Wakmen 06.10.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witam Dajcie prosze namiary na dobra firme budowlaną. Planujemy start z budowa w przyszlym roku . Budowa w Gdyni -Wiczlino. Z gory dzieki. Pozdr Maja Z Twoich okolic mogę polecić Marka Pstrągowskiego do prac ziemnych. Solidny, szybki i z bardzo dobrym sprzętem (Catapilar). Tel.: 602060299, 6249520. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 06.10.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Pilnie potrzebuję takie kotwy do połączenie ścian konstrukcyjnych z działowymi. Gdzie można to kupić w Trójmieście? W Metalzbycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinR 06.10.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witam forumowiczów,Pamietam jeden z tematów poruszanych w naszej grupie to wykonanie przyłaczy wod-kan. i konkluzja iż wykonawcy podzielili się strefami i działają tylko w danej miejscowości/okolicach.Czy w zawiązku z tym polecacie kogoś do takich prac w Kielnie? Jakich mozna spodziewać się kosztów za 50m przyłącza wody i kanalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 06.10.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Wakmen znaczy się że zaczynasz ściany przyziemiatakie łączniki dostałem razem z bloczkami ytonga więc na pewno możesz się o nie zwrócić do dostawcy silki to w końcu ta sama firma - xella,powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.10.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Pilnie potrzebuję takie kotwy do połączenie ścian konstrukcyjnych z działowymi. Gdzie można to kupić w Trójmieście? Wczoraj odwiedziłem 4 sklepy budowlane i ... "co to jest?" padało pytanie. http://www.habe.pl/img/lp30.jpg http://www.habe.pl/img/zigzag.jpg Gdynia-Pogórze, tuz przy skrzyżowaniu drogi na Pierwoszyno z drogą na Suchy Dwór, a także 300 metrów za wspomnianą krzyżówką, w Hurtowni Budowlanej przy drodze na Pierwoszyno. Zdaje sie że mają kotwy również w A&Z Koleczkowo, tel: 676-2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chyciu 06.10.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Wakmen a kiedy uaktualnisz mapkę? Mnie możesz umiecić nieco ponad Klimasem (jakie 2-3 cm:)) ) w Kosakowie Pogórzu po lewej stronie od drogi do Kosakowa i Pierwoszyna. Gierga smutna wiadomoć o tym kotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 06.10.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Apropos kotów. Czy ktoś z Was ma doświadczenia z kotami i rybkami w oczku wodnym ? Realne zagrożenie dla tych drugich ? Sąsiedzi zapowiedzieli, że wprowadzą się z trzema kotami i zastanawiam się, czy nie zacząć szkolić psa, żeby je gonił z naszej posesji i chronił nasze rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 06.10.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Pilnie potrzebuję takie kotwy do połączenie ścian konstrukcyjnych z działowymi. Gdzie można to kupić w Trójmieście? Wczoraj odwiedziłem 4 sklepy budowlane i ... "co to jest?" padało pytanie. Dla wszystkich szukających takiego patentu - Izobud Gdańsk Osowa tel. 552 552 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 06.10.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Wakmen ja też dołączam się do prośby o zamieszczenie mojej chatki na Mapie. Będę miał domek w Chłapowie koło Władysławowa. Jak to można zrobić lub kto to może zrobić? Mój poprzedni profil: DarekN7 - ale ta siódemka głupio wyglądała, zaczeła mi się kojarzyć z cyborgiem więc ją skasowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 06.10.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Dzięki MarcinU.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.10.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Pilnie potrzebuję takie kotwy do połączenie ścian konstrukcyjnych z działowymi. Gdzie można to kupić w Trójmieście? Wczoraj odwiedziłem 4 sklepy budowlane i ... "co to jest?" padało pytanie. http://www.habe.pl/img/lp30.jpg http://www.habe.pl/img/zigzag.jpg Zdaje sie że mają kotwy również w A&Z Koleczkowo, tel: 676-2010 To właśnie najpierw do nich pojechałem i co ... nie mają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.10.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Wakmen a kiedy uaktualnisz mapkę? Mnie możesz umie�cić nieco ponad Klimasem (jakie� 2-3 cm:)) ) w Kosakowie Pogórzu po lewej stronie od drogi do Kosakowa i Pierwoszyna.... Dzisiaj. Mam zgrane na płycie i chyba wieczorem jak w pracy będę miał troszeczkę luzu to wżucę na serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.10.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Wakmen ja też dołączam się do prośby o zamieszczenie mojej chatki na Mapie. Będę miał domek w Chłapowie koło Władysławowa. Jak to można zrobić lub kto to może zrobić? Mój poprzedni profil: DarekN7 - ale ta siódemka głupio wyglądała, zaczeła mi się kojarzyć z cyborgiem więc ją skasowałem Wszelkie propozucje do mapki proszę wpisywać w wątku Mapkę Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice. Prawie zawsze jak jestem w pracy to z tego wątku spisuję Wasze uwagi i gdy w domku mam z godzinkę wolnego od wszystkiego i wszystkich (a zdarza się to coraz rzadziej) to przerabiam mapkę i na serwer (ale znowu w pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.10.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Dzięki za namiary na kotwy. Będę sprawdzał miejsca przez Was podane i jeszcze inne. W sumie to mam już 2 warstwy silikatów w naszym wymażonym Orzeszku i czas je wpakować w spoiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 06.10.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Dzięki za namiary na kotwy. Będę sprawdzał miejsca przez Was podane i jeszcze inne. W sumie to mam już 2 warstwy silikatów w naszym wymażonym Orzeszku i czas je wpakować w spoiny. Izobud ma to w ciągłej sprzedaży. Kupowałem tydzień temu i mieli jeszcze 1700 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.10.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Dzięki za namiary na kotwy. Będę sprawdzał miejsca przez Was podane i jeszcze inne. W sumie to mam już 2 warstwy silikatów w naszym wymażonym Orzeszku i czas je wpakować w spoiny. Izobud ma to w ciągłej sprzedaży. Kupowałem tydzień temu i mieli jeszcze 1700 szt. Serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witam Dajcie prosze namiary na dobra firme budowlaną. Planujemy start z budowa w przyszlym roku . Budowa w Gdyni -Wiczlino. Z gory dzieki. Pozdr Maja Tadeusz Maszota tel. 608 833 822, chyba własnie coś buduje w rejonie Wiczlina, to bedzie mozna zobaczyć jak mu wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Czy ktoś kupował styropian produkcji firmy Promax z Pakościa? Mają punkt sprzedaży w Chwaszczynie (takie foliowe szklarnie przy głównej drodze z Gdyni do Chwaszczyna). Ceny mają bardzo niskie, rzekłbym za niskie dlatego tez pytam czy ktoś moze kupował od nich i może coś powiedzieć o jakości tego styropianu http:// http://www.promax.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.10.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Gierga - cóz za emblemacik . Nie poznałem. musiałam w końcu przywdziać z sukni swetr i dźiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.10.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Apropos kotów. Czy ktoś z Was ma doświadczenia z kotami i rybkami w oczku wodnym ? Realne zagrożenie dla tych drugich ? Sąsiedzi zapowiedzieli, że wprowadzą się z trzema kotami i zastanawiam się, czy nie zacząć szkolić psa, żeby je gonił z naszej posesji i chronił nasze rybki Rispetto.....moja znajoma ma oczko wodne i niestety obce koty wyjadają jej rybki ...o dziwo własny tego nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts