dominikams 13.04.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Nie ma żadnych wieści od twoich majstrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dominiś, szkoda gadać ... Sprawa jest rozwojowa ... Wykończenie planujemy dopiero w przyszłym roku, więc aż tak bardzo się nie stresuję, ale w sumie to chciałabym już mieć dach nad głową .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Yes, yes, yes!!!! Czekałam na taki post w twoim dzienniku - trzymam kciuki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.04.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dominiś, trzymaj mocno ...jeśli nie przyjdą ...tfu, tfu, tfu...będzie na Ciebie .. A tak na poważnie, to bardzo mnie ucieszyła ta rozmowa z Majstrem ... Qurcze... ale się cieszę!!!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dominiś, trzymaj mocno ...jeśli nie przyjdą ...tfu, tfu, tfu...będzie na Ciebie .. A tak na poważnie, to bardzo mnie ucieszyła ta rozmowa z Majstrem ... Qurcze... ale się cieszę!!!.. i ja też się cieszę, że ty się cieszysz gratulacje...ruszaj z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.04.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Miko dzięki bardzo!!! Z lekką zazdrością zerkam na Twoje mury ... chciałabym żeby i u mnie coś drgnęło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Miko dzięki bardzo!!! Z lekką zazdrością zerkam na Twoje mury ... chciałabym żeby i u mnie coś drgnęło ... drgnie, drgnie..... a u mnie nie drga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.04.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a u mnie nie drga Ale za chwilkę drgnie ... Poza tym masz już wszystko załatwione, a u mnie z tym trochę gorzej .. To czekanie na wszystko i wszystkich jest wkurzające ... Marzy mi się pięterko ...- może już niedługo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 no i? jak? ruszasz? bo ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.04.2007 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 no i? jak? ruszasz? bo ja tak Cieszę się, że znowu przesz do przodu.. ..trzeba kuć żelazo póki gorące ... Czy ja ruszam? ...jakby to powiedzieć ...coś tam drgnęło... ... Ale jak wiesz my najpierw budujemy, potem rozwalamy i znowu budujemy ... Myślę, że w przyszłym tygodniu zalejemy schody, ławy i się ...a potem polecimy z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.04.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 tfu tfu tfu będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.04.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 MIKO musi być dobrze ...innej możliwości nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.05.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 No i drgnęło - i to mocno, skoro schody się rozpadły Super, teraz już nic nie rozwalaj, tylko pędź do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.05.2007 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Dominiś drgnęło, ale naprawdę ciężko było....Teraz trzeba wszystkiego dopilnować, aby nie było już żadnych wpadek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 03.05.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Na tym tarasie to chyba dyskoteki będziesz robiła pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.05.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Mariusz no co Ty! ...mam zamiar gości przyjmować...Wiesz, a nóż widelec na Jasną Górę przyjedzie spora grupa forumowiczów ....trzeba będzie ludzi ugościć i przenocować ... Myślę, że ten taras będzie moim ulubionym miejscem ...wypoczynku... A tak na marginesie, to co roku przyjmujemy pielgrzymów z Gdańska, a raz było ich nawet 30 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 04.05.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ( Jeśli to, co widać na zdjęciu jest pełnym zbrojeniem tych schodów, to ja bym tych wykonawców prześwięcił) Tam, gdzie trudny poczatek, później wszystko idzie gładko. Przekonałem się o tym na własnej skórze i wierze, że u Was będzie tak samo. Życzę Wam zatem miłego, dobrego i radosnego budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.05.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witaj ANDIX! Co do schodów, to były porządnie zrobione, tylko podczas kucia niektóre elementy powypadały . Facet, który je robił nie spał całą noc jak się dowiedział, że pomylił biegi, a rano przyjechał blady jak ściana ...Pomyłka, rzecz ludzka, tylko zależy jak się do tego podchodzi . Było mnóstwo pracy przy rozkuwaniu, ale jakoś nie czuję żalu, czy złości ... Mam nadzieję, że teraz wszystko pójdzie jak po maśle . Serdeczne dzięki za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 04.05.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Fajnie, ze nie kumulesz soboe żalu, ani złosci. Przebudowa schodów była koniczna i szybko się o tym przekonasz. Teraz wszystko pójdzie jak po maśle i ja w to wierzę, i będę was wspierał dobrymi myslami i modlitwą, bo mnie też wspierali przy budowie dobrzy ludziei czułem sie z tym pewniej.Dobrego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 04.05.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witaj Monika Widzę, że przebudowa schodów ruszyła Teraz to pójdzie już wszystko jak po maśle.... Trzymam kciuki Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts