drozol 24.03.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam Na początku sie przedstawię. Mam na imię Daniel i razem z żoną i z córeczką mieszkamy w Gdańsku.Od dłuższego czasu marzyliśmy o własnym kawałku ziemi a na niej małym domku z ogródkiem. Niestety były to nasze marzenia - wydawało sie, że nierealne w realizacji, dlatego nie myśleliśmy o zakupie ziemi. Teraz, gdy marzenia przybierają bardziej realne kształty - okazuje sie ze nie mamy gdzie kupić działki.Może ktoś z was słyszał o kimś kto chciałby sprzedać działkę wielkość ok 1000 m2 w okolicach Kolbud, Bąkowa, Bielkówka, Kowal. Pisze tu, bo nie chodzi mi o oferty, które są dostępne w Internecie bądź w biurach nieruchomości (problem zresztą, że ich nie ma). Chodzi mi o takie miejsca, które są obok waszych działek, bądź działek waszych znajomych.A może wiecie o jakichś innych lokalizacjach niż te które podałemBędziemy wdzięczni za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 24.03.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Czy ktoś z Was sam montował bramę garażową uchylną? Czy jest to skomplikowana sprawa? Ja montowałem z ojcem. Sprawa jest bardzo prosta. Nie widzę przeciwwskazań dla kogoś kto potrafi coś niecoś samemu zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCELI1969 24.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam Na początku sie przedstawię. Mam na imię Daniel i razem z żoną i z córeczką mieszkamy w Gdańsku. Od dłuższego czasu marzyliśmy o własnym kawałku ziemi a na niej małym domku z ogródkiem. Niestety były to nasze marzenia - wydawało sie, że nierealne w realizacji, dlatego nie myśleliśmy o zakupie ziemi. Teraz, gdy marzenia przybierają bardziej realne kształty - okazuje sie ze nie mamy gdzie kupić działki. Może ktoś z was słyszał o kimś kto chciałby sprzedać działkę wielkość ok 1000 m2 w okolicach Kolbud, Bąkowa, Bielkówka, Kowal. Pisze tu, bo nie chodzi mi o oferty, które są dostępne w Internecie bądź w biurach nieruchomości (problem zresztą, że ich nie ma). Chodzi mi o takie miejsca, które są obok waszych działek, bądź działek waszych znajomych. A może wiecie o jakichś innych lokalizacjach niż te które podałem Będziemy wdzięczni za wszelkie namiary. sprawdz w kowalach ul. sadowa ostatni dom po prawej stronie. wiem że gość sprzedawał dzałki a miał ich całe multum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 24.03.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam Majcia, czy Wiczlino koło Pucka? Nie, nam jest blizej do Dabrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hchris 24.03.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam. Ja znowu w temacie bloczków. Czy ktoś wypowie się na temat jakości bloczków betonowych od Połomskiego (k/Żukowa). Cenę ma zachęcającą (3.5zł brutto). U konkurencji to samo ale netto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hchris 24.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 witam, mam pytanie czy ktos wie ile moze kosztowac i gdzie zamówic w trojmiescie (gdyni) blaszany kontener do wywozu śmieci z budowy, tzn. gruz itp. pozdrawiam. Ja też będę wdzięczny za jakieś konkretne namiary. Tanio i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 24.03.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam Wakmen, a jak tam Twoja kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 25.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Polomskiego raczej ludzie chwala.wlasnie w piatek wujek zamowil dla mnie jakies 1000 szuk po 3.5 brutto z transportem.Ale jak bedzie z terminowoscia i jakoscia to sie zobaczy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamus78 25.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam wszystkich budujacych tej wiosny czy buduje ktos z pustakow karamzytowych ,jezeli tak to prosze jakies info na temat tego materiału --- słyszałem ze jest cieplejszy od gazobetonu ale czy to prawda ??????????? za wszelkie info. z gory wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 25.03.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam. Ja znowu w temacie bloczków. Czy ktoś wypowie się na temat jakości bloczków betonowych od Połomskiego (k/Żukowa). Cenę ma zachęcającą (3.5zł brutto). U konkurencji to samo ale netto. Pozdrawiam tydzien temu dostałem dostawe od niego. Ja to sie nie znam ale murarze mówili że bardzo dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 25.03.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam. Ja znowu w temacie bloczków. Czy ktoś wypowie się na temat jakości bloczków betonowych od Połomskiego (k/Żukowa). Cenę ma zachęcającą (3.5zł brutto). U konkurencji to samo ale netto. Pozdrawiam Mój dom stoi na bloczkach od p.Połomskiego (od maja 2006, więc nie jest źle ). Firma, która stawiała mi dom chwaliła sobie ich jakość. Ja niestety mogę tylko powtórzyć to co mi powiedzieli . Jeśli chodzi o współpracę z p.Połomskim to: - nie miałam żadnych problemów z dokumentami do tych bloczków i fakturą; - ja miałam bloczki z transportem na budowę; - uwzględniają gwarancję na bloczki, które popękają w czasie transportu i bez najmniejszego problemu - na telefon - dowożą potrzebną ilość. Słowem mówiąc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 25.03.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam. Ja znowu w temacie bloczków. Czy ktoś wypowie się na temat jakości bloczków betonowych od Połomskiego (k/Żukowa). Cenę ma zachęcającą (3.5zł brutto). U konkurencji to samo ale netto. Pozdrawiam Sprawdz w Ol-transie na Pogorzu. Ceny mieli dobre w lutym br. Telefon podam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 25.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ja się nastawiam na dom z bali i już teraz nurtuje mnie jedno pytanie z gatunku logistycznych: jak 24 tonowe ciężarówki wjadą na moją działkę skoro droga dojazdowa do niej nie jest zbyt szeroka a mało tego momentami droga styka z lasem.Heh miał ktoś taką zagwostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 26.03.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Oltrans ma cene 4 zlote,ale w z\eszlym tygodniu nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hchris 26.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Oltrans ma cene 4 zlote,ale w z\eszlym tygodniu nie mieli. Witaj. Dzięki za zainteresowanie i odpowiedzi w temacie bloczków. Dziś dzwoniłem do OL-Trans, cena bloczka 4,2 zł brutto i trzeba czekać. SZALEŃSTWO. Ciekawe na jakim poziomie to się zatrzyma.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 26.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Oltrans ma cene 4 zlote,ale w z\eszlym tygodniu nie mieli. Lo matko ja jeszcze w lutym placilam 3,20 brutto. Szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 26.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Oltrans ma cene 4 zlote,ale w z\eszlym tygodniu nie mieli. Witaj. Dzięki za zainteresowanie i odpowiedzi w temacie bloczków. Dziś dzwoniłem do OL-Trans, cena bloczka 4,2 zł brutto i trzeba czekać. SZALEŃSTWO. Ciekawe na jakim poziomie to się zatrzyma.??? slyszalem o cenie 5,60 brutto a za gazobeton kolega w elblagu placil 10,30 brutto!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 26.03.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam wszystkich budujacych > zaczynam z budowę w kwietniu w Straszynie czy ma ktos namiary na gazobeton jeszcze w rozsadnej cenie bo jestem na etapie czekania na pozwolenie na budowe ale materiał juz gromadze bo ceny rosna jak grzyby po deszczy ..... ZA NAMIRY WIELKIE DZIEKI moge potwierdzic bo wczoraj brałem ze bloczki mozna kupic jescze za 3.50 brutto z dostawa od pana Połomskiego Zapytaj p. Połomskiego o ceny innych materiałów. W zeszłym roku praktycznie wszystkie materiały brałem od niego i ceny byly baaaaardzo kokurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 26.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam wszystkich budujacych > zaczynam z budowę w kwietniu w Straszynie czy ma ktos namiary na gazobeton jeszcze w rozsadnej cenie bo jestem na etapie czekania na pozwolenie na budowe ale materiał juz gromadze bo ceny rosna jak grzyby po deszczy ..... ZA NAMIRY WIELKIE DZIEKI moge potwierdzic bo wczoraj brałem ze bloczki mozna kupic jescze za 3.50 brutto z dostawa od pana Połomskiego Zapytaj p. Połomskiego o ceny innych materiałów. W zeszłym roku praktycznie wszystkie materiały brałem od niego i ceny byly baaaaardzo kokurencyjne. gazobeton niestety mial teraz drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 26.03.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 powiedzice po ile kupowaliscie: zwir do murowaniazwir do zasypu fundamentow ???? Szukam tez miejsca gdzie tanio mógłbym kupić ziemie do wyrownania dzialki, po ile stoi jedna fura?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts