braza 23.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 http://media1.mojageneracja.pl/oiipppoeyo/mediumk6cvd95548b7bfcd5835f22892.jpg Najlepszego z okazji rocznicy wstąpienia do Tak Szacownego Klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 To już 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 i dobrze , ze jestes , bo mam kogo lubic ide se poogladac fotki jak sie do siebie przytulamy na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.01.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Brazunia serdeczne dzięki Miko ...minęły jak jeden dzień Frosia kochana wiesz ten zlocik zaliczyłam tylko dzięki tobie i przez ciebie buźka! Można mówić różne rzeczy na temat wszelkich Forumów, ale to NASZE jest jedno i niepowtarzalne!! ....a to wszystko dzięki ludziom którzy je tworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.01.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Brazunia serdeczne dzięki Miko ...minęły jak jeden dzień Frosia kochana wiesz ten zlocik zaliczyłam tylko dzięki tobie i przez ciebie buźka! Można mówić różne rzeczy na temat wszelkich Forumów, ale to NASZE jest jedno i niepowtarzalne!! ....a to wszystko dzięki ludziom którzy je tworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.01.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jakiś rok temu upatrzyłam sobie "kwiatuszka" do nowego salonu, ale nazwa mi umknęła dziś byłam u kasi w i już mam PACHIRA AQUATICA http://www.ikea.com/PIAimages/67472_PE181313_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.01.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ferie czas zacząć spadam na narty! pozdróweczki dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Monika!!!! Wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin http://www.e-kwiaty.pl/images/bo118-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 monia i ode mnie !!!! ale ze mnei gapa milion buziaczkow (ode mnie) i trzy od B. http://www.dummschwatzen.de/uploads/Blumen2_vom_21.07.07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.02.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a to dziś ?! Brazunia, Frosia serdeczne dzięki Imprezka w sobotę - zapraszam PS. Gosia podziękuj za te trzy buziaki jednym gorrrrącym Moje laski czekają na tatusia ...pełna konspira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dziś, dziś ... nie wyprzesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 w sobote mam intymne spotkanie walentynkowe z narzeczonym , wiec przykro mi ale tym razem nie zaszczyce cie swa obecnoscia ucaluj laski i mezunia de mnie !!!!! jeszcze raz wszystkiego naj, naj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.03.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dość długo nie pisałam, bo czekałam na "lepsze czasy"....bo kiedyś przecież nadejdą - myślałam naiwnie Niestety ta nasza budowa, to niekończące się pasmo wpadek... Tym razem chodzi o dach Firma położyła go późną jesienią, ale z uwagi na duże straty podczas transportu wyszły braki, na które czekaliśmy bardzo długo, ale najważniejsze, że się doczekaliśmy. Fachmani po dowiezieniu dachówek mieli obrobić kominy i naprawić drobne usterki, ale ich wżarło...Dowiedziałam się, że firma była w stanie rozkładu, bo odeszli "starzy" pracownicy i jechała na nazwisku, ale w końcu padła Skontaktowałam się z inną firmą (z polecenia kilku osób, a przede wszystkim Forumowiczów), a ta choć niechętnie, bo wszędzie terminy gonią zgodziła się dokończyć "dzieło". Oględziny kosztowały mnie wiele nerwów...poprawek nie będzie! Dach jest tak spier..ny, że nie ma sensu poprawiać, trzeba zdjąć wszystko, łącznie z łatami i kontrłatami i położyć jeszcze raz!!!!! Po tych słowach umarłam...telefon od męża przywrócił mnie do życia, ale co to za życie Z pozoru wygląda nieźle ...ale to tylko pozory http://i40.tinypic.com/2m2c5li.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jak to poprawek nie bedzie? przeciez masz jaks umowe , z ktorej musza sie wywiazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.03.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Frosia pomijając wszystko nie wiem czy chcę, żeby ONI zrobili jakieś poprawki Przecież położyli ten dach i nie mieli do siebie żadnych zastrzeżeń, a my na górę nie wchodziliśmy, żeby sprawdzić, bo z dołu wyglądało dobrze Przez te kilka miesięcy żyliśmy w błogiej nieświadomości Okna są źle obsadzone, nie ma foli, wieje wiatr i dostaje się woda. Z kominami to samo! Gąsiory przybili gwoździami, a niektóre tak po prostu leżą...nie nooo w ogóle źle ponabijali łaty i kontrłaty przez co dachówka nie zeszła się tak jak trzeba. Jutro dostanę wycenę zdjęcia i położenia wszystkiego od nowa + listę usterek Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Kurcze ...ale może się jednak da poprawić przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przejdź się do Nitubagi ... tam firma poprawiała na własny koszt wszystkie niedoróby, a było ich od jasnej cholery! Nie jestem pewna, ale wcale nie musisz żadać poprawek w ich wykonaniu, możesz zażądać zwrotu pieniędzy za poprawki zrobione przez inną firmę. Tylko porób ekspertyzy!!!!! I nie daj się!!! Wiem, że szlak trafia i ręce opadają, ale wykrzesaj z siebie energię i pociągnij firmę "spieprzającą" robotę do odpowiedzialności, niech bulą, co Ty, za dużo szmalu masz???? A tak w ogóle to witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.03.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Kurcze ...ale może się jednak da poprawić przykre Mikuś właśnie o to chodzi, że nie ma sensu poprawiać, bo usterek jest zbyt dużo i za 2 lata będę zrywać karton-gipsy, a to już będzie mało zabawne i bardzo kosztowne Byli z polecenia ...ale przed wymianą ekipy a dachy kładą a i owszem ale najczęściej, albo przede wszystkim blachodachówkę.!..to taka subtelna różnica Brazunia kasy niestety nie mam za dużo będziemy walczyć, ale już wiem, że nie będzie łatwo...bo firma nieistnieje od kilku lat!!...echhhhh temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 25.03.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dość długo nie pisałam, bo czekałam na "lepsze czasy"....bo kiedyś przecież nadejdą - myślałam naiwnie Niestety ta nasza budowa, to niekończące się pasmo wpadek... Tym razem chodzi o dach Firma położyła go późną jesienią, ale z uwagi na duże straty podczas transportu wyszły braki, na które czekaliśmy bardzo długo, ale najważniejsze, że się doczekaliśmy. Fachmani po dowiezieniu dachówek mieli obrobić kominy i naprawić drobne usterki, ale ich wżarło...Dowiedziałam się, że firma była w stanie rozkładu, bo odeszli "starzy" pracownicy i jechała na nazwisku, ale w końcu padła Skontaktowałam się z inną firmą (z polecenia kilku osób, a przede wszystkim Forumowiczów), a ta choć niechętnie, bo wszędzie terminy gonią zgodziła się dokończyć "dzieło". Oględziny kosztowały mnie wiele nerwów...poprawek nie będzie! Dach jest tak spier..ny, że nie ma sensu poprawiać, trzeba zdjąć wszystko, łącznie z łatami i kontrłatami i położyć jeszcze raz!!!!! Po tych słowach umarłam...telefon od męża przywrócił mnie do życia, ale co to za życie Z pozoru wygląda nieźle ...ale to tylko pozory http://i40.tinypic.com/2m2c5li.jpg Moniczka, normalnie jak to przeczytałam to aż mnie ścisnęło w gardle. To jakieś cholerny pech!!! Jak oni mogli tak spier.... ten dach. Po prostu nie wierzę A jak kierownik się na to zapatruje, przecież ktoś to musiał odebrać jestem z Tobą myślami, bardzo Ci współczuję, wiem trzeba teraz walczyć, żeby Ci co schrzanili pokryli koszty, ale tak jak piszesz z tą firmą to temat rzeka i pewnie nie będzie łatwo Zabiła bym tych fachmanów Trzymaj się cieplutko, dużo siły do tej budowy Ci życzę pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.03.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Cześć Kasieńko, miło mi że zajrzałaś Niestety szału nie ma zamiast do przodu, krok w tył Kilka dni temu mocno padało i to co zastałam na budowie, ścięło mnie z nóg ...totalnie zalane pokoje dzieci aż boję się pomysleć, co by było gdyby...była położona wełna w terminie ...chyba powinnam podziękować tynkarzowi za pośizg No cóż, decyzja zapadła ...zdejmujemy dachówkę i kładziemy jeszcze raz! Kabarety będą z Fachmanami (już są ) ale na to jesteśmy przygotowani... mamy wprawę Martwi mnie jedynie to, że znowu rozjeżdżają się terminy i Facet od wykończeniówki (sprawdzony!!) przejdzie mi koło nosa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts