kaśka maciej 27.05.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 MOnia, co się tak niccccccccccc nie dzieje??????????????? Podpatruję cię i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.05.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kasia no nic się nie dzieje bez przyczyny .....jutro mają przyjść budowlańcy, ale ciiiiiiii.... nie mów nikomu co by nie zapeszyć ...U nas zawsze jest jakiś poślizg, więc za bardzo się nie stresuję . Jutro już blisko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.06.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 no i...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 no i...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.06.2007 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Murarze przyszli a i owszem, ale nadal siedzą tzn. trochę murują ....ale tylko wtedy, gdy pojawia się szef ...mam nadzieję, że w tym tygodniu skończą ... Już wkrótce wrzucę kilka fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.06.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witaj Moniczka Faktycznie dłuuugo nic nie pisałaś, ale najważniejsze, że robotka znowu ruszyła Fajnie, że schody są już naprawione Trzymam kciuki, żeby teraz wszystkie prace nabrały tempa i żebyś nie nadążała z wklejaniem zdjęć Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.06.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ruszyła, ruszyła....i to jest w sumie najważniejsze . Prace posuwają się dość wolno, ale to dlatego, że szef działa na dwóch budowach jednocześnie .. W sumie płacimy od metra i nie powinno nas to ruszać, ale mamy już zaliczkowane wakacje nad morzem i chcielibyśmy być przy zalewaniu stropu. Potem mały oddech i reszta prac ... Może się uda 23.06 jeszcze daleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.06.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Mury wyciągnięte, strop się robi... Deski nam ukradli ... zakupiliśmy nowe...ale coby humor nie wrócił do normy, to facet od więźby okazał się zwykłym oszustem i nie mamy ani więźby, ani zaliczki na nią... Ludzie....gadać mi się nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 20.06.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Mury wyciągnięte, strop się robi... Deski nam ukradli ... zakupiliśmy nowe...ale coby humor nie wrócił do normy, to facet od więźby okazał się zwykłym oszustem i nie mamy ani więźby, ani zaliczki na nią... Ludzie....gadać mi się nie chce.... Czesc Monia, Co za HAMSTWO !!! Normalnie brak mi slow... Mam tylko nadzieje, ze nie zostawiliscie duuuzej zaliczki na wiezbe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Faceta od wieźby dorwać i przemaglować. Zaliczkę musi oddać w podwójnej wysokości. Jeszcze na tym zarobicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.06.2007 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 No pięknie zamiast w dzienniku zrobiłam wpis w komentarzach ... Tak mnie ta cała sytuacja wprowadziła z równowagi, że całkiem odjechałam .... Marta mnie też mowę odjęło ...Jestem przygotowana na poślizgi budowlane, szalejący wzrost cen materiałów, jakieś nieplanowane wtopy...ale na kradzież niestety nie ...Facet od więźby to też zwykły złodziej, podobno masę ludzi oszukał ...Ponieważ nikt z nim umowy nie podpisywał tylko załatwiał sprawy na gębę, więc nic mu zrobić nie mogą (chociaż czy ja wiem ... trochę chęci i można mu ryja obić, zawsze to coś). A co do zaliczki, to dużo nie dużo...ale to zawsze uczciwie i ciężko zarobione 3 tysiące... Agduś to są ludzie, którzy na codzień tak właśnie sprawy załatwiają i nie można normalnie z nimi rozmawiać, szkoda zdrowia...Termin oddania kasy mija dzisiaj wieczorem, a jutro sprawę oddajemy na policję nie ma się co szczypać...Mam nadzieję, że sprawa nie zostanie np. umorzona, bo wtedy to się naprawdę wkurzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 MOnia, trzymaj się niech tego złodzieja straszy po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.06.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no to gnojek takiemu dać granat na niedziele niech sie rozerwie (żart)a poważnie to ja uważam że w naturze wszystko musi być ok,tak wiec temu złodziejowi napewno gdzieś się noga powinie i dostanie za swoje. a na policje trzeba zgłosić,bo tacy są potem bezkarninie dać sie chamstwu i cwaniactwu pozdrowienia i trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Agduś to są ludzie, którzy na codzień tak właśnie sprawy załatwiają i nie można normalnie z nimi rozmawiać, szkoda zdrowia...Termin oddania kasy mija dzisiaj wieczorem, a jutro sprawę oddajemy na policję nie ma się co szczypać...Mam nadzieję, że sprawa nie zostanie np. umorzona, bo wtedy to się naprawdę wkurzę ... A kto tu mówi o rozmawianiu z nimi? Skaładacie na policji zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa i tyle. Zaliczkę w podwójnej wysokości musi zwrócić - łaski nie robi. Macie jakis dowód wpłacenia tych pieniędzy? Jeżeli potrzebujesz jakiegoś gotowca pisma albo rady, co i jak po kolei załatwiać, to daj znać na prive - Andrzej Ci coś podeśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.06.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Do cholery, co za sk...wiel! Zglaszac na policje i tyle, jak sie jeszcze inni poszkodowani znajda, to facet dostanie porzadnego kopa. Trzymaj sie Kochana, nie daj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.06.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kaśka maciej, semir, Agduś, dominikams ....kochani...dzięki za słowa otuchy ... Ogólnie u mnie wielki młyn ...jutro wyjeżdżamy nad morze i chcieliśmy jak najwięcej spraw pozałatwiać. Dzisiaj zalaliśmy strop (zdjęć niestety nie dam rady zrzucić ) i nawet go nie oblaliśmy, bo nie było kiedy ...tzn. fachowcy pili, a my nie - mam nadzieję, że nie popęka ..tfu, tfu, tfu... Wczoraj o 23 znajomy pomagał nam napisać pismo do prokuratury...trzeba je poprawić, przepisać i złożyć, bo ta zaliczka spędza nam sen z powiek ... A tak w ogóle to dopiero zaczynam się pakować ...może do jutra zdążę ... Trzymajcie się cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 monika baw sie dobrze na urlopie zapomnij na chwile o wszystkich problemach wyluzuj caluski dla dziewczynek ode mnie i Bodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.06.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Frosch kochana tak właśnie zamierzam zrobić ...ale coś ostatnio wiatr w oczy ...Wczoraj odebraliśmy auto od mechanika, miał wszystko posprawdzać i wymienić co trzeba...no i dziś okazało się, że auto chodzi jak czołg ...coś nawala ... Trzeba było reklamować....więc czekamy co z tego wyniknie ... Mam nadzieję, że dzisiaj wyjedziemy ... ... Dzięki za pozdrowienia i ze wzajemnością ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 12.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witamy! Z zaciekawieniem oglądamy Wasze postępy i trochę zazdroscimy . U Was juz ściany i stropik , a my jeszcze w polu... Pozdrawiamy i trzymamy za Was kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.07.2007 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witamy! Z zaciekawieniem oglądamy Wasze postępy i trochę zazdroscimy . U Was juz ściany i stropik , a my jeszcze w polu... Pozdrawiamy i trzymamy za Was kciuki! Witam baaaaaardzo gorąco!! .... Dzięki za zainteresowanie .....a kciuki zawsze się przydadzą ... To prawda stropik jest nawet 2, bo i nad piwnicami też jest , ale u nas to jakoś strasznie mozolnie idzie ...znowu stoimy....kiedy ruszymy dalej?...nie wiem... U Was też już widać postępy ...ani się obejrzycie, a już będziecie mieszkać ...czego serdecznie Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts