amigokoktajl 29.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Hejka.Czy można się dopisać do grupy Trójmiasto i okolice???Będziemy budować w PuckuPozdrawiamy wszystkich ziomali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 29.08.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Hejka. Czy można się dopisać do grupy Trójmiasto i okolice??? Będziemy budować w Pucku Pozdrawiamy wszystkich ziomali. Pytanie. Trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.08.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Hejka. Czy można się dopisać do grupy Trójmiasto i okolice??? Będziemy budować w Pucku Pozdrawiamy wszystkich ziomali. Mylę że sprzeciwów nie będzie Witajcie. I powodzenia. PS ja też mam cinienie skutecznie rozładowywane przez moja żonkę .Na budowanie oczywicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 29.08.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Dzięki anSi - Twoje doświadczenie przekażę koledze. Jak ktos ma jeszcze jakieś kontakty w sprawie studni głębinowych (szczególnie sprawy papierologiczne) to będę czekał. Wakmen - papierkologię, czyli projekt aż do momentu zatwierdzenia w Urzędzie zrobi Ci właśnie p. Kratiuk. Proponuję skontaktować się z nim. .... Popieram obiema rękoma Sama korzystałam z usług p. Kratiuka (swojš drogš jest również najtańszy - przynajmniej jak sprawdzałam ponad rok temu). Wszystko od projektu aż do wody trwało w mojej sytuacji ok 2,5 miesišca. Chyba nawet w gminie się zdziwili, że mogę zrobić studnie bo jak się pytałam to mówili, że zgody nie dostanę . Ale wszystko poszło sprawnie i gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 29.08.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 poszukuje dobrego kafelkarza ktory ladnie wycina wzory i robi to z glowa no i ladnie uklada kafelkipozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 30.08.2006 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 poszukuje dobrego kafelkarza ktory ladnie wycina wzory i robi to z glowa no i ladnie uklada kafelki pozdrawiam CMyK jak daleko jestes, bo widze ze juz kafelki kladziesz Ja czekam dalej bez skutku, ciekawe co teraz koles wymysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 30.08.2006 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 poszukuje dobrego kafelkarza ktory ladnie wycina wzory i robi to z glowa no i ladnie uklada kafelki pozdrawiam CMyK jak daleko jestes, bo widze ze juz kafelki kladziesz Ja czekam dalej bez skutku, ciekawe co teraz koles wymysli? na tynki i posdzki chcialem powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 30.08.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jak daleko jestes, bo widze ze juz kafelki kladziesz Ja czekam dalej bez skutku, ciekawe co teraz koles wymysli? Może trzeba gościowi podziękować. U nas tynki juz są, ale posadzkarz też nas zwodził, to z niego zrezygnowaliśmy. Zadzwoniłam do dwóch polecanych tu na forum i obydwaj szczęśliwie mieli wolne terminy. W związku z tym zaliczyliśmy tylko tydzień obsuwu względem oryginalnego terminarza. To chyba nieźle. Nasza sytuacja pokazuje, że czasem warto dzwonić w środku sezonu do tych wydawać by sie mogło najbardziej obleganych. G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fafik66 30.08.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam wszystkich! Dołączam do Waszego Klubu. Startujemy! Warunki już załatwione, działka kupiona . Zamówiłam też już projekt http://www.boduch.pl/plan.php?planID=116 i mapę do celów projektówych no i czekamu na pozwolenie. Na razie tylko papierologia , papierologia Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 30.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam.Jestem na etapie zamawiania wiezby i potrzebuję namiary na dobry i niedrogi tartak w okolicy Redy,będę wdzieczna za informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.08.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam wszystkich! Dołączam do Waszego Klubu. Startujemy! Warunki już załatwione, działka kupiona . Zamówiłam też już projekt http://www.boduch.pl/plan.php?planID=116 i mapę do celów projektówych no i czekamu na pozwolenie. Na razie tylko papierologia , papierologia Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.08.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Czy ktoś z Was korzystał bądź zna speca od wentylacji, takiego co to zarówno rozwiąże problem teoretycznie jak i wykona praktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijak9 31.08.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 witaj! Polecam firmę Litwin Chłodnictwo Klimatyzacja. Pracuje tam Pan Wójcik, dużo nam doradził i potem wykonali instalację. Fachowo i przystepne ceny. Pozdrawiam!Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 31.08.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 poszukuje dobrego kafelkarza ktory ladnie wycina wzory i robi to z glowa no i ladnie uklada kafelki pozdrawiam CMyK jak daleko jestes, bo widze ze juz kafelki kladziesz Ja czekam dalej bez skutku, ciekawe co teraz koles wymysli? na tynki i posdzki chcialem powiedziec Jutro koncza dach tynki juz dawno wyschniete za tydzien wylewki w ciagu tygodnia ogrzewanie podlogowe w calym domu bedzie rozlozone. dlatego szukam kafelkarza bo juz powoli trzeba bedzie rozgladac sie za kaflami. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 31.08.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 fijak9 - czy masz jakie namiary na firmę Litwin Chłodnictwo Klimatyzacja. Jeli tak, to bardzo, bardo poproszę o ujawnienie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.08.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam.Jestem na etapie zamawiania wiezby i potrzebuję namiary na dobry i niedrogi tartak w okolicy Redy,będę wdzieczna za informacje. Pozdrawiam polecam tartak w Barlominie - Roman Stenka tel 58 678 1716 A ja krzynke piwa albo łyski za dobrego ciesle od zaraz chyba wszyscy w Irlandii siedza .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 31.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Zochna bardzo dziekuję i jutro będę do nich dzwonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 01.09.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam.Jestem na etapie zamawiania wiezby i potrzebuję namiary na dobry i niedrogi tartak w okolicy Redy,będę wdzieczna za informacje. Pozdrawiam polecam tartak w Barlominie - Roman Stenka tel 58 678 1716 A ja krzynke piwa albo łyski za dobrego ciesle od zaraz chyba wszyscy w Irlandii siedza .. tak tylko teraz trzeba ok 2 miesiace czekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 01.09.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 poszukuje dobrego kafelkarza ktory ladnie wycina wzory i robi to z glowa no i ladnie uklada kafelki pozdrawiam CMyK Pan Andrzej: 604 453 930 Byłem z niego bardzo zadowolony. Jest przede wszystkim myslący. Tylko ciężko u niego z terminami, bo ma jeszcze pracę etatową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 01.09.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 fijak9 - czy masz jakie namiary na firmę Litwin Chłodnictwo Klimatyzacja. Jeli tak, to bardzo, bardo poproszę o ujawnienie. Pozdrawiam, Dzięki. Już znalazłem namiary na niego w Internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts