Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

monikach - komentarze i takie tam;)

Recommended Posts

e tam nie ma hasła :roll: :lol:

o a sama skompiradło :lol:

Dawno u Ciebie nie byłam i stąd ta niewiedza :oops: :roll: :wink:

A w ogóle, to właśnie zauważyliśmy, że po tym ostatnim tąpnięciu w Bełchatowie (jakieś 30km. od nas) popękały nam ściany :o Sądziłam, że to efekt osiadania budynku, ale sąsiadom też poszły karton gipsy i tynki :-?

• Odpowiedzi 922
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Dzięki Miko :p cieszę się, że Ci się podoba. Co do doczekania, to sama wiesz najlepiej jak to wygląda - długo byłyśmy na tym samym etapie :roll: :wink:

Kuchnie mam od 1 lutego, więc nie tak długo, ale cieszy ogromnie 8) :lol:

Przeprowadziliśmy się w ferie prawie miesiąc temu. Właściwie goście nas przeprowadzili, bo przyjechali na tydzień ferii i nie było odwrotu :lol: :lol: Poza tym Maja miała 5 urodzinki i obchodziła je w nowym domku! Napaliliśmy w kominku, przygotowaliśmy jedzonko (latałam z instrukcjami, bo wszystko nowe! :lol: ), a potem o 22 wywaliło korki i był cyrk, bo nikt nie wiedział gdzie jest kluczyk od skrzynki zewnętrznej :-? Potem zaczęło śmierdzieć palącymi się przewodami, a w piwnicy mieliśmy wędzok -cały dym z kominka wylazł przez niezamknięty otwór rewizyjny...ehhhh długo by opisywać :roll: Niemniej jednak sytuacja została opanowana i impreza trwała dalej! 8) :lol:

Reasumując, w nowym domku jest ciekawie :wink: :lol:

Nieee na nude nie narzekamy! Oprócz różnych niespodziewanych zdarzeń, mamy też wiele rzeczy do zrobienia.Najgorsze jest to, że jak nie mieszkaliśmy, to każdą wolna chwile spędzaliśmy na przygotowywaniu domku do zamieszkania, a teraz nam się nie chce :oops: Na razie cieszymy się tym wszystkim, za jakiś czas pewnie zacznie nas wkurzać brak niektórych rzeczy...ale co tam, fajnie jest!! 8) :lol: A co u Ciebie? Z netem ciągle mam nieteges :x

a my na 2 domy :lol: :lol: :lol:

jak sprzedamy mieszkanie to wtedy nie będzie zmiłuj a tak to nam się nie chce :lol:

Mąż pomalował pokój młodego i mały gabinet :lol: mamy niebiesko i fioletowo ..nawet nie widziałam . Gabinet pomalowany bo musimy meble złożyć i wtedy można wkładać i przewozić wszystkie książki :p

Wiem coś o tym :roll: mieszkamy już w nowym, ale ze starego jeszcze wszystkiego nie zwieźliźmy, bo nie ma kiedy poskręcać garderoby i mebli do lasek. Ubrania wiszą na przenośnych wieszaczkach i w kartonach, tak żebyśmy mogli funkcjonować. Dziewczynki zajmują pokoik gościnny, bo czekam na barierki, a na górę nie wolno im wchodzić. Zresztą całe życie toczy się w kuchni 8) :lol: Wkrótce komunia, trzeba się sprężać :lol:

Mohag witaj w moich skromnych progach :D Kuchnia faktycznie dość przestronna. Uwielbiam blat pod okapem zlew-blat roboczy- płyta, wszystko pod ręką :D Czekam tylko na drzwi przesuwne do spiżarni i właściwie kuchnia skończona :D

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :)

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)