monikach 14.01.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a nie mowilam ????? monia , przez te twoje lampy nie wydalam dzis ani centa na miescie odkladam na zyrandol i lampe Frosia ...no...sorki kurza d.pa mnie też się podobają w ogóle dół mam cały otwarty więc tych lamp i kinkietów trochę wyjdzie żeby jeszcze na żywca gdzieś je pomacać byłoby zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.01.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Marta jesteś kochana! dzięki!!!!!!! cmok jak dziewczynki? Rozrabiają? Starsza już taka jakby bardziej ułożona , ale młodsza MASAKRA! Ćwiczy wszystkich! siostrę, starych, dziadków, panie w przedszkolu Mam nadzieję, że z tego wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 uuu to moje wcale ani jedno nie ułożone ..nic tylko sznurek sobie kupić normalnie Najlepiej jest teraz , jeden w jednym pokoju minimini ogląda a drugi harrego pottera ale cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.01.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Znalazłam też lampki do podświetlania obrazów/zdjęć i ledy http://images40.fotosik.pl/49/a7c4531e1c7d0fba.jpg http://images41.fotosik.pl/49/3e767a7248b43240med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Monika na jakim Wy etapie jesteście? Wkleiła byś jakieś zdjątka , może być na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Świetne te lampy!!! Nawet w malignie mi się podobają Lecę dalej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.01.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Monika na jakim Wy etapie jesteście? Wkleiła byś jakieś zdjątka , może być na chwilkę Mikuś ze 30 postów wyżej jest aktualne zdjęcie U mnie nic się nie dzieje, chałupa zamknieta na 4 spusty Podłogówka zrobiona, podejścia pod grzejniki na górze też, ale nie grzejemy, bo tynki zrobione na początku listopada dochodzą i bez tego...zresztą nic na siłę Jak się troszku ociepli zaczniemy ocieplać poddasze i wykańczać się Dlatego siedzę i uściślam decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.01.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Świetne te lampy!!! Nawet w malignie mi się podobają Lecę dalej!!!! Brazunia fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.01.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Moniczka to ja Ci dużo słońca życzę, coby te tynki szybciej schły i decyzje były trafione buziaczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 monia, zrezygnowana jestem te abazury sa z tkaniny na slask (ten scisly, zasyfiony ) nie nadaja sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.01.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 monia, zrezygnowana jestem te abazury sa z tkaniny na slask (ten scisly, zasyfiony ) nie nadaja sie ... oszzzzz w mordę... nie doczytałam szczegółów... w tej chwili mam abażur z materiału i niech to ... szkoda Frosia piękny ten twój awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Monika na jakim Wy etapie jesteście? Wkleiła byś jakieś zdjątka , może być na chwilkę Mikuś ze 30 postów wyżej jest aktualne zdjęcie U mnie nic się nie dzieje, chałupa zamknieta na 4 spusty Podłogówka zrobiona, podejścia pod grzejniki na górze też, ale nie grzejemy, bo tynki zrobione na początku listopada dochodzą i bez tego...zresztą nic na siłę Jak się troszku ociepli zaczniemy ocieplać poddasze i wykańczać się Dlatego siedzę i uściślam decyzje Ja pierdziu no debil ze mnie i leń a wiesz , że ja mam też taką mini piwniczkę pod schodami jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.01.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Moniczka to ja Ci dużo słońca życzę, coby te tynki szybciej schły i decyzje były trafione buziaczki, kasia Witaj Kasieńko kope lat tynki wyglądają na suche, ale to ich schnięcie to cała "procedura" jest spoko na razie nikt nas nie goni tylko my sami już baaardzo chcemy a z tymi decyzjami to różnie jest pozdróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.01.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a wiesz , że ja mam też taką mini piwniczkę pod schodami jak ty mini piwniczkę powiadasz... no fajniście moja to ma 100 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a wiesz , że ja mam też taką mini piwniczkę pod schodami jak ty mini piwniczkę powiadasz... no fajniście moja to ma 100 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a wiesz , że ja mam też taką mini piwniczkę pod schodami jak ty mini piwniczkę powiadasz... no fajniście moja to ma 100 m2 myślałam , że się kończy pod schodami mówiłam , że debil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.01.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a wiesz , że ja mam też taką mini piwniczkę pod schodami jak ty mini piwniczkę powiadasz... no fajniście moja to ma 100 m2 myślałam , że się kończy pod schodami mówiłam , że debil Miko przestań...i tak cie kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 no ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a wiesz , że ja mam też taką mini piwniczkę pod schodami jak ty mini piwniczkę powiadasz... no fajniście moja to ma 100 m2 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a wiesz , że ja mam też taką mini piwniczkę pod schodami jak ty mini piwniczkę powiadasz... no fajniście moja to ma 100 m2 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts