mirek_gdynia 28.11.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Markus Juz za pozno na wycof. Pozwolenie na budowe w trakcie, wszystko gotowe aby zaczac. Zyczcie mi jedynie powodzenia. Jak zaczne niwelowac teren to zaprosze na "stok" Jak juz "wezmą Cię diabli" to go opchnij Małyszowi na plac pod treningi Życzę powodzenia z całego serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 28.11.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Dlategoproszę Was o namiary na ekipę, która szybko, fachowo i niedrogo będzie chcaiła taki zakres prac wykonać. Miejsce: Tuchom, Zakres prac: więźba, dachówka oraz drobna murarka powyżej ścianki kolankowej. HELP! Witam, Jako dekarzy polecam tych, ktorzy robili dach u mnie. Jest ich dwoch, mlodzi, komunikatywni, solidni, slowni, b. dobrze wykonali dach. Jaroslaw Stepinski tel 0608706953 Co do ciesli to mam namiary podane przez Barti z naszej grupy: Laskowski 0607377934. Ewentualnie ekipe, ktora robila wiezbe u mnie: Janusz Baranowski tel. 0503473009, 6768464 (generalnie zrobili dobrze, choc zle reagowali na uwagi nt poprawek, po dyskusji poprawili) Pozdrowienia Markus dzięki za info. Posatwiłem moim budowlancom ultimatum. Jeżeli będzie jeszcze jedno ale, to skorzystam z twoich namiarów. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 28.11.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Dlategoproszę Was o namiary na ekipę, która szybko, fachowo i niedrogo będzie chcaiła taki zakres prac wykonać. Miejsce: Tuchom, Zakres prac: więźba, dachówka oraz drobna murarka powyżej ścianki kolankowej. HELP! ... Co do ciesli to mam namiary podane przez Barti z naszej grupy: Laskowski 0607377934 (tutaj nie dzwońcie). Wyżej zaznaczyłem na czerwono pewnego goscia, który fachowcem jest dobrym ale w obejściu jest totalnym chamem. Kontakt z nim tylko na własną odpowiedzialność. Jeżeli chodzi fachowców od dachów to polecam: Waldemar Kujawski - super cieśla ale może nie mieć czasu tel. 609-80-99-05 Kolejny numer 691-922-226 to namiar na moich dekarzy (kładli dachówkę, zakładali rynny, robili obróbki) - nie pamietam tylko jak się nazywa szef. Sa naprawdę dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 28.11.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Dlategoproszę Was o namiary na ekipę, która szybko, fachowo i niedrogo będzie chcaiła taki zakres prac wykonać. Miejsce: Tuchom, Zakres prac: więźba, dachówka oraz drobna murarka powyżej ścianki kolankowej. HELP! Witam, Jako dekarzy polecam tych, ktorzy robili dach u mnie. Jest ich dwoch, mlodzi, komunikatywni, solidni, slowni, b. dobrze wykonali dach. Jaroslaw Stepinski tel 0608706953 Co do ciesli to mam namiary podane przez Barti z naszej grupy: Laskowski 0607377934. Ewentualnie ekipe, ktora robila wiezbe u mnie: Janusz Baranowski tel. 0503473009, 6768464 (generalnie zrobili dobrze, choc zle reagowali na uwagi nt poprawek, po dyskusji poprawili) Pozdrowienia Markus dzięki za info. Posatwiłem moim budowlancom ultimatum. Jeżeli będzie jeszcze jedno ale, to skorzystam z twoich namiarów. Dzięki. Teraz widać kto jest prymusem na forum. Markus - dziękujemy że jesteś Rafalg - podziękowania należą sie Paginowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.11.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 CZY NASZA GRUPA TRADYCYJNIE OD PIĄTKU DO NIEDZIELI ZAPADA W STAN HIBERNACJI ??? Nie hibernacji tylko... Andrzejki były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 29.11.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Dlategoproszę Was o namiary na ekipę, która szybko, fachowo i niedrogo będzie chcaiła taki zakres prac wykonać. Miejsce: Tuchom, Zakres prac: więźba, dachówka oraz drobna murarka powyżej ścianki kolankowej. HELP! Witam, Jako dekarzy polecam tych, ktorzy robili dach u mnie. Jest ich dwoch, mlodzi, komunikatywni, solidni, slowni, b. dobrze wykonali dach. Jaroslaw Stepinski tel 0608706953 Co do ciesli to mam namiary podane przez Barti z naszej grupy: Laskowski 0607377934. Ewentualnie ekipe, ktora robila wiezbe u mnie: Janusz Baranowski tel. 0503473009, 6768464 (generalnie zrobili dobrze, choc zle reagowali na uwagi nt poprawek, po dyskusji poprawili) Pozdrowienia Pagin - oczywiście dziękuję. Markus dzięki za info. Posatwiłem moim budowlancom ultimatum. Jeżeli będzie jeszcze jedno ale, to skorzystam z twoich namiarów. Dzięki. Teraz widać kto jest prymusem na forum. Markus - dziękujemy że jesteś Rafalg - podziękowania należą sie Paginowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.11.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 DZIĘKUJE, DZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 29.11.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 CZY NASZA GRUPA TRADYCYJNIE OD PIĄTKU DO NIEDZIELI ZAPADA W STAN HIBERNACJI ??? na to wygląda . Andrzejki były i kaca trzeba leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 29.11.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Cholerka, czy stok, to samo co skarpa???Bo dom ma stac na stoku Chyba nie. Ja caly czas uwazalem, ze bede budowal na skarpie ale z tego co widze na forum to bede budowal na stoku. Podane wczesniej wymiary to pikus w porownaniu do mojej dzialki. Ja jednak widze w niej wiele urokow, jak w gorach. Jak juz wczesniej pisalem zapraszam do tematu "chyba czas zaczac" w klubie budujacych. Zobaczycie w co sie bede musial wbic, zeby zbudowac dom. co za skarpisko, moja to rzeczywiście skarpinka w porównaniu do tego. Ale za to jaki piękny widok. Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 29.11.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 POSIADACZE ŚCIAŃ DWUWARSTWOWYCH ŁĄCZCIE SIĘ! Mam do Was pytanie - jak mocowaliście rury spustowe rynien. Przecież docieplenia to one się nie mogą trzymać! Jest jakiś patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 29.11.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 MarcinU- dobre pytanie. Za chwilę też mnie to czeka. A co na to twój wykonawca ? Czy sam będziesz to robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Oferta specjalna na licytacji Fotel wraz z podnóżkiem od firmy Yanomebel,z zestawu Aplauz Wymiary 73x99x86 cmSiedzisko: pianka wysokosprężysta HRUwaga: możliwe inne koloryCena minimalna zestawu: 300 złCena katalogowa: 563 zł + 205 zł podnóżekZapraszamy na strone producenta http://www.yanomebel.plW razie pytań proszę o kontakt na e-mail: [email protected] zapraszamy na licytacjehttp://www.dlanikoli.prv.pl http://212.244.189.200/nikola/fotel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 29.11.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 POSIADACZE ŚCIAŃ DWUWARSTWOWYCH ŁĄCZCIE SIĘ! Mam do Was pytanie - jak mocowaliście rury spustowe rynien. Przecież docieplenia to one się nie mogą trzymać! Jest jakiś patent? U mnie rynny przykręcone są do pustaka długimi kołkami i obłożone styropianem. Problem tylko w tym że najdłuższe kołki występują tylko do styropianu grubości 12 cm. Jeżeli ktoś ma więcej niż 12 cm ocieplenia to współczuję. Nie ma podobno takich kołków do rynien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 29.11.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 POSIADACZE ŚCIAŃ DWUWARSTWOWYCH ŁĄCZCIE SIĘ! Mam do Was pytanie - jak mocowaliście rury spustowe rynien. Przecież docieplenia to one się nie mogą trzymać! Jest jakiś patent? U mnie rynny przykręcone są do pustaka długimi kołkami i obłożone styropianem. Problem tylko w tym że najdłuższe kołki występują tylko do styropianu grubości 12 cm. Jeżeli ktoś ma więcej niż 12 cm ocieplenia to współczuję. Nie ma podobno takich kołków do rynien. Hmm ... Jesteś w stanie to jakoś narysować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 29.11.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 POSIADACZE ŚCIAŃ DWUWARSTWOWYCH ŁĄCZCIE SIĘ! Mam do Was pytanie - jak mocowaliście rury spustowe rynien. Przecież docieplenia to one się nie mogą trzymać! Jest jakiś patent? U mnie rynny przykręcone są do pustaka długimi kołkami i obłożone styropianem. Problem tylko w tym że najdłuższe kołki występują tylko do styropianu grubości 12 cm. Jeżeli ktoś ma więcej niż 12 cm ocieplenia to współczuję. Nie ma podobno takich kołków do rynien. Hmm ... Jesteś w stanie to jakoś narysować? Najlepiej przyjedź i zobacz. Sprawdź też u producenta rynien. Powinien mieć takie zabawki w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 30.11.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Witam! Kto w andrzejki nie tańczył niech żałuje ... no chyba, że robił coś lepszego. Mając mur jednowarstwowy nie ma kłopotu z rynnami czy np. montażem okien . Oczywiście, że zapraszam bliskich sąsiadów do odwiedzenia mojej posiadłości Obecnie jestem na etapie oczekiwania na odkurzacz centralny - kolejna nowoczesność, ciekawe jak sprawdzi się w praktyce.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 30.11.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Bardzo prosze o pomoc!!!!!!! Poszukuje solidnej brygady która w Gyni Orłowie zrobi przyłącze wodno-kanalizacyjne z otworzeniem drogi z kostki brukowej . Bardzo proszę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 30.11.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 U mnie rynny przykręcone są do pustaka długimi kołkami i obłożone styropianem. Problem tylko w tym że najdłuższe kołki występują tylko do styropianu grubości 12 cm. Jeżeli ktoś ma więcej niż 12 cm ocieplenia to współczuję. Nie ma podobno takich kołków do rynien.Najlepiej przyjedź i zobacz. Sprawdź też u producenta rynien. Powinien mieć takie zabawki w swojej ofercie. Znalazłem takie "dyble" u producentów Galeco i Scala Plastics. Mają max 22 cm długości i powinny wystarczyć do 15 cm ocieplenia. Dam znać jak mi się uda je zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.11.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 ZACHAR - podziel sie informacją jaką jednostkę centralna nabyłeś, u kogo i za ile??? Możesz puścić info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 30.11.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Witam!!!! Dwie wiadomości pierwsza dobra druga zła. Pierwsza-gmina przysłała mi wiadomość że nadano nazwę mojej ulicy Mój nowy adres BOROWIKOWA 2 Druga -Sąsiad wstawił okna za 9000 zł , prace ukończono późno wieczorem a rano już ich nie było , ktoś je w nocy podprowadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts