Alunek 14.04.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witaj Krzyżak,ja jestem z Tczewa, czyli całkiem blisko. Nie jestem również na etapie budowania, ale na etapie czekania na pozwolenie. Życzę szybkiego skompletowania papierzysk.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 14.04.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 WitamGdzie można kupić, jeżeli wogóle można materiały budowlane w okolicy bez VAT-u? (purotherm, dachówke braas, drewno itp.)Proszę o odpowiedź bezpośrednio na mój adres mailowy [email protected]Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.04.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jola jak sprawuje się piesek ? bo właśnie wywołałam film z jego zdjęciami jak był w domu wyszedł pięknie mam nadzieję że dobrze mu się wiedzie. Gabi, piesek ponoć jest wieeelki (niestety nie widziałam go ostatnio), ma wieeelki apetyt, sprawuje się baaardzo dobrze, a właściciel twierdzi, że jest to najmądrzejszy, najpiękniejszy i najkochańszy pies pod słońcem , tylko "lejkowanie" mu nie przeszło tzn. w domu już niby nie siusia, no chyba, że z radości. Mam nadzieję, że reszta piesków ma się tak samo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.04.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Markus! Telepatia jakaś czy co? Właśnie chciałam się Ciebie zapytać o kuchnie, czy jesteś zadowolony i czy mogę wpaść obejrzeć Jutro stolarz-"donosiciel" ma przyjechać do mnie na obmiar i dokładną wycenę, więc chętnie zobaczę jego efekty pracy u Ciebie. Daj znać kiedy mogę wpaść i dzięki. Jeśli mogę sie wtrącić -mój kolega ze szkoły robi całkiem ładne meble kuchenne-Wojtek 0604-787-431 (robił sporo na zachód ,do wymagających klientów). Ostatnio oglądałem u klienta i nie powiem ,byłem pod wrażeniem. Mały, dziękuję za zainteresowanie, ale już nie mam siły na tą moją kuchnię i jeśli facet zaproponuje mi dobrą cenę a u Markusa w kuchni nie będę miała się do czego przyczepić , to myślę, że zakończę w końcu temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.04.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 JOOLA - puść farbę jak się zakończyły manewry ze stolarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fikol 15.04.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam wszystkich budujących z okolic Trojmiasta , a szczególnie tych z okolic Banina Chciałbym w najbliższym czasie kupić nowy dom do lekkiego lub nieco większego wykończenia. Najbardziej interesują mnie okolice Banina. Wielu z Was ma tam działki i buduje swoje domy - może wiecie coś o interesujących i godnych polecenia domach na sprzedaż w Waszej okolicy? Interesuje mnie dom o powierzchni ok. 150-200 metrów. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 15.04.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Stoi taki w Pępowie przy drodze do Żukowa z wielką tablicą "Na sprzedaż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 15.04.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Tak mnie właśnie naszło - skoro zamierzam się w tym roku wprowadzić i kolejna zimę spędzić w domu te pewnie teraz jest ostatni dzwonek na zamówienie dzrewa do kominka. Markus, Gierga i inni bojanowcy - próbowaliscie może ten temat zgłębiać? Gdzie w naszej okolicy można w miarę tanio kupić drzewo? Sorry, ale widząc wczoraj u Ciebie stosowną ekipę stwierdziłem, że jesteś znacznie bardziej zaawansowany w temacie kominka. Ja tam nie wiem nawet czy kominek stanie u mnie jeszcze w tym roku. No i właśnie dlatego, że rozmawiałem z kominkarzem naszło mnie w sprawie drewna. Może jakbysmy się dogadali to dałoby się załatwić taniej. Pomyśl nad tym. Gierga - rozumiem, że ty byłabyś chętna na taką "spółkę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.04.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 JOOLA - puść farbę jak się zakończyły manewry ze stolarzem. Jeszcze się nie skończyły, dzisiaj ma zadzwonić i podać cenę. Jeśli mi się uda, to może wpadnę do Ciebie po południu na "małą inspekcję" albo jutro-zadzwonię wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 15.04.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 No to rozpoczęli już prace związane z remontem drogi w Chwaszczynie. Na razie wycinka drzew. Czy ktoś orientuje się może co będzie robione? Czy tylko nowa wylewka czy już tak porządnie zerwą wszystko i od nowa zrobią? Może chodniki i te sprawy? Najlepiej z Chwaszczyna do Bojana Ech i troszkę szersza żeby była. To tak w ramach bujania w obłokach I bardziej przyziemnie: czy ktoś może orientuje się ile kosztuje drewno w firmie SKWAR w Chwaszczynie (przy giełdzie). Drewno z wycinki u nich składają a ja właśnie muszę uzupełnić zapasy na przyszły sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 15.04.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Wakmen-czy orientujesz się może ile bierze Praktyczny Pan za metr takiego parapetu? A czy robią również inne rzeczy (typu obróbki belek).My z braku innego wyjścia poprosiliśmy o wycenę stolarza z Osowej (przy Galaktycznej) ale wolałabym mieć jakiś wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.04.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 JOOLA - zapraszam na jutro. Dzisiaj mam strasznie zwariowane popołudnie i w Bojanie będę pewnie kilka razy, ale zawsze na zasadzie wpadł-wypadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.04.2005 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ewo a gdzie ta wycinka drzew w Chwaszczynie. Chyba juz na drodze do Kielna i Bojana - czy tak? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 15.04.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ewo a gdzie ta wycinka drzew w Chwaszczynie. Chyba juz na drodze do Kielna i Bojana - czy tak? Pozdrawiam KODI! Własnie! Przecież ty na pewno masz drewno do kominka! Zdradź skąd brałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.04.2005 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam. Ja sam wycinałem, w zeszłym roku i załatwiałem wszystko w leśniczówce w Sopocie. W tym roku załatwiałem w leśniczówce w Tuchomku i w lutym nie było bólu. Byłem w zeszłym tygodniu i koleś coś ściemniał - że na razie nie ma itp. Będę dalej walczył. Jak nie tu na miejscu to może znowu w Sopocie. W najgorszym wypadku kupie od nadleśnictwa i tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 15.04.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam. Ja sam wycinałem, w zeszłym roku i załatwiałem wszystko w leśniczówce w Sopocie. W tym roku załatwiałem w leśniczówce w Tuchomku i w lutym nie było bólu. Byłem w zeszłym tygodniu i koleś coś ściemniał - że na razie nie ma itp. Będę dalej walczył. Jak nie tu na miejscu to może znowu w Sopocie. W najgorszym wypadku kupie od nadleśnictwa i tyle. Pozdrawiam Eeeee samemu to chyba nie. Wole kupić gotowe. Masz jakiś namiar do nadlesnictwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.04.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam. Ja sam wycinałem, w zeszłym roku i załatwiałem wszystko w leśniczówce w Sopocie. W tym roku załatwiałem w leśniczówce w Tuchomku i w lutym nie było bólu. Byłem w zeszłym tygodniu i koleś coś ściemniał - że na razie nie ma itp. Będę dalej walczył. Jak nie tu na miejscu to może znowu w Sopocie. W najgorszym wypadku kupie od nadleśnictwa i tyle. Pozdrawiam Eeeee samemu to chyba nie. Wole kupić gotowe. Masz jakiś namiar do nadlesnictwa? Jakbyś miał chwilę to podjedź do Sławutówka (koło pałacu Bellow)-droga na Puck-obejrzysz sobie jaki ,a jak zajedziesz dalej to leżą sterty porąbanego drewna na sprzedaż ,ale nie mam pojęcia za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.04.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Aha -jaki to te takie włochate zwierzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.04.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam wszystkich.moze ktos mi pomoze w znalezieniu tynkarzy do wnetrz?Buduje dom w Gosciecinie(5kmza Wejherowem)Bardzo bym byla wdzieczna,prosze tez o rade -jaka metoda jest lepsza,reczna? czy tez maszynowa?. Pozdrawiam Anno oni są poinformowani(ci z priva),tak że będą wiedzieli o co chodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 15.04.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam Gdzie można kupić, jeżeli wogóle można materiały budowlane w okolicy bez VAT-u? (purotherm, dachówke braas, drewno itp.) Proszę o odpowiedź bezpośrednio na mój adres mailowy [email protected] Dziękuję za pomoc Witam Z drewnem można się dogadać w Jerpolu między Dąbrową a Chwaszczynem Ul. Chwaszczyńska 206A Tel 6296620 (ale takich spraw nie załatwia się przez telefon, można zapytać o cenę netto ). Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts