydlątkiem mylisz, znaczy się niedobrze ... :wink: