braza 07.01.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Na poddaszu zawsze chołodniej, podobno przy podłogówce jest inaczej. Nie pamiętam gdzie był ten temat poruszany ... chyba u Rrmisi ... że jak na poddaszu tez podłogówka jest rozłożona, to temperatura inaczej się rozkłąda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 U nas też na górze było chłodniej niz na dole, więc podłogówka nie rzutuje. Może dlatego, że dach ocieplony wełną nie akumuluje ciepła w przeciwieństwie do silikatowych ścian. A może dlatego, że przy tej samej powierzchni podłogi na górze jest więcej mebli i miejsc wyłączonych z ogrzewania (szafy) Po wyłączeniu części podłogówki na parterze temperatura wyrównała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No to nie wiem ... pewnie jest tak jak mówisz Agduś, to kwestia dachu! Dobrze, że ja sobie na stare lata na parterze mieszkanko chcę wyszykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Na razie młode lata jeszcze przed Tobą, więc poddasze też porządnie musisz ocieplić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Eeeee no ocieplę, ale jaki mam luz psychiczny, że w razie gdyby to nie mi dupsko będzie marzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cześć dziewczynki! ..i pomyśleć, że komentarze też chciałam usunąć Braza całkiem niedawno trafiłam na temat podłogówki na poddaszu, niestety 3 m-ce za późno Cały parter mamy w podłogówce, nawet pralnię w piwnicy, ale na poddaszu grzejniki - bo niby lepsze jeśli idzie o alergików ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.01.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Komp w naprawie ...więc ku pamięci wrzucam lampy, które sobie upatrzyłam kinkiety http://www.dober.pl/images/img_sr/elipsakin4_s.jpg http://www.dober.pl/images/img_sr/elipsakin_s.jpg lampy http://www.dober.pl/images/img_sr/elipsabel2_s.jpg http://www.dober.pl/images/img_sr/elipsabel3_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 monis a stojacych takich szafkowych nie widzialas ? szukam fajanej , ale musi byc dosc duza jakby byla w komplecie z tym pierwszym kinkietem byloby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.01.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Frosia z tej serii jedynie takie : http://www.dober.pl/images/img_sr/elipsagab_s.jpg http://www.dober.pl/images/img_sr/elipsanoc_s.jpg Pierwsza 51 cm, druga 37 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 no zarypiaste sa !!!! skad je masz? daj linka dober.pl ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 juz znalazlam ceny tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.01.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 juz znalazlam ceny tez Sorki mysz mi zdechła no ceny są khm...spore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.01.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Jak zmienić tytuł komentarzy?? ...przecież dziennika nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 monia, nie mam pojecia zapytaj Neferke albo mikopiko , one z tego co pamietam zmienialy nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.01.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 monia, nie mam pojecia zapytaj Neferke albo mikopiko , one z tego co pamietam zmienialy nazwy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 eeee zaraz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Monisiu już jestem zawiesił się dziad no więc jeśli Ty byłaś założycielką komentarzy to przechodzisz do pierwszego postu i klikasz zmień - zmieniasz temat i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.01.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Marta jesteś kochana! dzięki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a nie mowilam ????? monia , przez te twoje lampy nie wydalam dzis ani centa na miescie odkladam na zyrandol i lampe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Marta jesteś kochana! dzięki!!!!!!! cmok jak dziewczynki? Rozrabiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts