kodi_gdynia 07.10.2003 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Jaca - witamy wśród żywych. To Ty już mieszkasz ponad tydzień i dopiero teraz nam o tym mówisz. Popraw się chłopie Zachar - co do komina to nie mam pojęcia. Może zbyt słabo związany. Wiatry i te sprawy. Nie mam pojęcia. Co do porty to obawiam, się że nic nie zdziałasz w temacie terminów. Ja czekałem miesiąc. Jaby tego było mało to z jedną ościeżnicą się pomyliłem i oddałem ją i czekam już na nia ponad miesiąc a jest to wc na parterze. Ewusia - Beata żyje, ale w temacie dziecka na razie cisza. Jest już dość nerwowa. Chodzi po schodach i nic. Trzeba czekać. Powiadowmie was o efektach. Pozdrawiam Docent - jak tam na froncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 07.10.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 KODI - sorry, ale wiesz jak to jest - budowa, przeprowadzka, wykanczanie, a ja po dluuuugiej nieobecnosci i do tego na urlopie, wiec wykanczalismy na potege nie majac w glowie sieci i komputerow. Trzymamy kciuki za pocieche! Pozdrawiam wszystkichJaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 07.10.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 jaca- słyszałem ze przy pompie ogrzewanie powinno być niskotemperaturowe czyli np. podłogowe a to nie jest najlepsze w pokojach dziennych, koszty kopania studni na moim terenie plus dodatkowe ocieplenie i itd. powodują ze nie biorę tego pod uwagę. Pewne znaczenie ma też to że jest to dla mnie coś nowego, a nie mam dość czasu na dokładne przestudiowanie wszystkich informacji.Pozostaję przy tradycji tzn. gazie, zwłaszcza że go mam.grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 07.10.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Hmm.........mam wrażenie, że tworzycie strasznie zamkniętą BRAĆ!!! Pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 07.10.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 GROSZEK, czy mozesz rozwinac ta mysl? Nie zalapalem o co chodzi.... GRODY - zawsze sa za i przeciw. W pokojach sa kaloryfery a podlogowka tam gdzie kafle. Jak na razie w domku jest b. cieplo. Zobaczymy jak bedzie w tega zime. PozdrawiamJaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba22 08.10.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 ZACHAR - ościeżnice regulowane Porta System (tak to się chyba nazywa) w kolorze olchy bądź jabłoni są dostępne od ręki (czekasz kilka dni). Sklep w Wejherowie, nr tel 67720 80. Wczoraj dzwonili do mnie, że mają... Pozdrawiam seba22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bolek 08.10.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Heja, Dom Kodiego - godny podziwu. Tylko mazyc o tym, aby nam tez sie tak udalo... Jaca - niewybuch jest jeszcze o tyle lepszy, ze Ci calej okolicy nie przekopia w poszukiwaniu kolejnej np ziemianki czy grobowca... a po wyciagnieciu twojej bomby szukali jeszcze czegos? Kodi - rada dla Twojego syna- odkurzacz wysmienicie wciaga muszki owocowki - sprawdzone w moim domu... Groszek - no wlasnie, dlaczego uwazasz, ze to zamknieta spolecznosc? A ja od wczoraj spowrotem w Anglii - zarabiac na to, aby bylo za co stawiac sciany... pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 08.10.2003 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Bolek - jeszcze raz dzięki za wizytę. Nie przesadzaj z tym domkiem. Totalnie zwykła chata bez żadnych bajerów. Co do muszek to zlikwidowlaiśmy źródło - jest coraz lepiej. Tylko jakieś niedobitki. Pozdrawiam Groszek - no właśnie - myślałem że to wyjaśnisz, ale ... Przecież jesteśmy otwarci na wszystkich, a to że z niektórymi znamy się dłużej to chyba nic złego. Nie pozostaje Ci nic innego niż sie z nami integrować. Przecież nie gryziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 08.10.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Witam wszystkich! Oczywiście, że nie gryziecie! Pozdrawiam AllGroszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 08.10.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 GROSZEK - to czasami tak sie wydaje. Tu jest niestety tak, ze kazdy jest zabiegany, laik i czyta/uczestniczy dobrowolnie. To powoduje, ze albo sie nie zna odpowiedzi, albo sie akurat nie czytalo forum, albo po prostu nie ma czasu na klepanie. Nikt nie ma zlej woli, uwierz. Pobadz z nami dluzej, zpobaczysz, bedzie lepiej. Sam kilka razy mialem wazne dla mnie pytania i zero odzewu. Ale to takie niezobowiazujace community wiec nie bardzo jest jak wprowadzic obowiazek odpowiedzi na post. No i co wazne, ja np. jestem zdania, ze jak sie nie znam to nie doradzam. To oznacza, ze czasami milcze. Pozdrawiam JACA PS> Od jutra bede mial KANALIZE i spuszczal wode! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Max31 08.10.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Gdzie można kupić szybko i korzystnie folie na dach? Buduję się w gd-Osowie! Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 08.10.2003 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Groszek - Jaca ma rację. Ja kocham kobiety, (kurde żeby żona nie usłyszała) i uwielbiam z nimi gadać. Brak odpowiedzi nie jest złą wolą. Prześledź forum - jakie były początki naszej grupy. Ile osób było ile gdzieś przepadło. Bądź cierpliwa. To jest koleś Max31. Ani witam, tylko gdzie folia. Max31 folia można kupić wszędzie, tzn. od ręki. Pytanie jaka:wysokoparoprzepuszcalna, niskoparoprzepuszczlna, dach deskowany, niedwskowany - pozostaje tylko się domyślać. Każda hurtownia ma taki asortyment i nie powinno byc problemu z jej kupnem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 08.10.2003 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Panie i Panowie. Muszę kupić:1. regulator pokojowy do kotła gazowego, ale chcę by miał trochę bajerów w stylu zmiana temp. podczas doby, jakiś czujnik, funkcja weekendowa itp. 2. coś na komin do kominka /rotowent/ Jakie macie doświadczenia. co kupić, gdzie za ile. gadulstwo mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Max31 08.10.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Sorry Kodi, ale strasznie się śpieszyłem i stąd moje grubiaństwo!.I tu mnie zagiołeś, jaka folia? Musze zrobić rozeznanie. hejMax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 08.10.2003 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Maksiu - no to wszystko jasne. Nie mam zwyczaju nikogo negować, ani zwracać uwagi, ale Groszek ma problemy, potem Ty wpadasz jak burza. Sorry również. Zastanów się jaką chcesz folię to poradzimy. Tak na marginesie to popisz coś o sobie i coś więcej niż w wątku "o sobie". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 08.10.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Benicio, Kodi - wielkie dzięki za słowa uznania ( urosłem) - tym bardziej , że wykonane to było w całości moim dziełem ( z pomocą wujka - przy zbrojeniu i szalowaniu). Aż dziw mnie bierze skąd budowlańcy mają cenniki za swoje prace - w kosztorysie od jednego wykonawcy zapłaciłbym 3,5 tys za ten element - a był to raptem tydzień , ale wytężonej pracy. Jaca - gratuluję przeprowadzki i powodzenia w urządzaniu gniazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 08.10.2003 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Docent - jeszcze raz gratuluję. Ja znam te teksty robotników. Wie Pan - paliwo, muszę opłacić robotników do tego zusy, skarbówka. Wie Pan na czysto to ja mam 20% z tego. Pozdrawiam i walcz dalej. Ile mogę trzymać opad śniegu nad naszym pieknym krajem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 08.10.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 DOCENT - 3,5 kafla za tydzien.... Hmmmm niezle, niezle. No to masz teraz niezla fuche - w koncu kazdy niewydany grosiak to grosiak zarobiony, a to juz dwa grosze! Zycze powodzenia!JAca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek111 08.10.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Witam, Jestem nowy na forum i nie za bardzo jeszcze wiem jak się poruszać więc byc moze jest lepsze miejsce na mój post. Bardzo proszę o namiary na sprawdzoną firmę do wykonania kotłowni gazowej, instalacji c.o. i wodno-kanalizacyjnej w domku 150m2 pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 09.10.2003 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witam Max, Marek - witamy na forum. Groszek - ja też (tak jak Kodi) lubie kobiety . Nie bierz do siebie, że coś pozostało bez odpowiedzi. Ja, jak widze pytanie i jestem pewien odpowiedzi, to zawsze odpowiadam. Jesli nie wiem, wciskam morde w kubeł i sie nie wychylam, co by szkód nie narobić. I nie uciekaj stąd przypadkiem. Marek - spróbuj może w firmie TORUS tel. 340 - 93 - 96, właściciel Tomasz Mierzwicki. Gość ma dar tłumaczenia wszystkiego klarownie nawet laikowi. Do tego wie co robi i wybiera rozwiązania odpowiednie dla inwestora, a nie cenowo dla siebie. Jest też producent kotłów o tej samej naziwe (Torus), ale zbieżność nazw przypadkowa. I Twój post trafił bardzo dobrze. Docent - słowa uznania jak najbardziej zasłużone. Nie bądź taki skromniacha. Jaca - gratulacje za przeprowadzke. Ja jeszcze mam jazde bez trzymanki. Jeszcze kilka tygodni ... Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts