monikach 23.01.2008 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Właśnie skończyłam smarowanie Młodej pudrodermem ...masakra ... jest bardzo mocno obsypana a najgorsza jest głowa... ciągle ją swędzi ... dobra zmykam.... do Poznania droga daleka (dziecko przekupione ) mam nadzieję, że nie będę żałować pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Baw się dobrze ... na pewno nie będziesz żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A u nas też była niedawno ospa i najmłodsza, mimo że nie chorowała jeszcze, nie złapała jej. Starsze już mają za sobą. Madzia miała 2 miesiące i jedną krostkę na pupie, czteroletnią wtedy Weronikę zdrowo wysypało. Za to ja złapałam ospę będąc na studiach i leżałam przez tydzień jak skóra z diabła. Z tego wniosek, że młodą trzeba jak najszybciej zarazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 24.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 pracy przed wami moc , trzymam paluchy za wasze świeta 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.01.2008 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 To chyba jakiś sezon na ospę. Sąsiad w bloku, gdzie wynajmuję mieszkanie, co ma 22 lata zachorował na ...ospę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.01.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Zdaje się, że to faktycznie "sezon ospowy" ...wszystkie dzieci w okolicy chorują, a moja córcia w dniu kiedy zauważyłam, że ma wysypkę była na meczu koszykówki ...mąż ją okrzyczał, że niepotrzebnie przyjechali skoro jej się nudzi, a ją już rozkładało ... teraz czekamy aż młodsza załapie ... Manmy pracy mamy opór więc kciuki trzymaj mocno...bo jeśli coś nie wypali będzie na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Witam popołudniowo!!! Jak się "ospowate" czują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.01.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam popołudniowo!!! Jak się "ospowate" czują Młode siedzą w domu, więc marudzą okropnie ...ale niestety na razie inaczej się nie da...trzeba to przeżyć Dziś mam spotkanie z panem od kuchni ma rzucić jakimś projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Byle pan rzucał celnie ... Normalka, że młode marudzą, moja siedzi dzisiaj w domu, bo ciągnie nosem jak natchniona ... ale nie marudzi - ogląda "Piratów ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Nie podoba mi się ta cisza, oj nie podoba Monika, gdzie Cię wcięło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Czyżby dzieci ją tak zaabsorbowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.02.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Jestem, jestem Tym razem prędkość internetu wyleczyła mnie z forum ... podobno to chwilowe, ale jednak ... Co do dzieci to starsza kończy ospę (3,5 tyg.), a młodszą właśnie wysypało i muszę powiedzieć, że pierwsze dni i noce były bardzo ciężkie...płacz, marudzenie i drapanie, teraz jest już znośnie, tylko to drapanie ... Miałam nadzieję, że młodsza będzie mniej obsypana...niestety stało się zupełnie odwrotnie ...martwię się o jej buźkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 oj moniczka pozdrow dziewczynki od cioci frosi i usciskaj od wujka froscha zycze im szybkiego powrotu do zdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ucałowania da dziewczynek!!! Nie martw się, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ja wiem, że dziewczynki chore i rozumiem i szanuję, ale .... no qurde belans ... co na budowie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.02.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Laski ucałowane dzięki bardzo śpią jak aniołki...kto by pomyślał a o budowie może jutro dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No i co z tym paskudnikiem od zaliczki?Kurczę, mogłam tam, gdzie niedawno byłam, poszukać jakichś speców od odzyskiwania długów i poprosić ich o wizytówki (dla Ciebie i dla Brazy po jednej). Ponoć potrafią przekonać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No i co z tym paskudnikiem od zaliczki? Kurczę, mogłam tam, gdzie niedawno byłam, poszukać jakichś speców od odzyskiwania długów i poprosić ich o wizytówki (dla Ciebie i dla Brazy po jednej). Ponoć potrafią przekonać... Mogłam .... mogłam .... Trza było .... teraz po ptokach ... no, chyba że stdiów psychologicznych nie mieli, to i dobrze się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Jakby co, to jakieś kontakty tam mam... Mogę poprosić...Kurczę, jakieś bydlę łazi mi po klawiaturze i mruczy jak głupie. Co zdejmę, to wraca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Jakby co, to jakieś kontakty tam mam... Mogę poprosić... Kurczę, jakieś bydlę łazi mi po klawiaturze i mruczy jak głupie. Co zdejmę, to wraca! Idź spać ... zmęczona jesteś ... kota z bydlątkiem mylisz, znaczy się niedobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts