Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

monikach - komentarze i takie tam;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 922
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ruszyła, ruszyła....i to jest w sumie najważniejsze :D .

Prace posuwają się dość wolno, ale to dlatego, że szef działa na dwóch budowach jednocześnie :roll: ..

W sumie płacimy od metra i nie powinno nas to ruszać, ale mamy już zaliczkowane wakacje nad morzem i chcielibyśmy być przy zalewaniu stropu. Potem mały oddech i reszta prac 8) :D :wink: ...

Może się uda 23.06 jeszcze daleko :wink: :lol: :lol: ...

• 2 weeks później...
Mury wyciągnięte, strop się robi...

Deski nam ukradli :cry: :cry: ... zakupiliśmy nowe...ale coby humor nie wrócił do normy, to facet od więźby okazał się zwykłym oszustem i nie mamy ani więźby, ani zaliczki na nią...

Ludzie....gadać mi się nie chce....

Czesc Monia,

Co za HAMSTWO !!! :evil:

Normalnie brak mi slow... :roll:

Mam tylko nadzieje, ze nie zostawiliscie duuuzej zaliczki na wiezbe...

No pięknie zamiast w dzienniku zrobiłam wpis w komentarzach :o :oops: ...

Tak mnie ta cała sytuacja wprowadziła z równowagi, że całkiem odjechałam :( :( ....

Marta mnie też mowę odjęło :( ...Jestem przygotowana na poślizgi budowlane, szalejący wzrost cen materiałów, jakieś nieplanowane wtopy...ale na kradzież niestety nie :( ...Facet od więźby to też zwykły złodziej, podobno masę ludzi oszukał :evil: :evil: ...Ponieważ nikt z nim umowy nie podpisywał tylko załatwiał sprawy na gębę, więc nic mu zrobić nie mogą (chociaż czy ja wiem :roll: ... trochę chęci i można mu ryja obić, zawsze to coś). A co do zaliczki, to dużo nie dużo...ale to zawsze uczciwie i ciężko zarobione 3 tysiące...

Agduś to są ludzie, którzy na codzień tak właśnie sprawy załatwiają i nie można normalnie z nimi rozmawiać, szkoda zdrowia...Termin oddania kasy mija dzisiaj wieczorem, a jutro sprawę oddajemy na policję nie ma się co szczypać...Mam nadzieję, że sprawa nie zostanie np. umorzona, bo wtedy to się naprawdę wkurzę :evil: :evil: ...

no to gnojek takiemu dać granat na niedziele niech sie rozerwie (żart)

a poważnie to ja uważam że w naturze wszystko musi być ok,tak wiec temu złodziejowi napewno gdzieś się noga powinie i dostanie za swoje.

a na policje trzeba zgłosić,bo tacy są potem bezkarni

nie dać sie chamstwu i cwaniactwu

pozdrowienia i trzymajcie się

Agduś to są ludzie, którzy na codzień tak właśnie sprawy załatwiają i nie można normalnie z nimi rozmawiać, szkoda zdrowia...Termin oddania kasy mija dzisiaj wieczorem, a jutro sprawę oddajemy na policję nie ma się co szczypać...Mam nadzieję, że sprawa nie zostanie np. umorzona, bo wtedy to się naprawdę wkurzę :evil: :evil: ...

A kto tu mówi o rozmawianiu z nimi? Skaładacie na policji zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa i tyle. Zaliczkę w podwójnej wysokości musi zwrócić - łaski nie robi. Macie jakis dowód wpłacenia tych pieniędzy? Jeżeli potrzebujesz jakiegoś gotowca pisma albo rady, co i jak po kolei załatwiać, to daj znać na prive - Andrzej Ci coś podeśle.

kaśka maciej, semir, Agduś, dominikams ....kochani...dzięki za słowa otuchy :) ...

Ogólnie u mnie wielki młyn :roll: ...jutro wyjeżdżamy nad morze i chcieliśmy jak najwięcej spraw pozałatwiać. Dzisiaj zalaliśmy strop (zdjęć niestety nie dam rady zrzucić :( ) i nawet go nie oblaliśmy, bo nie było kiedy :oops: :oops: ...tzn. fachowcy pili, a my nie - mam nadzieję, że nie popęka :wink: :lol: ..tfu, tfu, tfu...

Wczoraj o 23 znajomy pomagał nam napisać pismo do prokuratury...trzeba je poprawić, przepisać i złożyć, bo ta zaliczka spędza nam sen z powiek :evil: ...

A tak w ogóle to dopiero zaczynam się pakować :oops: ...może do jutra zdążę :wink: 8) ...

Trzymajcie się cieplutko!

Frosch kochana tak właśnie zamierzam zrobić 8) :D ...ale coś ostatnio wiatr w oczy :( ...Wczoraj odebraliśmy auto od mechanika, miał wszystko posprawdzać i wymienić co trzeba...no i dziś okazało się, że auto chodzi jak czołg :o :evil: ...coś nawala :( ...

Trzeba było reklamować....więc czekamy co z tego wyniknie :roll: :roll: :( ...

Mam nadzieję, że dzisiaj wyjedziemy ... :roll: :-? :( ...

Dzięki za pozdrowienia i ze wzajemnością :D :D ...

• 3 weeks później...
Witamy!

Z zaciekawieniem oglądamy Wasze postępy i trochę zazdroscimy :D :D :D. U Was juz ściany i stropik , a my jeszcze w polu...

Pozdrawiamy i trzymamy za Was kciuki!

Witam baaaaaardzo gorąco!! :wink: :D ....

Dzięki za zainteresowanie :D .....a kciuki zawsze się przydadzą :wink: :D ... To prawda stropik jest nawet 2, bo i nad piwnicami też jest 8) :wink: :lol: , ale u nas to jakoś strasznie mozolnie idzie :( ...znowu stoimy....kiedy ruszymy dalej?...nie wiem...

U Was też już widać postępy 8) :D ...ani się obejrzycie, a już będziecie mieszkać :D ...czego serdecznie Wam życzę :D