Aga1971 29.01.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Proszę o Wasze sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 29.01.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witamy kolejną Wielkopolankę Co do biura, sporo osób z Wlkp. brało z Archonu (powinni mi zapłacić za reklamę ). A pytanie po co chcecie ogrodzić działkę jak na niej nic nie ma ? ja wiem, że co ogrodzone to lepiej wygląda ale nie szkoda finansów ? no i jak wjedzie ciężki sprzęt będzie trudniej manewrować lub większa możliwość jego rozjechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga1971 29.01.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Dzięki za miłe słowa. Sama biję się z myslami, czy to grodzenie zrobic wiosną, trzeba sprawę przemysleć. A projektu nadal szukam, choć chyba już z ciut mniejszym zaangażowaniem. Praca i rodzina zabieram duzo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts