monikach 04.05.2007 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cześć Kasieńko! Ruszyliśmy ...właśnie kopie się fundament pod taras i wiatrołap, a jutro ma zajrzeć zbrojarz . Trochę przerażają mnie ceny materiałów, które z tygodnia na tydzień są coraz wyższe ...tylko pensje nic a nic nie drgnęły ... Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 08.05.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Taras to najważniejsza część domu też uwielbiam pić kawę na tarasie a to już niedługo szybko zleci.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 cześć monia fajnie patrzeć jak rosną domki i co zdecydowałaś z tą elewacją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.05.2007 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Taras to najważniejsza część domu też uwielbiam pić kawę na tarasie a to już niedługo szybko zleci. Powodzenia Witaj Anaor! Mam nadzieję, że szybko zleci , bo już nie mogę się doczekać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.05.2007 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 cześć monia fajnie patrzeć jak rosną domki i co zdecydowałaś z tą elewacją?? Cześć Kasiula! Moja wizja runęła w gruzach ... Na wschodniej elewacji musimy mieć lukswery (jeju jak to się pisze ), ponieważ dom stoi 3 m od granicy. Wydaje mi się, że połączenie drewna, kamienia i lukswer...może dość dziwnie wyglądać ...Czekam na projekt architekta, który jest dość zapracowany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 cześć monia fajnie patrzeć jak rosną domki i co zdecydowałaś z tą elewacją?? Cześć Kasiula! Moja wizja runęła w gruzach ... Na wschodniej elewacji musimy mieć lukswery (jeju jak to się pisze ), ponieważ dom stoi 3 m od granicy. Wydaje mi się, że połączenie drewna, kamienia i lukswer...może dość dziwnie wyglądać ...Czekam na projekt architekta, który jest dość zapracowany ... zapracowany architekt, skąd ja to znam a szperałaś we wontku elewacje?? tam są dość fajne przykłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.05.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 To już masz taras? i mnie nie zaprosiłaś na kawkę niedobra pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.05.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Miko o czyim tarasie mówisz?? (ta trawa kiedyś Cię zgubi) ...pewnie pomyliłaś dzienniki ... ... U mnie dopiero 2 dni temu wylali fundament pod taras...tak, że z tą kawką to jeszcze poczekamy, co? .. Ale wiesz jeśli będziesz gdzieś w pobliżu, to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.05.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Miko o czyim tarasie mówisz?? (ta trawa kiedyś Cię zgubi) ...pewnie pomyliłaś dzienniki ... ... U mnie dopiero 2 dni temu wylali fundament pod taras...tak, że z tą kawką to jeszcze poczekamy, co? .. Ale wiesz jeśli będziesz gdzieś w pobliżu, to zapraszam nie...chyba... trawa mówisz ale ..widziałam ...tam dołki.... i.. trawa? ..może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.05.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 a ..wykopy podtarasowe... wiem , umówmy sie pod tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.05.2007 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 a ..wykopy podtarasowe... wiem , umówmy sie pod tarasem No wiesz ...może być ciężko...wleźć pod taras ...ale teraz też pijam kawę ...mimo iż tarasu nie posiadam ..tak więc ZAPRASZAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.05.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 lepiej? Zarąbiście ... Byłam na Spotkaniu Forum Muratora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 20.05.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 i jak było na spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.05.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Na spotkaniu byłam pierwszy raz i nie ukrywam, że troszkę się obawiałam ... Okazało się, że niepotrzebnie ...było bardzo fajnie!! Jak dla mnie trochę za krótko, bo nie spotkałam wszystkich z którymi chciałam się spotkać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.05.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No właśnie, ja też uważam, że było za krótko. I też nie poznałam wszystkich No nic, za rok się poprawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.05.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dominś trzeba to koniecznie nadrobić ... W ogóle to spotkanie było niesamowite...podchodzisz do obcej osoby (o której wbrew pozorom bardzo dużo wiesz ) i rzucasz jej się na szyję.... ... Fajnie, że mogłyśmy się poznać ... Nie no ...trzeba to powtórzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 monikach i dominikams jak to dobrze , ze zdazylam was poznac obie jestescie fantastyczne fakt, spotkanie bylo za krotkie ale za to jakosciowo .......mmmmmm......bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 W rewanżu przeczytałam cały dziennik i dodaję go do śledzonych wątków.Kolejna obserwowana budowa, a to dzięki spotkaniu.Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Frosch gdyby nie Ty ..to nie wiem czy w ogóle bym przyjechała .. Dzięki, że byłaś . Agduś bardzo mi miło, że zajrzałaś do mnie ... Ja nie piszę tak ładnie jak Ty ...w zasadzie piszę dla siebie (taka egoistka jestem )...i dlatego każdy wpis tak cieszy .. . Oczywiście zaproszenie nadal aktualne . A to najfajniejszy stolik "zjednoczonej europy" http://forum.muratordom.pl/zdjecia3/mini2/muratorforum00440.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts