monikach 04.04.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Moniaaaaaa!!!!! Jesteś?????? Jak Cię nie ma, to powiedz Jestem Dziękuję pięknie za wszystkie życzenia!!!! Niestety nie mogłam wcześniej odpisać, bo zostałam zupełnie odcięta od świata... zero internetu (nawet komórka nawalała ) - tylko góry, oscypki, "Michałowa Chata", śnieg, narty, kiosk, sklepik i sanatorium ...ale się rozleniwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Noooo, nareszcie Uczucie rozleniwienia ze wszechmiar zrozumiałe i wybaczone!!! Ale nie przyzwyczajaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 I zwnou zamilkłaś Rozumiem, że powrót do normalności (szarej pewnie też) trochę trwa, ale no ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.04.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 I zwnou zamilkłaś Rozumiem, że powrót do normalności (szarej pewnie też) trochę trwa, ale no ... Pojawiam się i znikam...i znikam Brazunia faktycznie powrót do domku sprawił, że jestem "ciutkę" zajęta, ale bez przesady jestem, czytam...tylko się nie udzielam Poza tym dwa dni przed moim przyjazdem do domu, małż poleciał na Kanary na tzw. "szkolenie" i jesteśmy w trakcie witania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A ja komputrera nie miałam do wczoraj i nie mogłam odpowiedzieć Witanko dla Męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Wywczasy się skończyły, przypominam. Czy naprawdę u Ciebie nic się nie dzieje Noooo, daj spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.05.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Czy naprawdę u Ciebie nic się nie dzieje Noooo, daj spokój Dzieje się dzieje....tylko nie to, co byśmy chcieli Same przykre (rodzinne) sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Moniu, przykro mi bardzo Może jakoś uda nam się podtrzymac Cię chociaż na duchu... Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.06.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.06.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jestem Miko też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Cześć Monika Ależ Cię długo nie było Mam nadzieję, że wróciłaś na dobre i będziesz pisać na bieżąco co u was się dzieje. Domek z oknami prezentuje się ślicznie Jakie prace planujecie w lecie??? Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jestem Miko też się cieszę gdzieś była jak Cię nie było Fajne okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 czesc Ziomalka czekalam na Ciebie na zlocie ladnie domek juz wyglada teraz to juz chyba z gorki bedzie , co? buziaki dla wiesz kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.06.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Cześć Monika Ależ Cię długo nie było Mam nadzieję, że wróciłaś na dobre i będziesz pisać na bieżąco co u was się dzieje. Domek z oknami prezentuje się ślicznie Jakie prace planujecie w lecie??? Pozdróweczki kasia Witam, witam "starych" znajomych ale miło, że ktoś jeszcze mnie pamięta No fakt nie było mnie dość długo z powodów bardzo dla nas przykrych i zbyt osobistych by o nich pisać...czas jednak czyni cuda, a uzależnienie forumowe daje się we znaki ...no i jestem Co do okien to jesteśmy zadowoleni, a jak nam zmienią stronę przesuwanki to już w ogóle będziemy hepi W tej chwili robi się hydraulika, a zaraz po niej wchodzi elektryka i tynki....przynajmniej taki jest plan ...z terminami mam przykre doświadczenia, więc na razie się nie wypowiadam....aczkolwiek jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.06.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 gdzieś była jak Cię nie było Fajne okna Byłam z Wami myślami Cieszę się, że okna się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.06.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 czesc Ziomalka czekalam na Ciebie na zlocie ladnie domek juz wyglada teraz to juz chyba z gorki bedzie , co? buziaki dla wiesz kogo Frosieńko kochana luknęłam na zdjęcia ze spotkania i aż mnie serce ścisnęło jak Was wszystkich zobaczyłam (w ogóle to świetnie wyglądałaś ). Sądziłam, że uda mi się "wpaść"na imprezkę, ale w ostatniej chwili plany się zmieniły ... Piotrek spadł ze schodów, rozerwał torebkę stawową i porządnie skręcił kostkę ...no i zamiast na zlot jechałam z nim na pogotowie :( Wiesz miałam jechać sama i nie wiem, czy ta kostka to taki "zupełny" przypadek był W każdym bądź razie żałuję strasznie, że Was nie wyściskałam ...no i było tyle osób, które chciałam poznać ...no cóż może innym razem Za buziaki dziękujemy i tym samym gorąco się odwdzięczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajnie, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.06.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 czesc Ziomalka czekalam na Ciebie na zlocie ladnie domek juz wyglada teraz to juz chyba z gorki bedzie , co? buziaki dla wiesz kogo Frosieńko kochana luknęłam na zdjęcia ze spotkania i aż mnie serce ścisnęło jak Was wszystkich zobaczyłam (w ogóle to świetnie wyglądałaś ). Sądziłam, że uda mi się "wpaść"na imprezkę, ale w ostatniej chwili plany się zmieniły ... Piotrek spadł ze schodów, rozerwał torebkę stawową i porządnie skręcił kostkę ...no i zamiast na zlot jechałam z nim na pogotowie :( Wiesz miałam jechać sama i nie wiem, czy ta kostka to taki "zupełny" przypadek był W każdym bądź razie żałuję strasznie, że Was nie wyściskałam ...no i było tyle osób, które chciałam poznać ...no cóż może innym razem Za buziaki dziękujemy i tym samym gorąco się odwdzięczamy dlaczego sama ? boisz sie o swojego przystojniaka ? zycz P.szybkiego powrotu do zdrowia a o spotkanie sie nie martw ....zorganizujemy jakiego grillka w Psarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.06.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Fajnie, że już jesteś Braza i ze wzajemnością dlaczego sama ? boisz sie o swojego przystojniaka ? zycz P.szybkiego powrotu do zdrowia a o spotkanie sie nie martw ....zorganizujemy jakiego grillka w Psarach No sama, bo P. miał ważną sprawę do załatwienia A na grillka chętnie, chętnie Pozdróweczki dla Bodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts