kodi_gdynia 20.02.2002 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Zapraszam wszystkich do wymiany doświadczeń i ewentualnych kontaktów ludzi związanych z budową własnego domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.02.2002 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Hej ludzie z Trójmiasta i okolic. Nie róbcie mi tego. Czy naprawdę nie znajdzie sie kilka osób z okolicy chętnych wymienić doświadczenia. Zobaczcie jak imponująco wygląda grupa wrocławska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiak2 25.02.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 No niestety... nikt z okolic Trójmiasta się nie odzywa )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.02.2002 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Witaj Asiak2. Widzę, że jesteśmy sami. Wiem ze był tu jeszcze Zachar,ale nie mam z nim kontaktu. Może ty masz?. Twoja budowa jest już dość zaawansowana - ja daleko w polu, ale startuję na wiosnę - 7 km za Gdynią - droga na Żukowo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej 25.02.2002 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Cześć.Dołączam do Was . Rozpoczynam w maju w BOJANIE , do Żukowa przysłowiowy rzut kamlotem.PozdrawiamMaciej z Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.02.2002 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 No to jest spora z nas grupka. Witaj Macieju no i oczywiście Asiak2. To prawda Bojano to moment. Kiedyś miałem działkę w Kielnie, ale tak wyszło, że mam w Miszewku. Zaczynam w kwietniu i to nietypowo od ogrodzenia, a potem dalej. Asiu i Macieju - jade domy budujecie, technologia, itp. Czekam na odzew i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 26.02.2002 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 W końcu się odzywam moja budowa to Pruszcz Gd. Co do ekipy to też wybieram asiak2 . Rozpiętość cen od 18 do 8 tys za to samo budowanie. Nieźle co? I na dodatek wszystko sprawdzeni fachowcy i z polecenia. Pozdrawiam i odsyłam do mojej propozycji w wątku Trójmiasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiak2 26.02.2002 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 No to są już 4 osoby z okolic Gdańska... może ktoś jeszcze się do nas dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej 26.02.2002 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Witam serdecznie "Trójmiastowiczów" Buduje D11 z dołączonym garażem na dwa samochodu.Co do technologi to jest SILIKAT : Bloczek 18+ wełna 15+ pustka 2 + cegła elewacyjma łupana żółta(przyszły rok)11Cały domek z użytkowym poddaszem będzie miał ok. 140 m2Co do cen to mam oferty na poziomie między 20 do 22 tyś netto.W tym tygodniu dostanę jeszcze jedną ofertę od majstra + dwóch pomocników / buduja w Polsce i w Niemczech bez rachunków- za ilie , niedługo się dowiem .To narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.02.2002 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Witajcie Moi Drodzy. Tak więc póki co jest remis: dwie osoby spod gdańska i dwie osoby spod Gdyni. Widzę, że pomalutku jesteśmy w stanie stworzyć niezłą grupę. Co do propozycji Zachara to czemu nie. W marcu chętnie z moją żoną możemy się wami spotkać. Proponujcie konkretny dzień i miejsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.02.2002 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Co do naszego domku - to projekt kupiłem juz w 1998 z katalogu Dom Dostępny. Ten sam projekt był juz w tym samym katalogu, ale w roku 1996. Po trzech latach dojrzaliśmy do budowy i co nas najbardziej cieszy po tylu latach projekt ciągle się nam podoba. Domek jest przytulny - wymiary zewnętrzne 9x9m, z uzytkowym poddaszem. Powierzchnia użytkowa 110m. Planuję zbudować go z tradycyjne z gazobetonu z Redy bądź Osławy. Pozdrawiam ludzi morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.02.2002 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 No wiec jak moi Drodzy - jesteście?. Ustalimy jakoś termin na spotkanie w marcu. My się dostosujemy, optymalnie to sobota albo niedziela. Pozdrawiam i zapraszam nowych osób z Trójmaista i okolic do wspólnej dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 02.03.2002 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2002 Cześć! Proponuje spotkanie niedzielę 24 marca Sfinks Gdańsk ul. Długa godzina może 17:00? Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 05.03.2002 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Czyzbysmy byli sami. Moze ktos jeszcze jest chetny. Moze Spotkanie w Sopocie. Z Gdanska i gdyni taka sama droga. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 06.03.2002 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Możemy sie spotkać nawet we dwóch Kodi, ale milej by było w większym gronie. Jestem za Sfinksem bo jest tam bardzo miło i nie drogo, a Sopot za słabo znam żeby coś rozsądnego proponować. Myslę, że znak rozpoznawczy to będzie projekt . Ale może jeszcze ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 07.03.2002 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Dobra skoro proponujesz Sfinksa niech bedzie, tylko gdzie on jest. W Gdansku bywam raz na kwartal. Przyjade samochodem - wiec balangi nie bedzie. Przyjade z zona i bede mial projekt. Wiec kiedy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 08.03.2002 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Sfinks jest na ul Długiej w samym centrum starego miasta. Od strony LOT-u przez Złotą Bramę -jakieś 100-200m za Neptunem (to ten z trójzębem ) po lewej stronie. Proponuję 24 marzec około 17. Ale jestem otwarty na propozycje oraz innych chętnych -Asiak2, Michał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2002 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Cześć.Buduję w Dobrzewinie pod Gdynią. Lada dzień będą już ściany.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 08.03.2002 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Ewo zarejestruj się i koniecznie musisz się z nami spotkać w marcu. Ja buduję w Miszewku a Zachar w Pruszczu. czekamy na odzew i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2002 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Wrocław w Piramidzie, wy w Sfinksie, Warszawa niech zrobi w Ramzesie, itd. Toz to juz Egipt! Ratuje sie kto morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts