Alunek 09.04.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Moje gratulacje z okazji narodzin syna Wakmen. Pamiętam , jakie to wspaniałe uczucie, kiedy w rodzinie pojawia się mały człowieczek. Mam 7 letniego Piotrusia i roczną Julkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.04.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 GRATULACJE WAKMEN! Spóźnione ale szczere. A byłeś przy...? Bo ja tak-wspaniałe uczucie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 10.04.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Gratulacje dla Wakmena I pytanie do wszystkich: czy wiecie może skąd można zdobyć podkłady kolejowe? Chodzi oczywiście o te dębowe. Przydałyby mi się w ogródku, który wreszcie zaczyna przypominać ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 10.04.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 ...narodziny syna... Wakmen albo coś przegapiłam, albo się nie chwaliłeś... Gratulacje i pozdrowienia dla Żony Chyba jednak nie chwalił się... Wakmen GRATULACJE! Pozdrów Żonkę A może jednak tak troszeczkę, pocichu: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=602378#602378 Wakmen - najserdeczniejsze gratulacje i dużo radości z pociechy. Pozdrowienia dla mamy i maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 11.04.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 UWAGA!!!Chcialbym wszystkich ostrzec przed sklepem CHEMIA w Gdańsku przy ul. Grunwaldzkiej 363. Są to oszusci i naciagacze.Jak beda zainteresowani moja historia i znajde wolna chwile to opisze co mi lezy na watrobie! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.04.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Witaj,napisz koniecznie co się stało. Ostrożności nigdy za wiele.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARJO 11.04.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Witam,Czy ktoś z Was wykonywał podpitkę z PCV, jakiego producenta zastosowaliście rozwiązanie?, gdzie kupowaliście ? PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.04.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Kores napisz koniecznie o co chodzi. Sama kupuję u nich i jak dotąd nie narzekam, ale warto wiedzieć co może człowieka spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 11.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Cześć, Pytania, pytania, pytania...1) Kto kupował ostatnio drewno konstrukcyjne, gdzie i za ile?2) deski podłogowe, boazeria, gdzie i za ile? 3) czy to prawda, że panele podłogowe są bardzo akustyczne - jakie macie doświadczenie? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 11.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Szukam hurtowni budowlanej z płytami karton-gips, czy ktoś może cos polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 11.04.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Pytasz - masz. Panele podłogowe - akustyka to rzecz względna, zależy w czym chodzisz. Ja chodzę w "papuciach" i ani mru-mru Płyty G-K - prowadzi je praktycznie każda hurtownia budowlana, zero problemu ze znalezieniem dostawcy. Pozostaje tylko kwestia ceny. Ja swoje barłemz WKT Polska, Gdynia, Łużycka. CHEMIA-Gdańsk - ten lokal zawsze sprawiał wrażenie jakby prowadziło go kilku gości spod budki z piwem. P.S. Rozpoczałem codzienne mozolne przewożenie rupieci do domu. Rany, skąd ja tyle tego szmelcu nazbierałem. Za dwa weekendy będę w Bojanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 11.04.2005 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Walkmen - to niech i ja Ci gratuluję. Powiem Ci tylko jedno - chwytaj chwilę, bo wszystko szybko pędzi do przodu i juz sie nie powtórzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 11.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 [/b]drewno konstrukcyjne -tartak chwalony na forum to Robakowo za Luzinem. Tez mam z tamtego miejsca i bardzo jestem zadowolony. Polecam robic impregnacje na budowie. Wlasciciel nie ukrywa, ze tylko wrzuca na 10min. do wanny i to cala impregnacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 11.04.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Sorry za to smieszne pogrubienie. Cos mi sie pokrecilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 11.04.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Amys drewno konstrukcyjne kupowaliśmy w Complexie we Wrzeszczu. Co dziwne - cena za impregnowane ciśnieniowo była minimalnie wyższa niż w większości kaszubskich tartaków, a jakość super, obsługa też. Tyle, że to było prawie rok temu - nie jestem pewna jak teraz ceny wyglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 11.04.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Amys drewno konstrukcyjne kupowaliśmy w Complexie we Wrzeszczu. Co dziwne - cena za impregnowane ciśnieniowo była minimalnie wyższa niż w większości kaszubskich tartaków, a jakość super, obsługa też. Tyle, że to było prawie rok temu - nie jestem pewna jak teraz ceny wyglądają? To samo można zamówić w ich "fabryczce" w Dziemianach. Tam są do tego elastyczni jeśli chodzi o negocjacje cenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 12.04.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Amys drewno konstrukcyjne kupowaliśmy w Complexie we Wrzeszczu. Co dziwne - cena za impregnowane ciśnieniowo była minimalnie wyższa niż w większości kaszubskich tartaków, a jakość super, obsługa też. Tyle, że to było prawie rok temu - nie jestem pewna jak teraz ceny wyglądają? To samo można zamówić w ich "fabryczce" w Dziemianach. Tam są do tego elastyczni jeśli chodzi o negocjacje cenowe. Z tego co się orientowałam to cenowo wyglądało podobnie... chyba, że w Dziemianach można wynegocjować większy rabat? No, w każdym razie warto z nimi pogadać, bo jeśli chodzi o jakość, to nie było się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 12.04.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No, w każdym razie warto z nimi pogadać, bo jeśli chodzi o jakość, to nie było się do czego przyczepić Zgadzam się. Brałem u nich ostatnio sztachety i nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 12.04.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No to zacząłęm sezon budowalny - wczoraj zwiozłem drzewo na strop. Na pytanie o tartaki polecam 2 - w Starej Kiszewie (impregnują ciśnieniowo - na jesieni brałem za 650 zł / m3 netto) oraz w Kościerzynie (Kaszub - wziąłem suszone i strugane za 800 zł netto). Oba zrobiły naprawdę dobry materiał. Na tartak w Starej Kiszewie trzeba trochę uważąć - kombinują. Trzeba składać jasne zamówienie i liczyć przed załadunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 12.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 INFORMACJA DLA TYCH CO CHCĄ MIEĆ GAZ W BOJANIE !!! Na stronie http://www.gazownia.gdansk.pl można pobrać specjalny wniosek (wejść w CHCĘ ZOSTAĆ ODBIORCĄ, potem wybrać FORMULARZE WNIOSKÓW i WNIOSEK o określenie warunków przyłączenia dla podmiotu ubiegającego się o przyłączenie do sieci gazowej................w ilości do 10m3/h (grupa przyłączeniowa I)!!! Wypełniony wniosek wysłąc albo bezpośrednio do Gminy Szemud albo do gazowni. W przypadku zebrania ok 200 deklaracji gaz będziemy mieli już w przyszłym roku !!! Jeżeli możecie to powiadomcie sąsiadów i znajomych, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts