gosia1719499730 16.11.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam, mam na imię Małgorzata, mój plan to budowa domu w Koleczkowie latem przyszłego roku. Mam działkę i jestem w trakcie wybierania projektu. Poza tym nie wiem nic. Proszę o kontakt osób z okolic, które budowę maja już za soba lub sa w trakcie. Na poczatek interesuje mnie kto tanio i solidnie zrobiłby wykop na działce i fundamenty. Szukam też dobrego geodety. Proszę o jakies wskazówki. Pozdrawiam bezradna Małgosia czesc ja jestem z Koleczkowa - takze witaj na forum i w sasiedztwie Geodeta z Koleczkowa Leszek Andrzejewski 501269130 . A w jakich okolicach masz dzialke ? Dziękuje za odpowied�. Działka jest vis a vis szkoły podstawowej. Gdzie miesci sie twoja działka? I czy już na niej zamieszkujesz czy dopiero planujesz? Witaj - to masz na pizzę bliziutko...Jak pizze???Pizza przeciez w Bojanie, zreszta obrzydliwa. Takiej paskudnej to ja w zyciu nie jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam, mam na imię Małgorzata, mój plan to budowa domu w Koleczkowie latem przyszłego roku. Mam działkę i jestem w trakcie wybierania projektu. Poza tym nie wiem nic. Proszę o kontakt osób z okolic, które budowę maja już za soba lub sa w trakcie. Na poczatek interesuje mnie kto tanio i solidnie zrobiłby wykop na działce i fundamenty. Szukam też dobrego geodety. Proszę o jakies wskazówki. Pozdrawiam bezradna Małgosia czesc ja jestem z Koleczkowa - takze witaj na forum i w sasiedztwie Geodeta z Koleczkowa Leszek Andrzejewski 501269130 . A w jakich okolicach masz dzialke ?Aaaa, babsko sie odezwało. Informuje ze jestem obrazaona na sasiadke Kiedy w koncu zawitasz?Co u Ansi???A u Rmmi?Moze jakies spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.11.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Pytanie do tych którzy już oddali dom (czyli do nielicznych), czy robiliście powykonawcze pomiary instalacji elektrycznej? Mój elektryk chce 200zł a to chyba troche za dużo. I druga sprawa: ile kosztował was powykonawczy pomiar geodezyjny, jezeli go jeszcze nie robiliście to zapytajcie dla mnie waszych geodetów, proszę Ja robiłam 300 zl,a le mam duzo punktów, pomiargeoezyjny ok 500, sprawdzali w nadzorze te pomiary czy sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 16.11.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam. mam nadzieję, że niedługo będę mogła dołączyć do budujących z Trójmiasta i okolic Zakupiłam projekt (gotowy z muratora http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=23&IdKolekcji=). Teraz architekt nanosi zmiany. Mamy już dec. o warunkach zabudowy, decyzję o warunkach przyłączy prądu i wody, mapę do celów projektowych. Czekamy, aż architekt skończy swoją pracę i złoży dokumenty do starostwa. Nasza budowa będzie pod Wejherowem (chcemy ruszyć w marcu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.11.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam, mam na imię Małgorzata, mój plan to budowa domu w Koleczkowie latem przyszłego roku. Mam działkę i jestem w trakcie wybierania projektu. Poza tym nie wiem nic. Proszę o kontakt osób z okolic, które budowę maja już za soba lub sa w trakcie. Na poczatek interesuje mnie kto tanio i solidnie zrobiłby wykop na działce i fundamenty. Szukam też dobrego geodety. Proszę o jakies wskazówki. Pozdrawiam bezradna Małgosia czesc ja jestem z Koleczkowa - takze witaj na forum i w sasiedztwie Geodeta z Koleczkowa Leszek Andrzejewski 501269130 . A w jakich okolicach masz dzialke ? Dziękuje za odpowied�. Działka jest vis a vis szkoły podstawowej. Gdzie miesci sie twoja działka? I czy już na niej zamieszkujesz czy dopiero planujesz? Witaj - to masz na pizzę bliziutko...Jak pizze???Pizza przeciez w Bojanie, zreszta obrzydliwa. Takiej paskudnej to ja w zyciu nie jadłam Nie wiem - nmie jadłem, wiem że w Rumii w Krendensie czy innej komodzie jest dobra i w Wejherowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 16.11.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 witamy po długiej przerwie. Udało nam sie stworzyć w końcu zapis budowy i zapraszamy do oglądania naszego Jupitera z pracowni Domus. http://www.budowa.elson.pl. Pozdrawiamy budujące sie Trójmiasto a w szczególności sąsiadów z Kosakowa i Mostów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emillo 17.11.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Witam serdecznie Właśnie kupiłem działeczkę w okolicach Tczewa. Proszę o kontakt sąsiadów. Zawsze to raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Witamy wszystkich rozpoczynajacych budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 18.11.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Juz mówie , okolice KOlbud , to podłaczenie pieca Jakiś czas temu na forum była polecana frma A-TOM z Lublewa. U nas 2 tygodnie temu zakładali ogrzewanie, rozprowadzali podłączenie wody i kanlizację. Do podłączenia został piec i rozprowadzenie gazu. TEL 691-70-11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 19.11.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Rozpoczeliśmy 10 lipca 2006 roku. Wczoraj było oblewanie z brygadą i zakończenie I etapu budowy. Podaję link gdzie można obejrzeć zdjęcia. http://foto.onet.pl/AC1XbVV+U2FXZVFgCT8EMgw8BjRVeVxqBmYNOgZiWmwBZwNhBX1SZwAgAQ== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Rozpoczeliśmy 10 lipca 2006 roku. Wczoraj było oblewanie z brygadą i zakończenie I etapu budowy. Podaję link gdzie można obejrzeć zdjęcia. http://foto.onet.pl/AC1XbVV+U2FXZVFgCT8EMgw8BjRVeVxqBmYNOgZiWmwBZwNhBX1SZwAgAQ== Super domek, gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ...Co u Ansi???A u Rmmi?Moze jakies spotkanko? gosia@ na Jasieniu bez istotnych zmian. W końcu mamy studnię, ekipę, full desek na podwórku, wytyczony dom, zamówioną stal i czekamy na...Godota. W środę - jak aura nie zmieni się i milion innych powodów nie pojawi się - kopiemy wielki dół. A co Miała być wiosenna, będzie zimowa budowa....jak będzie Do środy paluchy mocno za nas proszę trzymać. Za spotkaniem jestem jak najbardziej za...może w końcu się uda A rrmi o parapetówe już myśli Zochna ujarzmiła wole jajo i ...zamilkła. Ot...budowlana proza życia...Do nastepnego odcinka A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ma byc caly czas ladna pogoda, to na pewno Wam sie uda ta zimowa budowa. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ma byc caly czas ladna pogoda, to na pewno Wam sie uda ta zimowa budowa. Trzymam kciuki Ooo dobra duszo, zeby tak bylo jak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jak sie wprowadza zdjecie do lewego okienka pod inf o mnie? Probuje ale mi nie chce wchodzic, pomozcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jak sie wprowadza zdjecie do lewego okienka pod inf o mnie? Probuje ale mi nie chce wchodzic, pomozcie! Wrzuć na swój album, potem prawy klawisz myszki , "właściwości" i skopiuj adres wstawiając go w profil( w miejsce adresu avataru). Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 A ktory to jest adres avataru? Tu nie wiem gdzie go wpisac bo do tego miejsca ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 A ktory to jest adres avataru? Tu nie wiem gdzie go wpisac bo do tego miejsca ok Wejdź w swój profil i tam na samym dole znajduje sie ramka do wpisania adresu z awatarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Dzieki bardzo, rezultaty widzicie - nasz przyszly domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Dzieki bardzo, rezultaty widzicie - nasz przyszly domek Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts