Anna Baranowska 12.04.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Baranowska 12.04.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witam wszystkich.moze ktos mi pomoze w znalezieniu tynkarzy do wnetrz?Buduje dom w Gosciecinie(5kmza Wejherowem)Bardzo bym byla wdzieczna,prosze tez o rade -jaka metoda jest lepsza,reczna? czy tez maszynowa?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.04.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Anno -zajrzyj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 JOOLA - zaprzyjaźnione jaskółki ćwierkają, że pewien stolarz wybiera się do Ciebie. Jakbyś chciała wcześniej obejrzeć efekt jego pracy to zapraszam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Markus! Telepatia jakaś czy co? Właśnie chciałam się Ciebie zapytać o kuchnie, czy jesteś zadowolony i czy mogę wpaść obejrzeć Jutro stolarz-"donosiciel" ma przyjechać do mnie na obmiar i dokładną wycenę, więc chętnie zobaczę jego efekty pracy u Ciebie. Daj znać kiedy mogę wpaść i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.04.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 W dni robocze (również dzisiaj) praktycznie zawsze od 16.30 do .... jak się uda. Sobota cały dzień, do niedzieli się nie przyznam bo wstyd. Na priva wysłałem Ci swój numer na komórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.04.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Markus dzięki jeszcze raz Co do niedzieli...to nie Ty pierwszy i nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 13.04.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Mam pytanko: gdzie kupowaliście parapety wew.? Wymarzyłam sobie drewniane, bardzo jasne (coś "ala" sosna ale bez takiego usłojenia ) Aha, oczywiście montuje się je po tynkowaniu? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.04.2005 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 GRATULACJE WAKMEN! Spóźnione ale szczere. A byłeś przy...? Bo ja tak-wspaniałe uczucie! Oczywiście że byłem przy porodzie. Żoneczka jako pierwsz dostała naszego brzdąca ale to ja już go uspokajałem z szoko po porodowego (i to całkiem skutecznie). Dziękuję za gratulacje i życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.04.2005 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Mam pytanko: gdzie kupowaliście parapety wew.? Wymarzyłam sobie drewniane, bardzo jasne (coś "ala" sosna ale bez takiego usłojenia ) Aha, oczywiście montuje się je po tynkowaniu? Dzięki! Ładne sosnoew można dostać w Gdańsku - w sklepie "Praktyczny Pan" , całkiem niedaleko Prakticera na Przymorzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 14.04.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Tak mnie właśnie naszło - skoro zamierzam się w tym roku wprowadzić i kolejna zimę spędzić w domu te pewnie teraz jest ostatni dzwonek na zamówienie dzrewa do kominka. Markus, Gierga i inni bojanowcy - próbowaliscie może ten temat zgłębiać? Gdzie w naszej okolicy można w miarę tanio kupić drzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 14.04.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Pozdrawiam wszystkich wiosennie i słonecznie!i gratulacje Walkmen za powiększenie rodzinki ! Jola jak sprawuje się piesek ? bo właśnie wywołałam film z jego zdjęciami jak był w domu wyszedł pięknie mam nadzieję że dobrze mu się wiedzie. U nas generalnie czekanie na rurę z gazem i drobne prace przygotowawcze. Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.04.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Tak mnie właśnie naszło - skoro zamierzam się w tym roku wprowadzić i kolejna zimę spędzić w domu te pewnie teraz jest ostatni dzwonek na zamówienie dzrewa do kominka. Markus, Gierga i inni bojanowcy - próbowaliscie może ten temat zgłębiać? Gdzie w naszej okolicy można w miarę tanio kupić drzewo? Sorry, ale widząc wczoraj u Ciebie stosowną ekipę stwierdziłem, że jesteś znacznie bardziej zaawansowany w temacie kominka. Ja tam nie wiem nawet czy kominek stanie u mnie jeszcze w tym roku. WAKEMAN - wybacz, jesteśmy najbliżej siebie, a budzę sie ostatni z gratulacjami. Niech Wam się Wakeman - junior zdrowo chowa i najserdeczniejsze życzenia dla Twojej koleżanki małżonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 14.04.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 A ja chcialbym zapodac szanownemu kolezenstwu, ze wczoraj wbilem lopate na mojej budowie i powiesilem tablice informacyjna. No! Teraz to ja sie juz tez buduje Zaniedlugo zapodam pare fotek z terenu "odkrywkowych wykopalisk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 14.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Hej Witam wszystkich. Pozdrawiam nowych forumowiczów. Starszych też oczywiście. Walkmen - serdeczne gratulacje. Kingaa - jak Twój ogród? Czy może cały czas kontemplacja z winem przed kominkiem? Rispetto - kto Ci tak ładnie przeorał działeczke? Bo chyba nie żona ... Pozdrawiam serdecznie B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 14.04.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Chciałem powitać klub Trójmiasto i okolice. Pochodzę z Malborka (stąd Krzyżak), a "pole" kupiłem w Lublewie (podobno wieleset lat temu też było krzyżackie). Jestem na etapie załatwiania papierzysk, więc do samej budowy jeszcze daleko, ale widzę, że jest tu zgrana ekipa - mam nadzięję, że będę miał w Was oparcie. Postaram się często tu zaglądać. EDIT: w dziale dzienniki zamieściłem temat o domku Krzyżaka - tam więcej szczegółów o "budowie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.04.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witamy . Ale zamku chyba nie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 14.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Rispetto - kto Ci tak ładnie przeorał działeczke? Bo chyba nie żona ... Nie widziałeś, jak szalała z łopatą ??? Miałem ambitny zamiar zrobienia tego samemu, ale jak to "baba" - spojrzała na to trzeźwym okiem i zagadała z tym rolnikiem, który ma obok nas kartofle i wpadł do nas z bronami i oprócz tego, że wszystko ładnie ciągnikiem wyrównał, to jeszcze przekopał. Zajęło mu to godzinę, a ja pewnie harowałbym dwa tygodnie. Teraz czekamy na perz z roundupem gotowym do użycia. Może jednak uda nam się założyć trawnik w tym roku. Najpierw jednak odprowadzenie deszczówki i ścieżki oraz podjazdy. Przy okazji stwierdziłem jak wytrzymałe na nacisk mam szambo. Wg obliczeń powinno być 4 tony, a manewrował po nim traktor o wadze 7 ton Tylko czekałem, kiedy wpadnie do środka, ale nic się nie stało. Jak będziecie mieli chwilę, to wpadnijcie z odwiedzinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 14.04.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Tak mnie właśnie naszło - skoro zamierzam się w tym roku wprowadzić i kolejna zimę spędzić w domu te pewnie teraz jest ostatni dzwonek na zamówienie dzrewa do kominka. Markus, Gierga i inni bojanowcy - próbowaliscie może ten temat zgłębiać? Gdzie w naszej okolicy można w miarę tanio kupić drzewo? Sama Wam chciałam zadać to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.04.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Markus! Telepatia jakaś czy co? Właśnie chciałam się Ciebie zapytać o kuchnie, czy jesteś zadowolony i czy mogę wpaść obejrzeć Jutro stolarz-"donosiciel" ma przyjechać do mnie na obmiar i dokładną wycenę, więc chętnie zobaczę jego efekty pracy u Ciebie. Daj znać kiedy mogę wpaść i dzięki. Jeśli mogę sie wtrącić -mój kolega ze szkoły robi całkiem ładne meble kuchenne-Wojtek 0604-787-431 (robił sporo na zachód ,do wymagających klientów). Ostatnio oglądałem u klienta i nie powiem ,byłem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts