gsms 02.01.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Mam działkę , czy ktoś tam zaczyna/kończy /planuje budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 03.01.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Mam działkę , czy ktoś tam zaczyna/kończy /planuje budowę ? Witaj qsms, Jakies szczegoly? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 03.01.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Mam działkę , czy ktoś tam zaczyna/kończy /planuje budowę ? Witaj qsms, Jakies szczegoly? Pozdrowienia Jeden szczegol juz znalazlem - Kiełpino Górne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.01.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Mam działkę , czy ktoś tam zaczyna/kończy /planuje budowę ? Witaj qsms, Jakies szczegoly? PozdrowieniaHej, w Kiełpinie, chyba nikt?My zaczynamy z Zocha w Koleczkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 03.01.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Hej hej! Kielpino to najblizej mnie! Nareszcie ktos z Gdanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 03.01.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Grupa Lubuska pozdrawia sąsiadów . Byliśmy u was na sylwestra (tj. w Gdyni). Mieliście ekstra ognie . Zabawa była super. Dzięki. Funia ognie były extra ...jak co roku...również je oglądałam z Kamiennej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witam wszystich w Nowym Roku. Mam prośbę.Czy macie jakies dobre dojście lub możecie polecić dobrą HURTOWNIĘ ARTYKUŁÓW GRZEWCZYCH I SANITARNYCHPowoli przymierzam sie do zakupu pieca gazowego z zasobnikiem, tak sobie myślę, że jak kupiłbym w tej samej firmie także grzejniki, umywalki, kabinę prysznicową, baterie i inne ustrojstwa to może udałoby się wynegocjować dosyć dobry rabat na wszystko. I jeszcze jedno.Czy możecie polecić kogoś od montażu sufitów podwieszanych i płyt kartonowo-gipsowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 04.01.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witam wszystich w Nowym Roku. Mam prośbę. Czy macie jakies dobre dojście lub możecie polecić dobrą HURTOWNIĘ ARTYKUŁÓW GRZEWCZYCH I SANITARNYCH Powoli przymierzam sie do zakupu pieca gazowego z zasobnikiem, tak sobie myślę, że jak kupiłbym w tej samej firmie także grzejniki, umywalki, kabinę prysznicową, baterie i inne ustrojstwa to może udałoby się wynegocjować dosyć dobry rabat na wszystko. I jeszcze jedno. Czy możecie polecić kogoś od montażu sufitów podwieszanych i płyt kartonowo-gipsowych? Mam dla Ciebie super kontakt. Ja kupowałem piec gazowy i armaturę z montażem w firmie ATOM z Lublewa. Ta sama firma wykonywała u mnie wodę, kanalizę i ogrzewanie. Ceny naprawdę super, a obsługa miła i fachowa. Rozmawiaj tylko z panią Anią tel. 691-70-11, 0-600 260-820 Najlepiej powołaj sie na Bartka z Banina, powiedz że jesteś moim kolegą ..... Naprawdę polecam kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 05.01.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Kinga dla ciebie spóźnione co prawda tak się uwinęliście i Adamski , zyczenia wszelkiej pomyslności na nowym ! a wszystkim w Nowym Roku miłego pokonywania przeszkód , pozytywnego patrzenia w przyszłość, niezapomnianych przeżyć, zaskakujących zdarzeń i prawdziwych przyjaciół. Gierga no proszę to razem sylwestra spędziłysmy/liśmy bo moi chłopcy tez byli na Kamiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chyciu 05.01.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Tomi-3 miasto Ja kupowałem grzejniki i piec w Mesanie w Wejherowie.Kupowałem za porednictwem "mojego" hydraulika i miałem całkiem niezły rabat - około 20%. Mesan jest przy głównej drodze - jadšc od Gdyni tuż przed salonem Fiata w Wejherowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Chyciu - Dzięki, a masz kogoś dobrego od wykończeniówki (kafelki, płyty KG)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 05.01.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Gierga no proszę to razem sylwestra spędziłysmy/liśmy bo moi chłopcy tez byli na Kamiennej Ale ten świat mały Ja stałam pod krzyżem w sumie tam było najbezpieczniej, bo jakiś palant wystrzeliwał ognie ludziom na głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 05.01.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Jako, że zima w tym roku "jesienna", to postanowiłem się ogrodzić. Pojawił się prozaiczny problem - skrzynka na listy umieszczona w słupku ogrodzenia. Znacie jakieś sklepy, gdzie można kupić jakąś ciekawą i niedrogą ? Objeździłem markety, ale żadna mi się nie podoba, a jak już jest "do zaakceptowania", to kosztuje kosmiczne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.01.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Jako, że zima w tym roku "jesienna", to postanowiłem się ogrodzić. Pojawił się prozaiczny problem - skrzynka na listy umieszczona w słupku ogrodzenia. Znacie jakieś sklepy, gdzie można kupić jakąś ciekawą i niedrogą ? Objeździłem markety, ale żadna mi się nie podoba, a jak już jest "do zaakceptowania", to kosztuje kosmiczne pieniądze A, czym sie ogradzasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 05.01.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A, czym sie ogradzasz?? Płotem Z trzech stron już mam. Teraz została część reprezentacyjna (czytaj: przód). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 05.01.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Jako, że zima w tym roku "jesienna", to postanowiłem się ogrodzić. Pojawił się prozaiczny problem - skrzynka na listy umieszczona w słupku ogrodzenia. Znacie jakieś sklepy, gdzie można kupić jakąś ciekawą i niedrogą ? Objeździłem markety, ale żadna mi się nie podoba, a jak już jest "do zaakceptowania", to kosztuje kosmiczne pieniądze a może warto zajrzeć na Allegro ?? moja znajoma kupiła stamtąd bajeczną i niepowtarzalną skrzynkę na listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 05.01.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Tomi_3miasto pisałam ci o takim człowieku do wykończeniówki e-maila, ale może nie dotarł. To gościu z Gdyni, dosyć tani i bardzo solidny, a do tego wszystkiego nie pali i nie pije, więc roboty nie przedłuża. My jesteśmy z niego bardzo zadowoleni i wielu naszych znajomych również. Jak masz ochotę i jesteś zainteresowany skontaktuj się na mój e-maill a podam ci jego numer telefonu. Jakoś się dogadacie. Pozdrawiam i życzę miłych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 05.01.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Tomi_3miasto pisałam ci o takim człowieku do wykończeniówki e-maila, ale może nie dotarł. To gościu z Gdyni, dosyć tani i bardzo solidny, a do tego wszystkiego nie pali i nie pije, więc roboty nie przedłuża. My jesteśmy z niego bardzo zadowoleni i wielu naszych znajomych również. Jak masz ochotę i jesteś zainteresowany skontaktuj się na mój e-maill a podam ci jego numer telefonu. Jakoś się dogadacie. Pozdrawiam i życzę miłych zakupów Iwona, nie wstydz sie i podaj namiar na forum Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puzon 05.01.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Witam wszystich w Nowym Roku. Mam prośbę. Czy macie jakies dobre dojście lub możecie polecić dobrą HURTOWNIĘ ARTYKUŁÓW GRZEWCZYCH I SANITARNYCH Powoli przymierzam sie do zakupu pieca gazowego z zasobnikiem, tak sobie myślę, że jak kupiłbym w tej samej firmie także grzejniki, umywalki, kabinę prysznicową, baterie i inne ustrojstwa to może udałoby się wynegocjować dosyć dobry rabat na wszystko. I jeszcze jedno. Czy możecie polecić kogoś od montażu sufitów podwieszanych i płyt kartonowo-gipsowych? Mam dla Ciebie super kontakt. Ja kupowałem piec gazowy i armaturę z montażem w firmie ATOM z Lublewa. Ta sama firma wykonywała u mnie wodę, kanalizę i ogrzewanie. Ceny naprawdę super, a obsługa miła i fachowa. Rozmawiaj tylko z panią Anią tel. 691-70-11, 0-600 260-820 Najlepiej powołaj sie na Bartka z Banina, powiedz że jesteś moim kolegą ..... Naprawdę polecam kontakt. W dziedzinie ogrzewania polecam mojego kolege jest przedstawicielem firmy sprzedajacej kotly co. Ja od niego tez kupowalem i to dwa kotly (jeden bedzie chodzil w automacie-olejowy, drugi na paliwa stale). Bardzo negocjowalny bo jest pracownikiem producenta a nie posrednika: Maciek Peranowski tel. 691 380 619 Powolujcie sie na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.01.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Nie do końca się zgadzam z opiniami że instalator da wam duże rabaty. Niejednokrotnie kupowałem taniej sam niz poprzez wykonawcę chwalącego się super rabatami. Szukać, szukać i jeszcze raz szukać.Osobiście proponuję wizytę w Raab Karcher, Gdynia, ul: Północna. Przy bramie wjazdowej do nich jest zresztą druga firma z kotłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts