Agduś 10.02.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Właśnie garba dostaję, bo kota uwaliła mi się na plecach pomiędzy mną a oparciem fotela i tam odstawia toaletę. A ja się boję ruszyć, bo póki jej wygodnie, póty mi po klawiaturze nie łazi. A spać muszę iść, żeby jutro mieć siłę na te generalne porządki przed inspekcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Właśnie garba dostaję, bo kota uwaliła mi się na plecach pomiędzy mną a oparciem fotela i tam odstawia toaletę. A ja się boję ruszyć, bo póki jej wygodnie, póty mi po klawiaturze nie łazi. A spać muszę iść, żeby jutro mieć siłę na te generalne porządki przed inspekcją. Eeee taaaam, inspekcja!!! Turystycznie!!!! Nie szalej z porzadkami, bo się głupio będe czuła w takim czystym, ja niezwyczajna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 NIe nerwujsia! W obecnym stanie trwającej wykończeniówki osiągnięcie porządku doskonałego a'la wiadomo kto, jest niemożliwe. Ale Andrzej zalał betonem dziurę w pomieszczeniu gospodarczym, więc przynajmniej kurzu tyle nie będzie! Jak ja się z tego cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Jestem spokojniejsza! A tak przy okazji, czy my nie moemy pogadać u mnie albo u Ciebie, tylko tak latamy po wewątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Póki co, nie gubimy wątku, a to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Póki co, nie gubimy wątku, a to najważniejsze. Też prawda!!! Póki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 To zanim nam się zaplączą, może damy spokój Monice. Kiedy rano zobaczy, jak się tu rozpanoszyłyśmy, to nam da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 monia!!!!!!!!!!!!!! sto lat !!!! sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!!! ....................... http://www.blume2000.de/images/produktbilder/products/97331_4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Czegóż można Ci życzyć .... Już wiem ... bądż taka, jaka jesteś!!! Ciesz się każdą chwilą, uśmiechaj się i pamiętaj, że dobry humor i pozytywne myślenie to podstawa naszej egzystencji!!!! Happy Birthday Monia!!!!!! http://img212.imageshack.us/img212/6857/roseorangegifxt7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.02.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No i co z tym paskudnikiem od zaliczki? Kurczę, mogłam tam, gdzie niedawno byłam, poszukać jakichś speców od odzyskiwania długów i poprosić ich o wizytówki (dla Ciebie i dla Brazy po jednej). Ponoć potrafią przekonać... Mogłam .... mogłam .... Trza było .... teraz po ptokach ... no, chyba że stdiów psychologicznych nie mieli, to i dobrze się stało Taką opcję też bierzemy pod uwagę No cóż panu złodziejowi postawiono zarzut, ale się nie przyznał, więc 11.04. odbędzie się rozprawa w Sądzie ... Poza tym złożyliśmy pismo w sądzie cywilnym i czekamy na odzew... Kurcze, gdyby moje łóżko tak mocno nie warczało, to bym wczoraj z Wami posiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.02.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Frosia Braza serdecznie dziękuję za pamięć, życzenia i kwiaty ...ale to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Wszystkiego najlepszego Monikahttp://images4.fotosik.pl/202/87c18f8517a1f70amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/urodziny/urodziny12.gifTo i ja się przyłączę do życzeń wszystkiego najlepszego, a w prezencie posyłam dżina, który spełni każde życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.02.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Vercia Aga dzięki bardzo Taki dżin to fajna sprawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.02.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Cześć Monia Słuchaj, a w tej drugiej wersji stołu nie przewiduje się? Bo póki co, to pierwsza (właśnie ze względu na stół) mi bardziej odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.02.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Cześć Dominiś! Właśnie mówiłam do męża, że idę do Ciebie spisać nazwy drzewek owocowych, bo już niedługo sezon ogródkowy się zacznie ...a co fachura, to fachura ... Co do kuchni, to właśnie stół stał się powodem do sporu, bo... miał tam być od zawsze , a teraz w wersji drugiej (która jednak najbardziej nam leży) po prostu się nie mieści ... Wersja pierwsza ładnie się prezentuje, ale trudno wyobrazić sobie smażenie np. kotletów ...już widzę jak pryskający tłuszcz ląduje na tym właśnie stole ...do tej wersji nie jestem jakoś przekonana ... W tej chwili mocno rozważamy przeniesienie stołu do salonu i zrobienie miejsc siedzących przy wyspie nie wiem jak to wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Mnie sie bardziej pierwsza wersja podoba, wydaje mi się że to ustawienie będzie wygodniejsze w obsłudze. Masz tzw. zachowany trójkat- lodówka, zlewozmywak, kuchenka, wszystko blisko i pod ręka. A z tym pryskaniem to nie przesadzaj, aż tak daleko nie pryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.02.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Mnie sie bardziej pierwsza wersja podoba, wydaje mi się że to ustawienie będzie wygodniejsze w obsłudze. Masz tzw. zachowany trójkat- lodówka, zlewozmywak, kuchenka, wszystko blisko i pod ręka. A z tym pryskaniem to nie przesadzaj, aż tak daleko nie pryska Verunia z tym trójkatem masz rację, też o tym myślałam , ale co do pryskania to wiem coś o tym ... Wyobrażam sobie moje miodowe skrzydełka ...nie dośc, że do smażenia trzeba założyć kosmiczny kombinezon, to jeszcze potem umyć pół kuchni Kurza d.pa nie wiem co robić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Mnie sie bardziej pierwsza wersja podoba, wydaje mi się że to ustawienie będzie wygodniejsze w obsłudze. Masz tzw. zachowany trójkat- lodówka, zlewozmywak, kuchenka, wszystko blisko i pod ręka. A z tym pryskaniem to nie przesadzaj, aż tak daleko nie pryska Verunia z tym trójkatem masz rację, też o tym myślałam , ale co do pryskania to wiem coś o tym ... Wyobrażam sobie moje miodowe skrzydełka ...nie dośc, że do smażenia trzeba założyć kosmiczny kombinezon, to jeszcze potem umyć pół kuchni Kurza d.pa nie wiem co robić?! A może na tej wyspie taką przegrodę zrób, coś jak podwyżenie od strony stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja proponuję taką szklaną klatkę jak w szkolnych pracowniach chemicznych. Na pewno nie będzie pryskało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts