Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

monikach - komentarze i takie tam;)

Recommended Posts

Moniaaaaaa!!!!! Jesteś?????? Jak Cię nie ma, to powiedz :wink: :D

Jestem 8) :D

Dziękuję pięknie za wszystkie życzenia!!!! :D

Niestety nie mogłam wcześniej odpisać, bo zostałam zupełnie odcięta od świata... zero internetu (nawet komórka nawalała :roll: ) - tylko góry, oscypki, "Michałowa Chata", śnieg, narty, kiosk, sklepik i sanatorium :p :lol: ...ale się rozleniwiłam :oops: :lol:

• Odpowiedzi 922
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I zwnou zamilkłaś :-? Rozumiem, że powrót do normalności (szarej pewnie też) trochę trwa, ale no ... :-? :)

Pojawiam się i znikam...i znikam :wink: :lol:

Brazunia faktycznie powrót do domku sprawił, że jestem "ciutkę" zajęta, ale bez przesady jestem, czytam...tylko się nie udzielam :oops: :roll:

Poza tym dwa dni przed moim przyjazdem do domu, małż poleciał na Kanary na tzw. "szkolenie" :wink: i jesteśmy w trakcie witania się :wink: 8) :D

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Cześć Monika :lol:

Ależ Cię długo nie było :(

Mam nadzieję, że wróciłaś na dobre i będziesz pisać na bieżąco co u was się dzieje.

Domek z oknami prezentuje się ślicznie :)

Jakie prace planujecie w lecie???

Pozdróweczki

kasia

Witam, witam "starych" znajomych :D :D ale miło, że ktoś jeszcze mnie pamięta :wink: :lol:

No fakt nie było mnie dość długo :( z powodów bardzo dla nas przykrych i zbyt osobistych by o nich pisać...czas jednak czyni cuda, a uzależnienie forumowe daje się we znaki :wink: :lol: :lol: ...no i jestem :p

Co do okien to jesteśmy zadowoleni, a jak nam zmienią stronę przesuwanki to już w ogóle będziemy hepi :lol:

W tej chwili robi się hydraulika, a zaraz po niej wchodzi elektryka i tynki....przynajmniej taki jest plan :roll: ...z terminami mam przykre doświadczenia, więc na razie się nie wypowiadam....aczkolwiek jestem dobrej myśli :D

czesc Ziomalka 8) :wink:

czekalam na Ciebie na zlocie :roll: :(

ladnie domek juz wyglada

teraz to juz chyba z gorki bedzie , co?

buziaki dla wiesz kogo 8) :D

Frosieńko kochana luknęłam na zdjęcia ze spotkania i aż mnie serce ścisnęło jak Was wszystkich zobaczyłam (w ogóle to świetnie wyglądałaś 8) :D ).

Sądziłam, że uda mi się "wpaść"na imprezkę, ale w ostatniej chwili plany się zmieniły ... Piotrek spadł ze schodów, rozerwał torebkę stawową i porządnie skręcił kostkę ...no i zamiast na zlot jechałam z nim na pogotowie :( :(

Wiesz miałam jechać sama i nie wiem, czy ta kostka to taki "zupełny" przypadek był :roll: :wink: :lol:

W każdym bądź razie żałuję strasznie, że Was nie wyściskałam :cry: :cry: ...no i było tyle osób, które chciałam poznać :( ...no cóż może innym razem :wink:

Za buziaki dziękujemy i tym samym gorąco się odwdzięczamy :p

czesc Ziomalka 8) :wink:

czekalam na Ciebie na zlocie :roll: :(

ladnie domek juz wyglada

teraz to juz chyba z gorki bedzie , co?

buziaki dla wiesz kogo 8) :D

Frosieńko kochana luknęłam na zdjęcia ze spotkania i aż mnie serce ścisnęło jak Was wszystkich zobaczyłam (w ogóle to świetnie wyglądałaś 8) :D ).

Sądziłam, że uda mi się "wpaść"na imprezkę, ale w ostatniej chwili plany się zmieniły ... Piotrek spadł ze schodów, rozerwał torebkę stawową i porządnie skręcił kostkę ...no i zamiast na zlot jechałam z nim na pogotowie :( :(

Wiesz miałam jechać sama i nie wiem, czy ta kostka to taki "zupełny" przypadek był :roll: :wink: :lol:

W każdym bądź razie żałuję strasznie, że Was nie wyściskałam :cry: :cry: ...no i było tyle osób, które chciałam poznać :( ...no cóż może innym razem :wink:

Za buziaki dziękujemy i tym samym gorąco się odwdzięczamy :p

dlaczego sama ?

boisz sie o swojego przystojniaka ? :o :lol: :lol: :wink:

zycz P.szybkiego powrotu do zdrowia

a o spotkanie sie nie martw ....zorganizujemy jakiego grillka w Psarach 8) :D

Fajnie, że już jesteś

Braza i ze wzajemnością :D

dlaczego sama ?

boisz sie o swojego przystojniaka ? :o :lol: :lol: :wink:

zycz P.szybkiego powrotu do zdrowia

a o spotkanie sie nie martw ....zorganizujemy jakiego grillka w Psarach 8) :D

No sama, bo P. miał ważną sprawę do załatwienia :roll: